Logitech G915 Lightspeed Tenkeyless Wireless GL Tactile US černá


Klávesnice, Podsvícení, Programovatelné klávesy, Multimediální klávesy, Lokalizace klávesnice: US/EN, Typ spínače: Logitech GL Tactile, Provedení: Bezdrátové, USB, Podporovaný OS: Windows 7, MAC OS X 10.11, Chrome OS, černá. Více info


Cena 5 790 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 58 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní bezdrátová klávesnice Logitech G915 Lightspeed Tenkeyless Wireless v černém provedení má konstrukci z hliníku, která zaručí odolnost a pevnost při nasazení. Přizpůsobitelné Lightsync RGB podsvícení zpestří design a rozzáří vaše herní prostředí. Klávesnice je vybavena mechanickými spínači GL Tactile, které mají dlouhou životnost. Pomocí kláves FN + F1 až F12 můžete ovládat média, osvětlení, přepínat herní režimy a jiné. Pro rychlé zadávání funkcí také poslouží speciální klávesy médií a připojení. Klávesnice dále disponuje funkcí Anti-ghosting a programovatelnými klávesami, které můžete upravovat pomocí softwaru Logitech G HUB. Konektivitu zajistí bezdrátová technologie Lightspeed s 1ms odezvou nebo Bluetooth. K připojení a zároveň nabíjení slouží 1,8m kabel s USB konektorem.

Odolné zpracování

Herní bezdrátová klávesnice Logitech G915 Lightspeed Tenkeyless Wireless má pevnou a odolnou hliníkovou konstrukci. Tenké zpracování profilu klade důraz na co nejvyšší herní výkon, komfortní používání a profesionální funkce.

Lightsync RGB podsvícení

Přizpůsobte si uživatelské prostředí klávesnice tak, aby odpovídalo vašim požadavkům. Lightsync RGB podsvícení můžete pomocí softwaru Logitech Gaming Software aplikovat nejen na klávesnici, ale i další herní příslušenství, jako například myš, headset či reproduktory. Můžete si vytvořit své vlastní pokročilé animační efekty a převzít tak kontrolu nad osvětlením a hrou.

Mechanické spínače GL Tactile

Klávesy jsou umístěny na nízkoprofilových mechanických spínačích GL Tactile, které se vyznačují jemnou odezvou v okamžiku aktivace, takže získáte okamžitou zpětnou vazbu. Oceníte je při soutěžním hraní her nebo při FPS hrách.

Pravé herní nasazení

Pomocí kláves FN + (F1 až F12) můžete ovládat média, osvětlení, přepínat herní režimy a jiné. Dále disponuje funkcí Anti-ghosting, která umožní stlačování více kláves najednou bez opožděných reakcí. Klávesnici s programovatelnými klávesami můžete upravovat pomocí softwaru Logitech G HUB.

Jednoduché možnosti ovládání

Integrované ovládací prvky přímo v klávesnici budete mít na dosah ruky. Rychlým způsobem upravíte hlasitost, přehrávání a pozastavení hudby či videa. Kromě toho máte k dispozici tlačítka pro možnosti bezdrátového připojení.

Bezdrátové připojení

Připojte herní klávesnici Logitech G915 bezdrátově pomocí Bluetooth, nebo prostřednictvím výkonné a rychlé technologie Ligthspeed. Ta se postará o rychlou 1ms odezvu. Pro Lightspeed konektivitu poslouží USB přijímač. Pomocí příslušných tlačítek můžete jednoduše přepínat mezi možnostmi bezdrátového připojení dle aktuálního uživatelského nasazení.

Obsah balení

  • Klávesnice
  • USB přijímač Lightspeed
  • USB extender
  • Micro USB kabel

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Typ použití herní
Lokalizace klávesnice US/EN
Rozhraní USB
Podsvícení Ano
Podporovaný OS MAC OS X 10.11, Chrome OS, Windows 7
Provedení Bezdrátové
Programovateľné klávesy Ano

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Logitech G915 Lightspeed Tenkeyless Wireless GL Tactile US černá

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi