24" Samsung T35F

Monitor, rovná, 24 ", IPS, 1920x1080 px, 75 Hz, HDMI. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,5 / 5

88.6% Kvalita
Výborná

88.6% Hodnota za peníze
Výborná

8 nákup

Zobrazit 8 recenzí

Popis produktu

Monitor Samsung T35F v černém provedení se vyznačuje tenkým designem. Disponuje 24palcovým IPS displejem s Full HD rozlišením 1920 × 1080 px, kontrastním poměrem 1 000 : 1, jasem 250 cd/m², obnovovací frekvencí 75 Hz, dobou odezvy 5 ms a širokými pozorovacími úhly 178° (horizontální a vertikální). Spolehlivou konektivitu zajistí porty D-Sub a HDMI 1.4. Ve výbavě nechybí technologie AMD FreeSync pro plynulejší zpracování obrazu a technologie pro ochranu zraku - Flicker Free a režim Eye Saver Mode. Monitor podporuje VESA standard 100 × 100 mm.

Minimalistické provedení

Monitor Samsung T35F se vyznačuje minimalistickým designem v černém provedení, které dokonale zapadne do každého pracovního prostoru. Díky bezrámovému designu ze 3 stran umožní konfigurace více monitorů vedle sebe pohlcující obraz bez zbytečných mezer.

Podmanivý obraz

24palcový displej zobrazí obraz ve vysokém Full HD rozlišení. Je vybaven IPS panelem, který zajistí široké pozorovací úhly a také zachová barevnou sytost a jasnost při pohledu z jakéhokoliv úhlu. Díky tomu si vychutnáte plnohodnotný obrazový zážitek.

Hraní bez sekání

Sledujte oblíbené filmy a hrajte akční hry bez přerušení a otravného sekání obrazu díky technologii AMD Radeon FreeSync, která synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s grafickou kartou.

Plynulé zobrazení

Monitor se vyznačuje obnovovací frekvencí 75 Hz, zásluhou čehož nabídne plynulejší zobrazení scén, ať už při sledování akčních filmů nebo u náročnějšího herního titulu.

Game Mode

Přizpůsobte si vlastnosti monitoru pro ještě lepší herní zážitek. Herní režim Game Mode vám umožní nastavit optimální parametry obrazu pro jakoukoli hru a tím vám pomůže k vítězství.

Ochrana zraku

Pohodlné sledování zajistí režim Eye Saver Mode, který zmírňuje únavu zraku minimalizací modrého světla a technologie Flicker Free omezující nepříjemné blikání obrazovky.

Konektivita

Monitor disponuje rozhraními HDMI a D-Sub, pomocí kterých můžete k monitoru připojit více zařízení najednou pro vyšší flexibilitu a produktivitu práce.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 24 "
Rozlišení displeje (px) 1920x1080
Zobraz.frekvence obraz. (HZ) 75
Zobrazovací technologie IPS
Technologie bez blikání Ano
USB-C Power Delivery Ne

Návody a manuály

Hodnocení

4,5 / 5

8 recenzí 24" Samsung T35F

88.6% Kvalita
Výborná

88.6% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Jiří

23. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná


vše OK


David

9. 12. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná



Pavel

29. 11. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno



Petr

5. 9. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Dobrá

Hodnota za peníze Dobrá


  • skylink
  • různá svítivost v částech obrazovky

Celkem fajn televize za dobré peníze, škoda jen nerovnoměrné svítivosti