Samsung Gamepad XP5-X Plus černý

Šířka: 180 mm, Výška: 174 mm, Hmotnost: 489 g, Hloubka: 84 mm. Více info

Popis produktu

Ovladač Samsung Moga XP5-X Plus Bluetooth v elegantním černém provedení přináší univerzálnost současného i budoucího hraní her v mobilním zařízení s Androidem, a to kdekoliv a přesně podle vašich představ. Ovladač je možné použít i na tabletu nebo PC. Hrajte hry pro Xbox z cloudu s dobře známým ovladačem ve stylu Xbox. Ovladač v sobě zahrnuje i odpojitelný držák na telefon, integrovanou nabíjecí stanici pro Android chytré telefony a mapovatelná tlačítka pro rozšířené hraní mobilních nebo počítačových her. Balení samozřejmě obsahuje i kabely k nabíjení, ale také kabely pro hraní her na PC.

Interní nabíjecí stanice

Zažijte vyšší výkon díky interní dobíjecí baterii s kapacitou 3 000 mAh. Nabíjecí stanice prodlužuje čas hraní nebo se může používat jako powerbanka k nabíjení mobilního zařízení s Androidem. Zahrnuje 30cm datový kabel USB na USB-C /micro USB určený k nabíjení během hraní nebo mezi jednotlivými hrami.

Úžasné hry ve vašem telefonu

Hry na telefonech a tabletech mají stále větší zastoupení fanoušků, a i proto přichází nový ovladač Samsung XP5-X Plus. Hrajte více než 100 Xbox her na kompatibilním mobilním telefonu nebo tabletu z cloudu pomocí funkce Game Pass Ultimate. Vychutnejte si hry, jako Fortnite a Minecraft i na vašem telefonu bez omezení. Ovladač je kompatibilní s Android zařízeními.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Šířka 180 mm
Výška 174 mm
Hmotnost 489 g
Hloubka 84 mm

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Samsung Gamepad XP5-X Plus černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi