Huawei MateView GT 34 monitor herní černý

Monitor, Dotykový: Ne, zakřivená, 34 ", VA, 3440x1440 px, Jas 350 cd/m2, Kontrast: 4000 : 1, HDR: Ano, Doba odezvy 4 ms, 165 Hz, G-Sync: Ano, Free sync: Ano, Webkamera: Ne, Vestavěné reproduktory: Ne, Integrovaný TV tuner: Ne, VGA Ne, DVI Ne, HDMI Ano, DisplayPort Ano. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní zakřivený monitor s 34" VA displejem, WQHD rozlišení, 165 Hz, 4 ms, jas 350 cd/m2, kontrast 4 000 : 1, 90 % DCI-P3, 100 % sRGB, pozorovací úhly 178°, 2× HDMI, DisplayPort a USB-C.

Huawei MateView GT 34

Herní monitor Huawei MateView GT přináší skvělé zpracování vizuálních zážitků. Je jen na vás, jestli budete hrát hry, sledovat oblíbené filmy, nebo pracovat v grafických editorech. Monitor vyniká širokoúhlým 34" displejem s poměrem stran 21 : 9, tenkými rámečky a zakřiveným designem. Vychutnejte si pohlcující obraz se škálou technologických vychytávek pro ještě lepší zážitek.

Zakřivení 1 500 R

Optimální zakřivení displeje 1 500 R je pro lidské oko zárukou pohodlného sledování. Umožní vám naplno se ponořit do děje a vychutnat si obsahy v realističtějším podání. Výsledkem je menší únava očí a vyšší komfort i při delším hraní či sledování.

Živý obraz

Při hraní si vychutnáte každý obrazový detail ve vysoké kvalitě. Rozlišení 3K 3 440 × 1 440 pixelů oživí každou scénu před vašima očima. Společně s obnovovací frekvencí 165 Hz zajistí plynulé a hladké zpracování obrazu bez rušivých faktorů.

Syté a zářivé barvy

Huawei MateView GT 34 nabízí bohatou škálu barevného spektra a technologických prvků, které zpříjemní vizuální dojem obsahů. Jas HD-ready 350 nitů a kontrast 4 000 : 1 rozzáří a zvýrazní každou část obrazu. Technologie HDR10 vylepší barevnou hloubku a nechybí ani nabídka barevného spektra s 1,07 miliardy barev, hodnota 90 % DCI-P3 a 100 % sRGB.

Doplňkové herní funkce

Sledujte a lokalizujte svého nepřítele i ve tmě. Funkce Dark Field Control vám umožní upravit si jas displeje při scénách se slabším jasem. Společně s digitálním zaměřovačem Crosshairs na obrazovce nebude eliminování protivníka žádný problém.

Ochrana zraku

Pro náročnější uživatele je monitor také vybaven technologií Flicker-Free, která snižuje blikání a chrání váš zrak před únavou. S dlouhým sledováním zobrazovacích zařízení přichází únava organismu a zraku. Příčinou je modré záření, které je škodlivé zejména pro váš zrak. Stále více se při výrobě monitorů bere ohled i na tento důležitý faktor. Technologie Low Blue Light je účinnou ochranou, která eliminuje vliv modrého světla.

Výbava rozhraní

V zadní části monitoru se nachází odnímatelný magnetický zadní kryt. Pod ním se ukrývá multifunkční port USB-C pro rychlý přenos dat, video v kvalitě až 8K a nabíjení PowerDelivery. Nechybí ani 2× HDMI, DisplayPort a 3,5mm kombinovaný audio port pro sluchátka a mikrofon.

Jednoduché úpravy zobrazení a stylu používání

Ve spodní části monitoru se nachází 5směrový ovladač pro rychlé úpravy parametrů a zobrazení. S jeho pomocí si zobrazovací vlastnosti upravíte přesně podle sledovaného obsahu a hraní daného žánru hry. Na výběr máte 8 režimů, které byly speciálně navrženy pro hry FPS, RTS, strategické MOBA a další.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 34 "
Rozlišení displeje (px) 3440x1440
Zobraz.frekvence obraz. (HZ) 165
Vestavěné reproduktory Ne
Integrovaný TV tuner Ne
Zobrazovací technologie VA
Technologie bez blikání Ano
Filtr modrého světla Ano
Odezva (ms) 4
G-Sync Ano
Free sync Ano

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Huawei MateView GT 34 monitor herní černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi