Carneo Fit+ černý

Fitness náramek, OLED displej, Počet dní výdrže baterie: 5, Bluetooth, Vodovzdornost: vodotěsný, Funkce: senzor tepové frekvence, krokoměr, monitoring spánku, notifikace, Podporovaný OS: Android, iOS. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Fitness náramek Carneo Fit + v elegantní černé barvě vám poskytne dokonalé monitorování funkcí vašeho srdce. S unikátní technologií měření tepu srdce, krevního tlaku a komplexním vyhodnocením EKG, jehož výstupem je diagram zobrazující vaše EKG. Díky náramku získáte také mnoho informací o vašem fyzickém, ale i psychickém zdravotním stavu. Náramek dále nabízí monitorování spánku, kroků a na přehledném OLED displeji zobrazí příchozí zprávy, hovory či upozornění ze sociálních sítí. Baterie s kapacitou 110 mAh zajišťuje výdrž náramku až 5 dní. Náramek je kompatibilní s operačním systémem Android či iOS.

Všestranné monitorování

Monitor spánku s monitorem srdeční frekvence a fotoelektrickým snímačem tepové frekvence dokáže sledovat a vyhodnocovat tepovou frekvenci při cvičení, abyste podle toho upravili váš výkon, a tím nepřetržitě a efektivně spalovali tuk. Může sledovat srdeční frekvenci 24 hodin denně či ji spustit manuálně při zahájení tréninku. Sledování a analýza kvality spánku poskytuje metriky pro lepší a pohodlnější spánek.

CARNEO-Fit+_03

Pokrokové HRV měření

Heart Rate Variability ve zkratce HRV znamená kompletní zaznamenávání činnosti srdce. Kromě stavu srdce dokáže náramek zaznamenávat i další funkce, jako jsou kondice, úroveň stresu, stárnutí, úroveň zdravotního rizika či chronických onemocnění a dalších funkcí. Pozitivní úprava vašeho HRV může mít za následek zlepšení zdraví, jakož i zvýšení pozornosti, koncentrace a krátkodobé pracovní paměti.

CARNEO-Fit+_02

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Funkce krokoměr, monitoring spánku, senzor tepové frekvence, notifikace
Výdrž baterie v dnech 5
Vodovzdornost vodotěsný

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Carneo Fit+ černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi