Lamax Sounder2 Max černý

Bezdrátový reproduktor, Barva černá, RMS výkon: 50 W, Bluetooth, AUX vstup, Certifikace IP 67, Typ baterie: Li-Ion. Více info


Cena 1 990 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 20 Kč Zobrazit nápovědu


Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Stylový bezdrátový reproduktor Lamax Sounder 2 Max s výkonem 50 W, 360° zvukem, voděodolností IP67, výdrží 20 hodin a technologiemi Bluetooth 5.0, BeatBass, BeatShare a TWS.

Na hlasitosti záleži

Více hudby, více párty, více pořádného zvuku. Do většího těla se vešel mohutný 50W výkon, který překřičel konkurenci i sousedy. Díky masivní baterii vám budou beaty dunět v uších nonstop až 20 hodin. Vezměte přátele a ukažte jim svůj hudební styl – doma nebo uprostřed džungle. S vysokou voděodolností a jednoduchým přenášením je to jen na vás.

Bohatý zvuk

Pokud potřebujete ozvučit větší místnost plnou lidí či zahradní grilovačku, Lamax Sounder2 to hravě zvládne. Repráku Sounder2 Max narostly 50W svaly a zůstal luxusní 360° zvuk, který dolehne do všech koutů v té nejlepší kvalitě. Technologie BeatBass vám zase zaručí bohatý přednes, který napumpuje tempo vaší nezapomenutelné párty. Nechte se obklopit nadupaným zvukem!

Open Air v divočině

Díky voděodolnosti IP67 zvládá Sounder 2 Max vodu, prach i sníh. Extra odolná konstrukce vydrží drsnější zacházení a podmínky. Při další výpravě ho hoďte do vaku nebo pohodlně odneste na poutku a užijte si své songy kdekoliv. Pořádná 8 000mAh baterka se postará, že nabíjet nebudete potřebovat po celých 20 hodin. Až bude potřeba, stačí připojit moderní USB-C.

Propojte se s ostatními

Bezdrátově nebo přes 3,5mm jack? Spárujte telefon přes Bluetooth 5.0 a ovládejte playlist ze vzdálenosti až 18 metrů. Bez výpadků. Jedna bedna nestačí? Využijte technologii BeatShare a TWS, připojte další Lamax repráky a znásobte výkon soustavy – ideální, když se sejde vaše parta, která může mít i Sounder2, Sounder2 Mini, Storm1 nebo Sentinel2 a další s technologií BeatShare.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Wi-Fi Ne
Bluetooth Ano
USB port Ne
Integr. čtečka karet Ne
Frekvenční rozsah (Hz) 80-20000 Hz
Airplay Ne
RMS výkon 50 W
NFC Ne

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Lamax Sounder2 Max černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi