Samsung HW-Q900A černý

Soundbar, Barva černá, 7.1.2 kanálový, Výkon reproduktoru: 406 W, Subwoofer, Bluetooth, Wi-Fi, Smart, Kompatibilní s Amazon Alexa, 3 × HDMI port, 1 × optický vstup, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DOLBY Atmos, DTS: X, Zvukové formáty: mp3, wav, wma, flac, ogg, ALAC, aac, Ekvalizér. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Výkonný soundbar Samsung HW-Q900A v černé barvě v konfiguraci 7.1.2 kanálů vás zaujme nejen svými jedinečnými funkcemi, ale také elegantním designem, který vkusně doplní každý moderní interiér. Výjimečný prostorový zvuk s kvalitními a hutnými basy, který zajišťuje bezdrátový subwoofer, bude rezonovat ve vašem obývacím pokoji s maximálním výkonem 406 W. Mezi speciální funkce patří Dolby Atmos, DTS:X (takže uslyšíte každý výrazný zvuk, který se line kolem vás i nad vámi), Q-Symphony, SpaceFit Sound+, Adaptivní zvuk (optimalizovaný pro každou scénu), Aktivní zesilovač hlasu (zvýrazňuje hlasy v každé scéně), Herní režim a vestavěný hlasový asistent Alexa.

Nekonečný 7.1.2kanálový zvuk

Díky sedmi reproduktorům, jednomu subwooferu a dvěma reproduktorům směřujícím vzhůru získáte skutečný prostorový zvuk pro pohlcující zábavu. Obklopte se prvotřídním zvukem a prožívejte sledovaný příběh, jako byste byli jeho součástí. Dokonalý společník k televizoru QLED.

Vylepšený zvuk ze všech směrů

Objevte hloubku zvuku díky Dolby Atmos a DTS:X. Díky těmto dvěma technologiím uslyšíte každý zvuk, který se vznáší kolem vás a nad vámi, stejně jako ve skutečném světě. 

Q-Symphony

Soundbar se synchronizuje s televizorem Samsung a společně vytvářejí pohlcující zvuk. Kombinuje a vylepšuje zvuk prostřednictvím předních, bočních a nahoru směřujících reproduktorů soundbaru a současně i reproduktorů televizoru, čímž poskytuje novou úroveň akustického pohlcení. (Funkce nemusí být kompatibilní se všemi televizory Samsung (Funkce se mohou lišit v závislosti na modelu televizoru; Funkce vyžaduje připojení k televizoru prostřednictvím HDMI, optického kabelu nebo Wi-Fi; Q-Symphony je kompatibilní s 2021 televizory Samsung (AU7000 TV a vyšší)).

Dokonale kalibrovaný zvuk pro váš prostor

  • SpaceFit Sound+ – Vychutnejte si úžasný zvuk vyladěný na míru vašim vnitřním podmínkám. Funkce SpaceFit Sound+ kombinuje optimalizovanou čistotu a pohlcující zvuk funkce SpaceFit Sound s optimalizovanými basovými frekvencemi funkce Auto EQ. (Funkce SpaceFit Sound+ je kompatibilní s 2021 televizory Samsung QLED (Q70 ↑ a vyšší). 

  • Zvuk SpaceFit – Dokonalá souhra mezi televizorem Samsung a soundbarem Samsung. Zvuk ze soundbaru je optimalizován pro čistotu a úplné pohlcení posluchače na základě analýzy zpracované televizorem Samsung. (Funkce SpaceFit Sound je kompatibilní s televizory Samsung QLED pro rok 2021 (Q70 ↑ a vyšší).

  • Automatický ekvalizér – Dodávaný subwoofer automaticky naplní místnost prostorovým zvukem a silnými basy kalibrovanými přesně pro vás. (Tato funkce není omezena na modely televizorů Samsung a lze ji použít u televizorů jakékoli značky.)

Funkce Tap Sound

Pro chvíle, kdy si chcete vychutnat hudbu na jiné úrovni. Jednoduše klepněte na soundbar a poslouchejte přitom své oblíbené skladby v telefonu. Když soundbar rozpozná zařízení, zavibruje, plynule se připojí a přehraje poslouchanou skladbu – ovšem s neuvěřitelným zvukem soundbaru. (Funkce Tap Sound funguje přes Bluetooth a je kompatibilní s mobilními zařízeními Samsung se systémem Android 8.1 a novějším).

Herní režim Pro

Připravte se na silný a pohlcující herní zážitek díky subwooferům, které umocňují scénu a reproduktorům směřujícím vzhůru, které poskytují neuvěřitelný prostorový zvuk. Po připojení k televizoru Samsung se soundbar automaticky přepne do herního režimu, takže se můžete soustředit na hraní, nikoli na nastavování. (Pouze pro kompatibilní televizory a herní konzole Xbox One, PS4, Nintendo Switch a novější).

Jeden dálkový ovladač

Nepotřebujete více dálkových ovladačů. Ovládejte klíčové funkce soundbaru, jako je zapnutí a vypnutí, hlasitost nebo dokonce zvukové efekty, pomocí dálkového ovladače k televizoru Samsung – a to přímo prostřednictvím televizoru. (Funkce a design dálkového ovladače se mohou lišit v závislosti na modelu televizoru a regionu; kompatibilní s vybranými televizory Samsung).

Vestavěný hlasový asistent

Snadno ovládejte hudbu, získávejte informace a organizujte si den bez použití rukou. Nemůžete si vzpomenout na název písně? Požádejte Alexu, aby něco přehrála pouhým vyslovením několika veršů textu. Ať už máte náladu na jakýkoli druh hudby nebo obsahu, je připravena vás vyslechnout. (Dostupnost funkcí se může v jednotlivých oblastech lišit; před použitím si ji ověřte).

Nejdůležitější vlastnosti

  • AirPlay 2 – Soundbar můžete bez problémů používat se zařízeními Apple. AirPlay 2 usnadňuje přehrávání hudby a podcastů přes soundbar z iPhonu, iPadu a Macu. Jednoduše klepněte nebo klikněte na ikonu AirPlay a vyberte, zda chcete přehrávat zvuk ze zařízení Apple soundbar. (Tento soundbar Samsung podporuje AirPlay 2 a vyžaduje iOS 11.4 nebo novější).

  • Bezdrátové připojení k televizoru – Synchronizujte soundbar s televizorem bez jakýchkoli kabelů nebo připojování. Stačí se připojit přes Wi-Fi nebo Bluetooth, abyste si zábavu na televizoru ještě více užili díky filmovému zvuku soundbaru. (Zkontrolujte, zda je televizor kompatibilní s Wi-Fi/Bluetooth).

  • Adaptivní zvuk – Soundbar Samsung analyzuje zvukový signál a automaticky poskytuje optimalizovaný zvuk podle každé scény. Adaptivní zvuk umožňuje slyšet hlasy jasně i při nízké hlasitosti, takže i tiché dialogy jsou dokonale přenášeny přímo do vašich uší.

  • HDMI eARC – S HDMI eARC si můžete dopřát vysoce kvalitní bezdrátový zvuk, i když jste připojeni k dalším zařízením přes televizor, jako jsou přehrávače UBD nebo herní konzole.

  • Automatické zesílení zvuku (AVA) – Dialogy ve filmu uslyšíte zřetelně i v hlučné místnosti. Funkce automatického zesílení zvuku izoluje a projasňuje dialogy ve vašich oblíbených filmech a televizních pořadech, zatímco soundbar zachycuje a zesiluje hlasy, takže se můžete pohodlně opřít a soustředit se na příběh.

Připravenost na bezdrátový prostorový zvuk

Bezdrátová sada Wireless Surround Kit umožňuje snadno rozšířit soundbar na prostorový zvukový systém, aniž byste se museli obtěžovat s kabely. Společně se soundbarem můžete vytvořit vícekanálový systém pro skutečně prostorový zážitek. (Sada bezdrátových zadních reproduktorů Samsung se prodává samostatně. (SWA-9500S); Bezdrátový modul vyžaduje ke svému provozu napájecí kabel a kabely pro připojení k zadním reproduktorům).

Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet HDMI portů 3
Počet kanálů 7.1
Výkon reproduktoru 406 W

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Samsung HW-Q900A černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi