PanzerGlass Standard Fit tvrzené sklo pro Apple iPhone 13 Pro Max transparentní


Sklo, Typ skla: 3D, Tvrdost: 9H, Pro značku: Apple, Pro model: Apple iPhone 13 Pro Max, Pro úhlopříčku: 6,7", V balení: suchý a vlhký čistící hadřík. Více info


Cena 699 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 7 Kč Zobrazit nápovědu


Popis produktu

Tvrzené sklo PanzerGlass™ Standard Fit v transparentním provedení je určeno pro chytrý telefon Apple iPhone 13 Pro Max. Odolnost vůči nárazům a vysoká tvrdost 9H pro spolehlivou ochranu displeje před škrábanci a nečistotami. Speciální oleofobní vrstva proti zanechávání nežádoucích otisků prstů. Sklo disponuje antibakteriální úpravou. Jednoduchá instalace s možností vícenásobného přelepení skla.

PanzerGlass™ - prvotřídní ochrana

Tvrzené sklo PanzerGlass představuje jedinečnou ochranu pro displej. Vyrábí se z temperovaného japonského skla Asahi, které je známé vysokou kvalitou, tvrdostí a průhledností. 5hodinová temperace skla při teplotě 500 °C zaručuje výjimečnou odolnost, tvrdost a nárazuvzdornost. Sklo je ošetřeno speciální oleofobní vrstvou, která brání zanechávání nežádoucích otisků prstů. Na zadní straně skla je silikonová nano vrstva, která pomáhá absorbovat nárazy. Zároveň zaručuje snadnou instalaci a možnost opětovného přelepení skla.

Antibakteriální úprava

Sklo přichází s inovativní úpravou, která bojuje proti bakteriím. Povrch skla obsahuje antibakteriální aktivní látku, díky které dokáže eliminovat až 99 % bakterií a plísní. Antibakteriální není toxická a není v rozporu s nařízením EU o biocidních přípravcích (BPR). Povrch skla zároveň odolává případných oděrům a škrábancům. Sklo je testováno podle normy JIS 22810/ISO 22196.

Standard Fit

PanzerGlass Standard Fit disponuje redukovanou velikostí pokrytí displeje, pokrýva pouze nezaoblenou plochu displeje. Obvykle disponuje minimálně jedním přesným otvorem, odpovídajícím poloze reproduktoru. Může obsahovat i další otvory pro tlačítka, snímače a kameru (v závislosti na zařízení). Tvar skla je navržen tak, aby poskytoval maximální ochranu a zároveň zachoval funkčnost a jednoduchost při používání. Oblé leštěné okraje jsou potaženy oleofobní vrstvou pro zachování dotykových vlastností zařízení.

Super+ glass

Tvrzené sklo poskytuje maximální ochranu displeje. Označení Super+ znamená, že sklo prošlo 10hodinovou dvojitou temperací. To mu poskytuje ještě lepší ochranné vlastnosti.

Udržitelné obaly

V rámci snižování negativních dopadů na životní prostředí společnost PanzerGlass nabízí ekologické obaly, které jsou vyrobeny z udržitelných materiálů.

Vlastnosti

  • Originální tvrzené sklo PanzerGlass™
  • Odolnost vůči nárazům (tloušťka 0,4 mm) a škrábancům 9H
  • Křišťálově čisté zpracování
  • 100% zachování dotykových vlastností zařízení
  • Oleofobní úprava proti zanechávání otisků prstů
  • Jednoduchá instalace s možností opětovného přelepení
  • Obsah balení - hadřík s obsahem alkoholu, hadřík z mikrovlákna, odstraňovač prachu, sériové číslo

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Pro úhlopříčku 6.7 "
Typ skla 3D
Pro model Apple iPhone 13 Pro Max

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí PanzerGlass Standard Fit tvrzené sklo pro Apple iPhone 13 Pro Max transparentní

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi