ASUS TUF Gaming A17 FA706IC-HX006T herní notebook černý

Notebook, AMD Ryzen 7 4800H, 17,3", Panel IPS, 1920x1080, Zobraz. frekvence obraz. (Hz): 144, RAM 8 GB, SSD 512 GB, GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, Podsvícení klávesnice, Počet USB-C 1, Hmotnost: 2,6 kg, Windows 10 Home. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Herní notebook Asus TUF Gaming A17 pohání osmijádrový procesor AMD Ryzen 7 4800H, 8GB RAM, grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3050 (4GB), 512GB SSD a OS Windows 10 Home.

Herní zařízení, které nabízí skvělý výkon a funkce

Na trhu s notebooky se stále častěji objevují zařízení určená pro hraní her. Výkonné komponenty, dostatek úložného prostoru pro data a soubory nebo dokonce bohatá nabídka rozhraní, která vám umožní připojit další periferie. Nesmíme zapomenout ani na samotný vzhled a design. Dnes je téměř snadné rozpoznat notebook, který je určen pro běžné pracovní účely, a takový, který je zábavný a nabízí řadu vymožeností. Design herních notebooků je především o jedinečnosti. Odolná podsvícená klávesnice, správně přepracovaná, a to nejen kvůli vnitřnímu uspořádání jejích částí a komponent, ale hlavně kvůli bezproblémovému fungování systému, které souvisí i s vlastním chlazením během používání.

Displej, který potěší

Hraní her je na větších monitorech nejen praktičtější, ale užijete si také plnější grafické detaily a efekty. Notebooky s větší obrazovkou nejsou určeny pro časté přenášení nebo cestování, takže vás jejich velikost nebude obtěžovat při neustálém hraní her. Asus TUF Gaming A17 FA706IC-HX006T je vybaven 17,3" 144Hz displejem s rozlišením 1920 × 1080 px. Kvalitě veškerého vizuálního obsahu, dobrým pozorovacím úhlům a barevnému spektru napomáhá technologie displeje IPS. Plynulé zpracování obrazu bez sekání zajišťuje technologie AMD Radeon FreeSync. Přestože se jedná o herní zařízení s pevnou a odolnou konstrukcí, což potvrzují testy MIL-STD-810G, součástí designu jsou tenké rámečky na třech stranách. Tím se eliminují zbytečné okraje a zvětšuje se grafická plocha pro ještě lepší vnímání detailů a obsahu.

Výkon je rozhodující

Herní notebook s propracovaným designem nestačí. Každý herní fanoušek vyžaduje dostatečný výkon i pro ty nejnáročnější činnosti, stejně jako pro práci grafických editorů. V případě notebooku Asus TUF Gaming A17 FA706IC-HX006T je jeho systém skutečně spolehlivý. Jádro systému pohání výkonný osmijádrový procesor AMD Ryzen 7 4800H se základní frekvencí 2,9 GHz (max. 4,2 GHz). O plynulé reakce a zpracování úloh se stará 8GB operační paměť DDR4.

Vylepšená grafika s pokročilejšími možnostmi zobrazení

Základem herního notebooku je nejen dostatečný výkon, ale také grafika, která zajišťuje chod a zpracování všech vizuálních procesů. V tomto případě je zařízení vybaveno samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3050 se 4GB pamětí GDDR6. Pokročilejší možnosti jsou spojeny s architekturou grafické karty NVIDIA Ampere. To zajistí ostřejší, jasnější a realističtější snímky a pokročilejší zpracování stínů. Grafická karta podporuje technologii Ray Tracing pro dokonale propracované odrazy a stíny spolu s technologií NVIDIA DLSS pro maximální výkon.

Všechna nastavení grafické karty jsou k dispozici prostřednictvím dostupného softwaru GeForce Experience.

Technologie chlazení

Při náročnějším používání a hraní her se systém zahřívá. To je řešeno chladicím systémem, který eliminuje zahřívání a účinně chladí vnitřní komponenty. V zadní části notebooku se nachází dvojice ventilátorů. Vnitřek zařízení je vybaven tepelnými trubicemi, které odvádějí zbytečné teplo od důležitých součástí a zajišťují optimální výkon systému.

Filmy a hry s vysoce kvalitním zvukem

DTS:X Ultra má ve své nabídce několik režimů, pomocí kterých si můžete vybrat ten, jenž nejlépe vyhovuje vaší činnosti. Ať už sledujete videa, filmy nebo hrajete oblíbené hry, zvukový zážitek vás vtáhne hlouběji do děje.

Všechna data a soubory v jednom zařízení

Asus TUF Gaming A17 FA706IC-HX006T poskytuje dostatek úložného prostoru. Jako úložiště je k dispozici rychlý 512GB PCIe SSD. To umožňuje spolehlivé a rychlejší načítání. Nemusíte se tedy bát, že by se některá hra nebo soubory nevešly do kapacity systémového úložiště.

Rozhraní a konektivita

Porty se starají o pokročilou konektivitu:

  • 3× USB 3.2 Gen 1
  • 1× USB 3.2 Type-C
  • HDMI
  • Audio konektor
  • Síťové připojení RJ-45 (LAN)

Bezdrátové připojení zajišťují technologie Wi-Fi 6 (802.11ax) a Bluetooth 5.1.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Poskytovaný OS Windows 10 Home
Dotyková obrazovka Ne
Operační paměť RAM 8 GB
Kapacita SSD 512 GB
Typ vnitřní paměti DDR4

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí ASUS TUF Gaming A17 FA706IC-HX006T herní notebook černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi