Xiaomi Mi Band 6 NFC černý

Fitness náramek, Amoled displej, Počet dní výdrže baterie: 14, Bluetooth, NFC, Vodovzdornost: voděodolný, Funkce: senzor tepové frekvence, gyroskop, krokoměr, monitoring spánku, notifikace, výpočet kalorií, měření rychlosti, měření vzdálenosti, Podporovaný OS: Android, iOS. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,7 / 5

35×

89.1% Kvalita
Výborná

92% Hodnota za peníze
Výborná

35 nákup

Zobrazit 35 recenzí

Popis produktu

Fitness náramek Xiaomi Mi Band 6 NFC disponuje 1,56" AMOLED displejem a podporou technologie NFC. Je voděodolný dle certifikace 5 ATM až do 50 m.

Voděodolnost podle certifikace 5 ATM a podpora NFC

Náramek v elegantním černém provedení nabízí 1,56" AMOLED displej s rozlišením 152 × 486 pixelů se světelností 450 nitů. Komfortní používání bez nadměrného tlačení vám zaručí pásek, který je vyroben z kvalitního silikonového materiálu. Co nepochybně oceníte, je certifikace 5 ATM, zásluhou čehož je náramek voděodolný do hloubky až 50 metrů. Díky podpoře NFC můžete váš náramek využít i při bezhotovostních platbách.

Baterie s podporou magnetického nabíjení

O to, abyste mohli fitness náramek používat bez omezení, se postará baterie s kapacitou 125 mAh a výdrží na jedno nabití cca 14 dní. Nabíjení probíhá pomocí magnetické nabíječky. V případě, že se náramek vybije, postačí ho jen přiložit k nabíječce, která je součástí balení.

Váš osobní trenér přímo na zápěstí

Fitness náramek je ideálním společníkem při celodenních aktivitách, ale i během odpočinku. Dokáže totiž monitorovat váš spánek, včetně fází REM a poskytne vám tak dostatek informací o jeho kvalitě. S Xiaomi Mi Band 6 budete mít přehled i o počtu ujetých kroků a vzdálenosti či spálených kaloriích. K dispozici je až 30 různých sportovních režimů, jako například strečink, HIIT, fitness, box, pilatess, tanec, zumba, basketbal, tenis, badminton, bruslení nebo street dance. Náramek automaticky rozpozná a zaznamená 6 typů aktivit. Samozřejmostí je také upozornění na pohyb při dlouhé nečinnosti.

Skórovací systém PAI a monitorování okysličení krve SpO2

Disponuje také praktickou funkcí monitorování periferního okysličení krve (SpO2), která vám poskytne informace o případných problémech s transportem kyslíku do tkání, čímž můžete detekovat stress a dýchání. Náramek vás tak při sportu upozorní, kdy je vhodné si na chvíli odpočinout. K dispozici je i skórovací systém Personal Activity Intelligence (PAI), který na základě údajů o srdeční frekvenci vypočítá osobní skóre a ukáže vám, kolik aktivity potřebujete, abyste zůstali zdraví.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Funkce měření vzdálenosti, měření rychlosti, výpočet kalorií, krokoměr, monitoring spánku, senzor tepové frekvence, gyroskop, notifikace
Výdrž baterie v dnech 14
Vodovzdornost voděodolný

Návody a manuály

Hodnocení

4,7 / 5

35 recenzí Xiaomi Mi Band 6 NFC černý

89.1% Kvalita
Výborná

92% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Ondřej

7. 11. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná


  • synchronizace s mobilem (přes nutnou aplikaci) se občas nedaří

Až na občas selhávající synchronizaci jde o dobrý a levný produkt.


Ilona

14. 6. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • funguji i bez propojení s mobilem na placení, mám naštěstí učet u čsob, hned po sundání z ruky se zamknou, po prvním propojení a nastavení s mobilem stejné značky jsem ho vrátila, protože mi nevyhovoval, ale hodinkám to nevadí. Na využití všech funkcí si počkám až s novým mobilem, můj starý alcatel asi není kompatibilni

David

11. 5. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


  • NFC
  • displej

Dobrý produkt, ačkoliv se jedná o Mi Band 6 nepostrádá oproti Mi Bandu 7 žádné významné funkce, za NFC si musíte trochu připlatit, ale stejně by tomu bylo i u výše zmíněné verze.


Vladimír

5. 4. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná


  • Vzhled