Samsung HW-S50A šedý

Soundbar, Barva stříbrná, 3.0 kanálový, Výkon reproduktoru: 140 W, Bluetooth, 1 × HDMI port, 1 × USB port, 1 × optický vstup, Dolby Digital, Zvukové formáty: mp3, wav, wma, flac, ogg, aac. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Elegantní soundbar Samsung HW-S50A/EN v šedém provedení vás uchvátí nejen svými inovativními funkcemi, ale i nadčasovým textilním designem, který vkusně doplní každý moderní interiér. Soundbar v konfiguraci 3.0 kanálů s celkovým výkonem 140 W vám poskytne úžasný prostorový zvuk podpořený technologií Dolby Digital, díky čemuž si vychutnáte oblíbené filmy, jako byste byli v kině. O zapojení do zdroje zvuku se postará digitální optické připojení a nechybí ani funkce bezdrátového připojení prostřednictvím technologie Bluetooth či funkce ARC, která umožní propojení s televizorem pomocí jediného HDMI kabelu. Praktický dálkový ovladač se postará o jednoduché ovládání.

Navržen tak, aby nabídl přirozený zvuk kdekoli v místnosti

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X

Soundbar má dost výkonu na to, aby přivedl prostorový zvuk k životu. Podporuje DTS Virtual:X, který přetváří zvuk tak, aby jej povýšil na novou úroveň a dodal vašemu audiu 3D efekt.

Vestavěný středový reproduktor

Zažijte křišťálově čistý dialog díky vyhrazenému středovému reproduktoru. Nabízí celkově vyvážený zvuk a krásně doplňuje váš požitek z domácí zábavy.

Zvuk optimalizovaný pro různý obsah. Adaptive Sound Lite

Soundbar automaticky analyzuje vaše zdroje zvuku a optimalizuje audiostopu na míru vašemu konkrétnímu obsahu. Ať už jde o hlasitý sportovní zápas nebo drama s tichými dialogy, můžete se spolehnout, že váš špičkový soundbar vám při sledování TV poskytne dokonale vyladěný zvuk.

Hudební režim

Poslouchejte hudbu tak, jak si ji vysnili její autoři. Hudební režim vyvažuje inovace v oblasti audia a kreativní přístup producentů a umělců. Umožňuje vám jednoduše připojit váš mobil k soundbaru a ten následně rozpozná a optimalizuje, co přehráváte, aby byla kvalita zachována a zábava nerušeně pokračovala.

Hudba klepnutím

Pro chvíle, kdy si chcete užít svoji hudbu na nové úrovni... Během poslechu svých oblíbených písní na svém telefonu jím jednoduše klepněte na soundbar. Soundbar zavibruje, když rozpozná zařízení, bezproblémově jej připojí a přehraje skladbu, kterou posloucháte – s úžasným zvukem soundbaru.

Kompatibilní s bezdrátovým subwooferem

Nedovolte kabelem, aby překážely silným basům. Umístěte soundbar s bezdrátovým subwooferem kamkoli do prostoru a obklopte se bohatými, hlubšími basy.

Kompatibilní s bezdrátovým prostorovým zvukem

Set Wireless Surround Kit* vám umožňuje snadno rozšířit váš soundbar na prostorový zvukový systém, a to bez nevzhledných drátů.** Spolu se svým soundbarem můžete vytvořit vícekanálový systém, abyste si vychutnali opravdu prostorový zvuk. (*Bezdrátový set zadních reproduktorů Samsung (Samsung Wireless Rear Speaker Kit) se prodává zvlášť. (Model příslušenství: SWA-9100S). *Bezdrátový modul vyžaduje pro fungování napájecí šňůru a propojovací audio kabely pro propojení se zadními reproduktory.)

Tkanina s prémiovým designem

Tento zvukový systém je navržen tak, aby se stal součástí vašeho domova. Nadčasové provedení soundbaru kombinuje přirozený vzhled se skladností a odolností. Kvalitní zvuk, který dokonale ozvučí celou místnost, doplňují nejmodernější technologie, zakřivený design a stylová textura.

Provedení vše v jednom, které ozvučí celou místnost. All-in-one

Vše, co potřebujete pro komplexní zvuk, je v jediném soundbaru. All-in-one systém má ve štíhlém rámu zabudované dva basové a pět výškových reproduktorů. Můžete jej v místnosti umístit kamkoli a užít si dokonalý zvukový zážitek.

Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet HDMI portů 1
Počet kanálů 3
Výkon reproduktoru 140 W

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Samsung HW-S50A šedý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi