Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB zelený

Chytrý telefon, 6,5", super Amoled displej, Full HD+, 2400x1080 px, Procesor: Qualcomm Snapdragon, 778G, 8 jádrový, Kapacita: 128 GB, Dual SIM, Single SIM + paměťová karta, 6 GB RAM, Hlavní fotoaparát: 64 Mpx, 5G, Kapacita baterie: 4500 mAh, NFC, Podpora paměťových karet: micro SD, Konektor: USB-C, 3,5 mm jack. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,7 / 5

15×

88.6% Kvalita
Výborná

81.3% Hodnota za peníze
Výborná

15 nákup

Zobrazit 15 recenzí

Popis produktu

Chytrý telefon Samsung Galaxy A52s v zeleném provedení, 6,5" Super AMOLED displej, Full HD+ 2400 × 1080 pixelů, 407 PPI, 120 Hz, 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 778G (2,4 GHz), interní paměť 128 GB (+ microSD karta), RAM 6 GB, čtverný zadní fotoaparát 64 Mpx + 12 Mpx + 5 Mpx + 5 Mpx, LED blesk, přední fotoaparát 32 Mpx, maximální rozlišení videa 3840 × 2160 px (240 fps), kapacita baterie 4 500 mAh, rychlé nabíjení 25 W, stupeň krytí IP67, Wi-Fi, GPS, LTE, NFC, 5G, Bluetooth 5.0, dual SIM, čtečka otisků prstů v displeji, odemykání tváří, konektor USB-C, 3,5mm jack, Android 11.

Chytrý telefon připravený na budoucnost

Stvořen pro novou generaci

Pomalé nahrávání a čekání na obsah jsou u konce. Poznejte síť 5G sami, plynulé hraní bez nepříjemných lagů, téměř instantní sdílení a rychlé stahování. To vše a ještě více zažijete s Galaxy A52s 5G od společnosti Samsung.

Superplynulý, vždy jasný displej

Rozšiřte své obzory se Samsung Galaxy A52s 5G. Pohlcující 6,5palcový Infinity-O displej vás nenechá na holičkách ani za jasného slunečního dne ‒ křišťálově čistá FHD+ Super AMOLED obrazovka dosahuje jasu 800 nitů i ve světlém prostředí. S funkcí Super Smooth zažijete opravdu hladké scrollování, nemusíte se tak bát opožděné reakce ani nepříjemného zasekávání. Eye Comfort Shield snižuje vyzařování modrého světla a poskytuje vám tak delší čas používání bez únavy očí.

Fotografování bez hranic

Buďte vždy připraveni zvěčnit nezapomenutelné okamžiky s Galaxy A52s 5G. Pořizujte snímky ostré jako břitva s funkcí stabilizace záběru (OIS) v ultra vysokém rozlišení na hlavním 64Mpx fotoaparátu. Rozšiřte svůj zorný úhel s ultraširokoúhlým fotoaparátem a zachyťte celou přírodní scenérii v její plné kráse. Nebo se naopak přibližte ke každému detailu a zachyťte jemnou texturu s 5Mpx makro fotoaparátem a zabudovaným snímačem hloubky ostrosti. Oceníte zejména jemný bokeh efekt, díky kterému váš objekt perfektně vynikne před přirozeně rozmazaným pozadím. Celý foto modul elegantně splývá s minimalistickým designem a matnou úpravou na zadní straně, čímž vytváří jedinečný, ikonický vzhled.

Ostré momentky ve dne i v noci

Díky optické stabilizaci obrazu OIS pořídíte ostré fotografie a videa i při slabém osvětlení. Fotoaparát přitáhne více světla a stabilizuje váš obraz, takže pořídíte plynulé a ostré záběry i při večerní procházce nebo letním posezení.

Režim Fun přináší zábavu do vašich vzpomínek

Využijte režimu Fun a vyzkoušejte oblíbené filtry Snapchat Lenses, které najdete přímo v aplikaci fotoaparátu Galaxy A52s 5G. Experimentujte s různými filtry rozšířené reality, vyzdobte své fotografie či krátká videa a najděte nové způsoby, jak dát na odiv momentální náladu nebo objevte dosud netušené způsoby vyjadření svého já.

Vaše zážitky v ještě širším úhlu

Rozšiřte své fotografické obzory s ultraširokoúhlým fotoaparátem, který má podobně jako lidské oko 123stupňový úhel pohledu. Vytvoříte tak dechberoucí fotografie, jež vaše kamarády a známé takřka přenesou přímo do vašich zážitků a dobrodružství.

Odolný proti počasí

S odolností proti vodě a prachu stupně IP67 vydrží Galaxy A52s 5G mimo jiné ponoření do 1 metru vody po dobu až 30 minut. Můžete tak mít klid v duši, i když vám telefon lehce navlhne.

Prostorové audio i bez sluchátek

Užijte si filmovou či herní noc s prostorovým zvukem přímo z telefonu. Dva reproduktory (jeden nahoře, jeden dole) vám poskytnou špičkový audio zážitek, který vás spolehlivě vtáhne do děje i bez sluchátek.

Špičkový výkon pro nekončící zábavu

Galaxy A52s 5G přináší extrémní zvýšení výkonu díky pokročilému osmijádrovému procesoru a až 6GB RAM paměti ‒ můžete tak hladce přepínat mezi náročným studijním úkolem, nejnovější hrou a sociálními sítěmi za plynulého provozu. Se 128GB interním úložištěm, které lze s microSD kartou navýšit až o neskutečný 1 TB, už nemusíte mazat svůj oblíbený obsah pro uvolnění více místa. Používat svůj chytrý telefon můžete navíc takřka neomezeně, jelikož baterie s kapacitou 4 500 mAh za pomoci umělé inteligence vydrží v provozu až 2 dlouhé dny. A díky superrychlému až 25W nabíjení se v mžiku vrátíte přesně tam, kde jste skončili.

Bezpečnost na prvním místě

Snímač otisků prstů na obrazovce Galaxy A52s 5G reaguje pouze na váš unikátní otisk, a zaručuje tak rychlé a bezpečné odemknutí telefonu pouze vám. S biometrickými ověřovacími službami se můžete přihlásit i do vybraných aplikací za pomocí funkce Samsung Pass. Vícevrstvé zabezpečení Samsung Knox vám zajistí ochranu vašich citlivých dat před malwarem i bezpečnostními hrozbami již od okamžiku zapnutí.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 6.5 "
Operační paměť RAM 6 GB
Kapacita 128 GB
Rozlišení displeje Full HD+

Hodnocení

4,7 / 5

15 recenzí Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB zelený

88.6% Kvalita
Výborná

81.3% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Lucie

17. 2. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Ideální vyšší střední třída
  • Úžasný foťák
  • Krásná barva
  • Jednoduché ovládání

Krásný telefon s nejlepším foťákem v této cenové třídě. Mint zelená je krásná a telefonu sluší


Tomáš

23. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Displej
  • Fotoaparát
  • Výkon
  • Výdrž
  • Pomalejší nabíječka v balení
  • Spousta bloatwaru od Samsungu

Tady nejde šlápnout vedle. Samsung to tentokrát trefil na výbornou. Foťák je skvělý, displej jakbysmet, repro hraje jak má. Výkonu je dostatek a i ta baterie si po týdnu ''sednula''. Systém běhá celkem svižně, leč mohlo by to být subjektivně trochu lepší. Co zamrzí, to je pomalejší nabíjení - kdo jednou zkusil aspoň 30W, tomu se bude těžko vracet k 15W (resp. 25W, ale v balení je jen 15W nabíječka). Co se týče bloatwaru, tak to je jízda. Proklínané Xiomi s miui si nemá s oneui co vyčítat. Jen Samsung mi přijde v tlačení aplikací agresivnější. Celkově se s tím ale dá popasovat, povypínat a tak. Telefon však musím hodnotit jednoznačně pozitivně.


Jaroslav

13. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Dobrá



Lubomír

10. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Výborná


  • dobrý fotoaparát, výdrž baterie
  • zatím nic