49" Samsung Odyssey G9 Neo


Monitor, zakřivená, 49 ", VA, 5120x1440 px, Jas 420 cd/m2, HDR, Doba odezvy 1 ms, 240 Hz, G-Sync, Free sync, HDMI, DisplayPort. Více info


Cena 49 989 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 500 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní zakřivený monitor, 49" VA LED displej s DQHD rozlišením 5 120 × 1 440 px, zakřivení 1000R, obnovovací frekvence je max. 240 Hz, doba odezvy 1 ms (GTG), jas 420 cd/m2, kontrastní poměr (statický) 1 mil : 1, poměr stran 32 : 9, HDR, pozorovací úhly 178°/178°, technologie AMD FreeSync/NVIDIA G-Sync, FlickerFree, Black Equalizer, časovač vypnutí Plus, Low Input Lag, porty 2× HDMI, DisplayPort, 2× USB 3.0, pivot, podpora VESA 100 × 100.

Jedinečný obraz díky zakřivení

Se 49" herním monitorem Samsung Odyssey G9 Neo si vychutnáte plnohodnotný obraz s vylepšeným pozorovatelským zážitkem, který vás vtáhne hlouběji do herního světa a děje sledovaného obsahu. Zakřivení 1 000R představuje technologický pokrok, který se ještě více přizpůsobuje lidskému oku tak, že přijímání vizuálních scén bude vypadat mnohem reálnější.

Moderní design s vylepšeními

Zakřivený tvar není jedinou věcí, která stojí za zmínku. Pochválit je také třeba pevnou a stabilní konstrukci, na níž je monitor postaven. Díky stojanu si můžete nastavit sklon monitoru, ale i polohování.

Podmanivější obraz v širším podání

Vizuálně obsahy v krásných barvách, pěkných rozměrech a jasných detailech jsou zásluhou QLED obrazovky s rozlišením DQHD 5120 × 1440 px. Oproti tradičním Full HD monitorům má tento typ rozlišení hustší skládání pixelů, jehož výsledkem je detailnější a ostřejší obraz.

Určený pro náročnější hráče

S vylepšením HDR 1000 dokáže monitor zesvětlit i tmavší místa. Větší kontrast a jasnější odstíny se postarají o vyvážené zpracování obrazu. Ocení to zejména hráči akčních her, kdy bude jednodušší lokalizovat a zaměřit nepřítele.

Barevné zpracování v plné kráse

Scény plné bohatých barevných škál a efektů budou ve spojitosti se zakřiveným tvarem obrazovky přímo podmanivé. Barevné spektrum je dáno hodnotami sRGB 125 %, DCI-P3 95 % a jas 420cd/m2, který můžete přes nastavení navýšit až na maximální hodnotu 1000 cd/m2.

Rychlejší reflexy při hraní

Samsung Odyssey G9 Neo přichází po technologické stránce se skvělými možnostmi zpracování obrazu. Nemusíte mít strach o sekání scén a opožděné reakce při hraní her. Všechny vizuální obsahy zpracuje plynule a bez lagů obnovovací frekvence 240 Hz. Zažijete tak plnohodnotný herní zážitek. K tomu přispívá technologický doplněk NVIDIA G-Sync a nízká doba odezvy 1ms (GTG).

Osvětlení Core Lighting

Rozzařte vaše herní prostředí. V zadní části monitoru se nachází světelný prvek, který můžete oživit 5 barevnými režimy.

Konektivita

Nabídka rozhraní herního monitoru je praktická a užitečná. Najdete v ní:

  • 1x HDMI
  • 2x DisplayPort
  • 2x USB 3.0
  • vstup na sluchátka

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 49 "
Rozlišení displeje (px) 5120x1440
Zobraz.frekvence obraz. (HZ) 240
Vestavěné reproduktory Ne
Integrovaný TV tuner Ne
Zobrazovací technologie VA
Technologie bez blikání Ano
Filtr modrého světla Ano
Odezva (ms) 1
G-Sync Ano
Free sync Ano
USB-C Power Delivery Ne

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí 49" Samsung Odyssey G9 Neo

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi