MSI Optix MAG274QRF-QD monitor herní černý

Monitor, rovná, 27 ", IPS, 2560x1440 px, Jas 300 cd/m2, Kontrast: 1000 : 1, HDR, Doba odezvy 1 ms, 165 Hz, G-Sync, HDMI, DisplayPort, USB-C (3.0/3.1/3.2) 1 ×. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

90% Kvalita
Výborná

70% Hodnota za peníze
Dobrá

2 dva nákupy

Zobrazit 2 recenze

Popis produktu

Herní monitor, 27" IPS displej s rozlišením 2 560 × 1 440 px, obnovovací frekvence je 165 Hz, doba odezvy 1 ms, jas 300 cd/m2, kontrastní poměr 1000 : 1, barevná hloubka 10 bit, HDR, technologie NVidia G-Sync, FlickerFree, Low Blue Light, porty 2× HDMI, DisplayPort, 2× USB 2.0, 1× USB-C, pivot, podpora VESA 100 × 100.

Rychlá odezva 165 Hz

Monitor MSI Optix MAG274QRF-QD se vyznačuje 1ms dobou odezvy a obnovovací frekvencí 165 Hz, které vás dostanou během hraní her před vaši konkurenci. Je vybaven panelem IPS, který při sledování z různých úhlů nevytváří žádné zkreslení obrazu a minimální barevné posuny. Navíc nabídne čistý obraz a okamžitě optimalizuje barvy a jas obrazovky, abyste si užili každou scénu v té nejlepší kvalitě.

MSI Optix MAG274QRF-QD černý

Quantum Dot

Monitor je vybaven technologií Quantum Dot, která vám umožní zažít okouzlující obrázky z více než jedné miliardy barev, přičemž každá je propracovaná na neuvěřitelnou čistotu. Kvantové body jsou nanokrystaly, které jsou schopné absorbovat světlo, čímž poskytují velmi přesnou barvu a realistické obrázky. 

MSI Optix MAG274QRF-QD černý

Obraz plný opravdových barev

Herní monitor MSI Optix MAG274R   má větší pokrytí barevným gamutem v porovnání s běžnými monitory. Barvy a detaily hry budou vypadat realističtěji a rafinovaněji, čímž se ponoříte do svých limitů. Monitor je vybaven technologií HDR, která produkuje obrázky s více detaily, širokou škálou barev a ve srovnání s tradičními monitory se podobá lidskému oku. Ať už je celá obrazovka tmavá nebo pouze některé části obsahují silné stíny, nechte Night Vision rozjasnit vaši hru zvýrazněním jemných detailů v tmavé oblasti.

MSI Optix MAG274QRF-QD černý

Ochrana zraku

Technologie MSI Anti-Flicker poskytuje velmi pohodlný zážitek ze sledování snížením množství blikání. Herní monitor MSI Optix MAG272C je optimalizován tak, aby snižoval zatížení vašich očí snížením celkového množství modrého světla zobrazeného na monitoru, abyste mohli hrát déle bez únavy.

MSI Optix MAG274QRF-QD černý

Herní OSD aplikace

Díky aplikaci Gaming OSD je nastavení vašeho herního monitoru MSI Optix MAG272C velmi jednoduché. Nemusíte používat tlačítka na monitoru a procházet všemi nabídkami, stačí nakonfigurovat monitor pomocí klávesnice a myši. Aplikace vám dokonce nabízí možnost klávesových zkratek, abyste mohli snadno přepínat mezi různými hrami.

MSI Optix MAG274QRF-QD čierny

Od hrany po hranu

Díky super úzkému rámu si můžete vychutnat to nejlepší ponoření do nejnovějších her s nastavením pro více monitorů o 180 stupňů. Užijte si lepší kontinuitu mezi obrazovkami při hraní her, práci nebo obecných pracích na počítači.

MSI Optix MAG274QRF-QD černý

 

Jednoduše přizpůsobitelný

Nastavte si monitor podle představ. Nastavením naklápění, spouštění, zvedání a otáčení si lehce změníte polohu monitoru pro optimální zážitky ze sledování.

MSI Optix MAG274QRF-QD černý

Konektivita

Nabídka rozhraní herního monitoru je praktická a užitečná. Najdete v ní:

  • HDMI
  • DisplayPort
  • USB 2.0
  • USB-C
  • vstup na sluchátka

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 27 "
Rozlišení displeje (px) 2560x1440
Zobraz.frekvence obraz. (HZ) 165
Vestavěné reproduktory Ne
Integrovaný TV tuner Ne
USB-C Power Delivery Ne
Zobrazovací technologie IPS
Technologie bez blikání Ano
Filtr modrého světla Ano
Odezva (ms) 1
G-Sync Ano
Free sync Ne

Návody a manuály

Hodnocení

5,0 / 5

2 recenze MSI Optix MAG274QRF-QD monitor herní černý

90% Kvalita
Výborná

70% Hodnota za peníze
Dobrá

Jak pracujeme s recenzemi

Michal

21. 5. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná


  • 1440p rozlišení
  • 165 hz frekvence
  • Tenké rámečky
  • Ovládání nastavení monitoru
  • G-sync kompabilita

Monitor je kvalitně zabalený, přibalené jsou i potřebné kabely (adaptér, usb, dp), polohovatelný stojan. Display monitoru je trošku lesklejší, ale má antireflexní úpravu, takže je to v pořádku. Barvy jsou hezké syté, ale troška kalibrace by neuškodila. OSD je skvěle zpracované a ovládání ze zadní strany pomocí "joysticku" je hodně příjemné, včetně nastavení zkratek při pohybu do stran bez aktivace hlavního OSD menu. Quantum Dots technologie je zajímavá, neviděl jsem podstatný IPS GLOW jako u jiných monitorů, takže asi to funguje dobře. Nejsem příznivcem RGB, takže jsem rád, že je pouze na zadní straně a nijak neobtěžuje a není potřeba nějak nastavovat a vypínat. Shrnuto dobře zpracovaný monitor.


Adam

19. 5. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Dobrá


  • Barvy
  • 165MHz
  • Stojan
  • Štítek MSI na zadní části, nevkus

Monitor okouzlí především barvami a bleskovou obnovovací frekvenci. K nákupu mě kromě špičkovému obrazu motivoval i solidni design stojanu, který je u 1440p 27 monitorů jeden z mála.