Carneo GuardKid+ 4G Platinum Black


Chytré hodinky, LCD barevný displej, Bluetooth, Voděodolnost, Kapacita: 4 GB, Počet dní výdrže baterie: 4, Funkce: krokoměr, monitoring spánku, měření vzdálenosti, záznam trasy, Integrovaný hudební přehrávač, Podporovaný OS: Android, iOS. Více info

Barva


Cena 2 590 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 26 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,1 / 5

88.6% Kvalita
Výborná

88.6% Hodnota za peníze
Výborná

8 nákup

Zobrazit 8 recenzí

Popis produktu

Inteligentní hodinky Carneo GuardKid+ 4G Platinum disponují pěkným 1,45" TFT displejem, SOS tlačítkem a nechybí ani praktická oboustranná komunikace pomocí videohovorů či skrytého odposlechu.

Aplikace a baterie Carneo GUARD

Aby hodinky Carneo GuardKid+ 4G Platinum správně fungovaly, je třeba vložit datovou SIM kartu, po jejímž vložení budou kompatibilní s telefony se systémem Android a iOS. S aplikací Carneo GUARD tak budete mít k dispozici všechny potřebné funkce. Hodinky budou napájeny Li-Pol baterií s kapacitou 1000 mAh a maximální výdrží až 5 dní na jedno nabití.

Praktické funkce pro sledování dětí

Kromě klasických funkcí, jako jsou čas, stopky, kalendář nebo budík, mají hodinky funkce, které ocení zejména rodiče. Najdete zde funkce, jako je přijímač GPS, s nímž můžete sledovat pohyb svých dětí s přesností na 5 m. Skvělá je také možnost komunikovat s dětmi pomocí hodinek díky hlasovým zprávám nebo videohovorům. Ke všem uloženým kontaktům lze přiřadit fotografii, což je užitečné pro velmi malé děti, které ještě neumějí číst. Aplikace Carneo GUARD zase umožňuje zobrazit aktuální polohu a také historii pohybu ve zvoleném datu. Oceníte také skvělou funkci GEO fence, která umožňuje nastavit místa, která jsou pro vaše dítě bezpečná. Po opuštění bezpečné zóny se zobrazí upozornění. Nechybí však ani tlačítko SOS, dálkové vytváření fotografií, krokoměr, hudební přehrávač, přehrávač videa, kalkulačka, výuka matematiky nebo praktická výuka angličtiny.

Vzdálený odposlech

Ke všemu jsouhodinky Carneo vybaveny mikrofonem, který umožňuje odposlouchávat jejich okolí. Stačí zavolat na číslo SIM karty v hodinkách z mobilního telefonu a můžete okamžitě poslouchat. Praktická kamera na hodinkách vám zase umožní nejen slyšet, ale také vidět, co se kolem vašeho dítěte děje.

Velký displej, odolnost a skvělé zabezpečení

Veškerý obsah máte k dispozici na velkém 1,45" TFT displeji s praktickým dotykovým ovládáním a rozlišením 240 x 240 pixelů. Ke všemu jsou hodinky voděodolné díky certifikátu odolnosti IP67 . Samozřejmostí je také skvělé zabezpečení používaných dat díky aplikaci Carneo GUARD. Všechna vaše odeslaná data tak zůstanou v prvotřídním zabezpečení.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

NFC Ne
Funkce měření vzdálenosti, záznam trasy, krokoměr, monitoring spánku
Bezdrátové nabíjení Ne

Návody a manuály

Hodnocení

4,1 / 5

8 recenzí Carneo GuardKid+ 4G Platinum Black

88.6% Kvalita
Výborná

88.6% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Miloslav

9. 4. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Funkce.
  • Poměr ceny a výkonu ok.
  • Fungují jak mají ????
  • První kus měl mrtvou čáru přes displej, ale EW okamžitě vyměnil za nový kus! ????
  • Dceři velikost nevadí, mě se zdají velké.

Uživatelka je spokojená.


Klara

24. 3. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • přehledná apka

dobrá podpora v SK


Roman

12. 3. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • vydrz baterie
  • design
  • intuitivni nastaveni
  • volba analogoveho ciferniku
  • wifi
  • jsou robustnejsi

Syn (8 let) je nadsen a robustnost mu nijak nevadi. Jednoduche nastaveni. Blokovani neznamych telefonnich cisel. Vyuzivame kdyz si jde hrat ven s kamarady. Do skoly to nepotrebuje. Zatim pouzivame bez dat pouze k volani. Diky wifi neni datovka nutnosti a konfiguraci lze provest i tak.


Srdjan

3. 1. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Možnost vložení SIM karty
  • Možnost sledování pohybu dítěte přes GPS
  • GPS funguje velice špatně
  • Špatná (žádná) komunikace s hodinkami - hodinky ukazují že jsou off line i když jsou vedle mě a jsou připojeny jak na Wifi tak na data
  • Carneo Guard aplikace - nepřehledná, amatérské provedení
  • příliš velké pro dětskou ručičku
  • Kvalita displeje - i hodinky které jsou 2-3x levnější mají lepší rozlišení displeje

Produkt jsem zakoupil 27.12. s tím, že se jedná o nejlepší hodinky pro děti na trhu. O to více mě zklamalo jejich špatné fungování. GPS špatně funguje a to tak že mi ukazuje, že je dítě na jiném místě než ve skutečnosti je. Dále aplikace hlásí, že jsou hodinky off line i když jsou zapnuté a připojené jak na wifi tak na mobilní data. <br /> <br /> Reklamace - hodinky jsem chtěl vrátit (zakoupeny 27.12 a vráceny 2.1.). Ač se uvádí možnost vrácení bez udání důvodu tak mi technik řekl nejen že není možnost vrácení, ale ani není jiná možnost než je poslat na reklamaci a že je požadované vyřízení reklamace oprava. <br />