Samsung HW-A450 černý

Počet kanálů: 2.1, Výkon reproduktoru: 300 W. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

4 dva nákupy

Zobrazit 4 recenze

Popis produktu

Výkonný soundbar Samsung HW-A450/EN v elegantním černém provedení v konfiguraci 2.1 vyplní místnost dokonale vyváženým prostorovým zvukem s celkovým výkonem 300 W. Výjimečné basy se skutečnou hloubkou si užijete prostřednictvím bezdrátového subwooferu, který pohodlně umístíte na jakékoliv místo. Soundbar disponuje technologií Samsung Surround Sound Expansion, která pomáhá rozšířit oblast poslechu směrem nahoru i do stran, režimem Smart Sound, který automaticky analyzuje zvuk a pomáhá poskytovat optimalizovaný, křišťálově čistý zvuk a herním režimem, díky čemuž si vychutnáte pohlcující herní zážitek. Konektivitu zajišťuje Bluetooth, čili připojení jiných zařízení bez použití kabelů (např. chytrý telefon, tablet) nebude žádným problémem.

Pozvedněte svůj zvukový zážitek se silnými basy

Součástí je subwoofer

Pozvedněte své zážitky z poslechu pomocí subwooferu, který je součástí soundbaru. Zdůrazňuje basy pro neuvěřitelný zvuk, který reprodukuje hlubší tóny ještě jemnější - soundbar zkrátka poskytuje zvuk v kino kvalitě.

Bass Boost

Chcete-li zvýraznit basy pro maximální ponoření do audia, aktivujte na vašem soundbaru režim Bass Boost. Subwoofer posouvá silné a hlubší basy na vyšší úroveň a obklopuje vás plnějším rozsahem zvuku.

Adaptivní zvuk Lite

Soundbar automaticky analyzuje vaše zdroje zvuku a optimalizuje audio stopu na míru vašemu konkrétnímu obsahu. Ať už jde o hlučný sportovní zápas, nebo drama s tichými dialogy, můžete se spolehnout, že váš špičkový soundbar vám při sledování TV poskytne dokonale vyladěný zvuk.

Herní režim

Zapojte konzolu a okamžitě poslouchejte úchvatné zvukové efekty, které očekáváte. Automatické nastavení optimalizuje zvuk na základě toho, jakou hru hrajete. Technologie odstranění šumů zbavuje audio nežádoucích ruchů, abyste slyšeli čistý zvuk ze správného směru a získali tím ve hře výhodu.

One Remote Control

Nepotřebujete několik dálkových ovladačů. Ovládejte klíčové funkce soundbaru, jako je vypínání/zapínání, hlasitost a dokonce i zvukové efekty, pomocí dálkového ovladače Samsung TV - přímo z vašeho televizoru. (*Funkcionalita a design dálkového ovladače se mohou lišit v závislosti na modelu televizoru a regionu. *Kompatibilní s vybranými televizory Samsung. Zkontrolujte technické parametry televizoru Samsung.)

Připojení k TV přes Bluetooth

Ruší vás při pohledu na váš interiér kabel ze soundbaru k TV? K připojení soundbaru k televizoru Samsung jednoduše využijte Bluetooth a užijte si okamžitě svůj oblíbený obsah.

Připraven pro bezdrátový prostorový zvuk

Sada Wireless Surround Kit vám umožní snadno rozšířit soundbar na audio systém s prostorovým zvukem a to bez překážejících kabelů. Spolu se svým soundbarem můžete vytvořit vícekanálový systém, který zajistí skutečně prostorový zážitek. (*Samsung Wireless Rear Speaker Kit se prodává zvlášť. *Bezdrátový modul vyžaduje napájecí kabel, aby fungoval, a kabely pro připojení k zadním reproduktorům.)

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet kanálů 2.1
Výkon reproduktoru 300 W

Hodnocení

5,0 / 5

4 recenze Samsung HW-A450 černý

100% Kvalita
Vynikajicí

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

Jak pracujeme s recenzemi

Zdeněk

19. 4. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Krásný a kvalitní zvuk
  • Nic se neobjevilo

Doporučuji všem co váhají s nákupem. <br /> Velmi dobrý výkon a výborný zvuk.


Roman

7. 3. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Snadné spárování s TV
  • výborný zvuk
  • ovládání jedním ovladačem
  • poměr cena výkon

Zakoupil jsem novou TV Samsung, po dvou měsících jsem se rozhodl vylepšit zvuk a koupil jsem soundbar Samsung, řekl bych v levnější cenové kategorii, ovšem vylepšení zvuku je nesrovnatelné. Spárování s TV luxusní za použití přiloženého optického kabelu. Navíc výrobek vypadá u TV velice dobře, subwofer jsem dal na druhou stranu pokoje, žádného zpoždění zvuku jsem si nevšiml, ale jsem běžný uživatel. Mě to stačí, jsem spokojen.


Petr

5. 1. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Pěkný zvuk, příznivá cena, vysoký výkon

Kvalitní zvuk za rozumné peníze.


Tomáš

15. 12. 2021

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Vyvážený zvuk
  • Hlboké basy
  • Bluetooth

Rýchle sparovanie baru a subwoofru, prepojenie prostredníctvom opického kablu s TV bezproblemové, Pefrektný zvuk ktorý obohatí požitok pri sledovaní televize alebo konzumaci hudby. Je možné upravovat intenzitu basov čo odcenujem niekedy sa mi zdajú basy hodne intenzívne :) Chytrí a jednoduchý ovladač