DJI Mini SE Fly More Combo dron

Dron, GPS, Výdrž baterie: 30 min., Slot pro paměťovou kartu, Smart, Přenos obrazu. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Kompaktní, ale výkonný dron DJI Mini SE Fly More Combo je dokonalým kreativním společníkem, který zachytí a pozvedne vaše okamžiky, obyčejné věci na vyšší úroveň. Spolu se snadno použitelnou aplikací DJI Fly si vychutnáte perspektivu a zážitek z létání.

Kompaktní a přenosný

S hmotností pod 249 gramů je DJI Mini SE téměř stejně lehký jako průměrný chytrý telefon. Díky tomu je výjimečně přenosný a patří do nejnižší a nejbezpečnější hmotnostní třídy dronů, což jej může v mnoha zemích osvobodit od některých předpisů.

Jednoduché použití aplikace DJI Fly

Aplikace DJI Fly nabízí jednoduché a intuitivní uživatelské prostředí, které vám umožní pořizovat filmové záběry několika klepnutími. Obsahuje také funkci Flight Tutorial, která vám pomůže rychle a bezpečně začít pracovat s DJI Mini SE.

Bezpečné létání

DJI Mini SE lze používat s 360° ochranou vrtule (prodáváno samostatně, Propeller Guard), která plně chrání vrtule a zvyšuje bezpečnost letu. Díky pokročilým senzorům se DJI Mini SE dokáže i přesně vznášet. Při používání DJI Mini SE nepoužívejte 360° Propeller Guard ve větrném prostředí nebo v nadmořské výšce nad 2000 m. Po připevnění chrániče vrtulí bude omezena letová vzdálenost a výška letu.

Nechte aplikaci pracovat

Aplikace DJI Fly nabízí různé šablony Creator, které vytvářejí úžasná videa pouhým klepnutím. Dokonce i začátečníci bez zkušeností s úpravou mohou přeměnit jakýkoli moment na hit sociálních médií.

Proměňte jakýkoli okamžik na umělecké dílo

DJI Mini SE podporuje 12MP letecké fotografie a 2,7K Quad HD videa. Tříosý motorizovaný gimbal poskytuje vynikající stabilitu kamery a zaručuje čisté, mimořádně plynulé záběry. Maximální rozlišení přenosu videa DJI Mini SE je 720p/30 fps. Nahrávané video na paměťovou kartu je možné v rozlišení 2.7 K 2720×1530 24/25/30p a ve FHD 1920×1080 24/25/30/48/50/60p.

Dálkový ovladač

Speciální dálkový ovladač udržuje HD video kanál na vzdálenost až 2 km. Odnímatelné ovládací hole lze snadno uložit do dálkového ovladače pro zvýšení přenosnosti.

Méně nabíjení, více létání

Hmotnost kamery DJI Mini SE jí umožňuje zůstat ve vzduchu déle než podobné spotřebitelské kamery FlyCam na trhu. S plně nabitou baterií si můžete vychutnat až 30 minut letu.

Komplexní záběry jsou jednodušší než kdykoli předtím

Záběry, které vypadají jako z hollywoodských filmů, pořídíte jen několika ťuknutími pomocí režimů QuickShot kamery DJI Mini SE, mezi něž patří Dronie, Circle, Helix a Rocket. Stačí vybrat QuickShot a DJI Mini SE během nahrávání provede přepracovaný přednastavený pohyb. Pořiďte automaticky vytvořené krátké video a okamžitě jej sdílejte s přáteli na sociálních sítích.

Plynulý pohyb pro filmové záběry

Zpomalte rychlost letu a pohyby DJI Mini SE pro zvýšení přesnosti a stability. Tento režim CineSmooth je užitečný zejména při létání v úzkých nebo složitých prostorách.

Najděte scénická místa pro fotografování ve vašem okolí

Aplikace DJI Fly poskytuje uživatelům integrovaný přístup ke SkyPixel, platformě sociálních médií, na které mohou uživatelé sdílet své letecké fotografie a videa. Prohlížejte si práce, sdílejte své vlastní a dokonce objevujte oblíbená místa pro letecké fotografie ve svém okolí.

Obsah balení

  • 1× dron DJI Mini SE
  • 1× dálkový ovladač
  • 3× inteligentní letová baterie
  • 3× pár náhradních vrtulí
  • 1× micro USB kabel
  • 1× komunikační kabel USB-C
  • 1× kryt gimbalu
  • 1× RC kabel - konektor micro USB
  • 1× RC kabel - konektor USB-C
  • 1× RC kabel - konektor Lightning
  • 1× pár náhradních ovládacích pák
  • 18× náhradní šrouby
  • 1× šroubovák
  • 1× obousměrný nabíjecí rozbočovač
  • 1× přepravní taška

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Smart Ano
Baterie - počet 3
Výdrž baterie 30 min.

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí DJI Mini SE Fly More Combo dron

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi