PanzerGlass Case Friendly CamSlider tvrzené sklo pro Apple iPhone 13/13 Pro černé

Popis produktu

Tvrzené sklo PanzerGlass™ Case Friendly v černém provedení je určeno pro chytrý telefon Apple iPhone 13/13 Pro. Zaoblené okraje o tloušťce 0,4 mm. Vysoká tvrdost 9H pro spolehlivou ochranu displeje před škrábanci a nečistotami. Speciální oleofobní vrstva proti zanechávání nežádoucích otisků prstů. Sklo pokrývá celý displej telefonu. Systém CamSlider a filtr Privacy. Disponuje antibakteriální úpravou. Jednoduchá instalace s možností vícenásobného přelepení skla.

PanzerGlass™ - prvotřídní ochrana

Tvrzené sklo PanzerGlass představuje jedinečnou ochranu pro displej. Vyrábí se z temperovaného japonského skla Asahi, které je známé vysokou kvalitou, tvrdostí a průhledností. 5hodinová temperace skla při teplotě 500 °C zaručuje výjimečnou odolnost, tvrdost a nárazuvzdornost. Sklo je ošetřeno speciální oleofobní vrstvou, která brání zanechávání nežádoucích otisků prstů. Na zadní straně skla je silikonová nano vrstva, která pomáhá absorbovat nárazy. Zároveň zaručuje snadnou instalaci a možnost opětovného přelepení skla.

Antibakteriální úprava

Sklo přichází s inovativní úpravou, která bojuje proti bakteriím. Povrch skla obsahuje antibakteriální aktivní látku, díky které dokáže eliminovat až 99 % bakterií a plísní. Antibakteriální není toxická a není v rozporu s nařízením EU o biocidních přípravcích (BPR). Povrch skla zároveň odolává případných oděrům a škrábancům. Sklo je testováno podle normy JIS 22810/ISO 22196.

Oblé okraje

Tvrzené sklo je vyrobeno z plochého tvrzeného skla a pokrýba celou plochu přední části zařízení až po okraj. Obvykle disponuje minimálně jedním přesným otvorem, odpovídajícím poloze reproduktoru. Může obsahovat i další otvory pro tlačítka, snímače a kameru (v závislosti na zařízení). Tvar skla je navržen tak, aby poskytoval maximální ochranu a zároveň zachoval funkčnost a jednoduchost při používání. Oblé leštěné okraje jsou potaženy oleofobní vrstvou pro zachování dotykových vlastností zařízení.

Case Friendly

Doplňkový efekt skla Case Friendly zaručuje ochranu celého displeje vašeho zařízení a zároveň ponechává na okrajích dostatečný prostor pro použití skla s jakýmkoli krytem. Díky této úpravě kryt nevytlačuje okraje skla, ale dokonale sedne na displej. Sklo tak v kombinaci s krytem dokonale chrání vaše zařízení před poškozením.

Technologie MicroFracture

Výjimečnou pevnost a houževnatost díky odstranění mikroskopických chyb poskytuje sklu technologie MicroFracture. Tato speciální technologie zvyšuje pevnost hran o více než 100 % ve srovnání se sklem Super+, bez ovlivnění dalších mechanických vlastností. Jejím úkolem je zvyšovat odolnost a eliminovat chyby a mikrotrhliny, které jsou pouhým okem neviditelné.

CamSlider

Sklo disponuje i systémem CamSlider, který zajišťuje ochranu soukromí. Tvoří jej zabudovaný kryt kamery, který můžete jednoduše posouvat do pravé nebo levé strany. Tím může účinně blokovat kameru na zařízení.

Privacy

Ochrana displeje PanzerGlass Privacy umožňuje pohodlné používání telefonu i na veřejných místech. Díky tomuto filtru se displej stane ze stran neviditelný, čímž chrání vaše soukromí a citlivá data. Sklo Privacy zároveň poskytuje i ochranu před poškozením nebo poškrábáním.

Udržitelné obaly

V rámci snižování negativních dopadů na životní prostředí společnost PanzerGlass nabízí ekologické obaly, které jsou vyrobeny z udržitelných materiálů.

Vlastnosti

  • Originální tvrzené sklo PanzerGlass™ v černém provedení
  • Odolnost vůči nárazům (tloušťka 0,4 mm) a škrábancům 9H
  • Křišťálově čisté zpracování
  • Oblé hrany skla
  • 100% zachování dotykových vlastností zařízení
  • Oleofobní úprava proti zanechávání otisků prstů
  • Pokrytí celého displeje
  • Jednoduchá instalace s možností opětovného přelepení
  • Obsah balení - hadřík s obsahem alkoholu, hadřík z mikrovlákna, odstraňovač prachu, sériové číslo

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Pro značku Apple
Pro úhlopříčku 6.1 "

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí PanzerGlass Case Friendly CamSlider tvrzené sklo pro Apple iPhone 13/13 Pro černé

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi