Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB grafitový

Tablet, 14,6 ", super Amoled, 2960x1848 px, Qualcomm Snapdragon, Snapdragon 8 Gen 1, 1,8 GHz, RAM 8 GB, eMMC 128 GB, Slot pro paměťovou kartu, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, USB-C, 11200 mAh, Android 12. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

5,0 / 5

80% Kvalita
Výborná

75% Hodnota za peníze
Dobrá

4 dva nákupy

Zobrazit 4 recenze

Popis produktu

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi s 14,6" Super AMOLED displejem, 2960 × 1848 px, 11 200mAh baterií a OS Android 12 využijete pro hry i práci.

Překvapí i náročné

Seznamte se s výjimečným zařízením Galaxy Tab S8 Ultra od společnosti Samsung. Kompaktní tělo, super tenký design, špičková obrazovka, podpora 5G ve vybrané konfiguraci a magnetický S Pen změní váš dosavadní pohled na možnosti využití tabletu. Nejenže pod povrchem ukrývá inovativní technologii a množství praktických funkcí, ale díky svému lehkému provedení si jej můžete vzít skutečně kamkoliv. Vyberte si ze tří různých modelů a získejte dokonalou rovnováhu mezi prací a zábavou.

Dotykové pero S Pen

Zapisujte si poznámky na přednášce, upravujte fotografie nebo rozpracujte váš nápad s přiloženým perem S Pen. Při dotyku s obrazovkou za pomocí jemné a bleskové odezvy získáte pocit, jako při použití skutečného papíru. Navíc se pero magneticky přichytí k zadní straně samotného tabletu, čímž šikovného pomocníka jednoduchým zacvaknutím automaticky nabijete pro další použití.

Zaznamenejte vše se Samsung Notes

Tvoříte umělecké dílo nebo jen potřebujete zapsat své myšlenky? Nyní už nemusíte v jednom kuse hledat pero a papír. Aplikace Samsung Notes vám poskytne vše potřebné. Kromě toho, že převede váš rukopis na čitelný text, zvládnete v ní s dokonalou přesností i kreslit. A když se náhodou spletete a potřebujete něco vymazat, stačí, když hrot S Pen proměníte v gumu. Jak jednoduché!

Clip Studio Paint - nástroj každého umělce

Rozšiřte své kreativní obzory. Využijte Galaxy Tab S8 Ultra coby bílé plátno a společně s Clip Studio Paint vytvářejte vše od animací, přes ilustrace, až po 3D modelování. S přirozeným pocitem štětce, který přesahuje rámec jných grafických programů, můžete přenášet své vize do reality přesně tak, jak jste si je vysnili. Clip Studio Paint disponuje perfektní sadou nástrojů, takže se nestyďte a podělte se o vaše výtvory i v online komunitě dalších umělců.

Získejte pozornost, kterou si zasloužíte

Cvičíte doma? Oko kamery je soustředěno pouze na vás - a to dokonce i v případě, kdy jste v pohybu. Už nebudete muset neustále nastavovat vhodný úhel během cvičení, jelikož inovativní funkce Auto Framing pracuje s objektivem nejen při natáčení videa, ale třeba i v průběhu videohovoru. Když se tak ke skupinovému telefonátu přidají noví přátelé, přední kamera dokonce ví, že se má automaticky oddálit, aby zachytila všechny účastníky pěkně pohromadě.

Dokonalý pořádek na obrazovce

Míváte otevřené velké množství webových stránek nebo dokumentů? Nenechte se chytit do pavučiny hektického pracovního života a zjednejte si pořádek za pomoci praktického řešení Multi Window. Otevřením více oken současně získáte větší přehled, přičemž v jednom okně můžete poslat e-mail, zatímco si přečtete článek v tom druhém. Jednoduše si přizpůsobte pracovní plochu podle sebe.

Propojení vícero zařízení

Automatickou synchronizací získáte přístup ke všem vašim Samsung zařízením, což vám umožní mezi nimi dle potřeby libovolně přepínat. Máte svůj chytrý telefon Galaxy v jiné místnosti? Nevadí. Prostřednictvím Galaxy Tab S8 Ultra dokážete přijmout telefonát i pomocí tabletu. Chcete absolvovat svůj oblíbený seriálový maraton, ale vaši Samsung TV právě sleduje jiný člen domácnosti? Nasaďte si stylová sluchátka Galaxy Buds a využijte k tomu tablet. Aplikace budete mít k dispozici vždy a všude.

Zábava v plném proudu

Zažijte fantastický ohňostroj barev na bohatém displeji Galaxy Tab S8 Ultra. Živé detaily, vysoké rozlišení a dokonalý kontrast vám pokaždé přinesou kvalitní zážitek. Vestavěné reproduktory s precizně vyváženými basy navíc poskytují prostorový a pohlcující zvuk, na který jen tak nezapomenete. Třešničkou na dortu je posléze perfektní kombinace nízké hmotnosti, kompaktních rozměrů a snadného způsobu přenášení, což vás potěší hlavně v průběhu rušného pracovního dne.

Skutečná jízda i pro náročné hráče

Výjimečný zážitek z hraní her na tabletu Galaxy Tab S8 Ultra doplní neméně úžasný výkon procesoru. Dokonale plynulá 120Hz obnovovací frekvence zajistí hladký chod a udrží krok i s náročnějšími herními tituly.

Prémiová ochrana v každém ohledu

Společnost Samsung vybavila Galaxy Tab S8 Ultra dosud nejodolnějším hliníkovým rámem Armor Aluminium, který váš tablet nekompromisně ochrání před nevzhlednými škrábanci, mírnými pády a jinými běžnými nehodami. Tenké tělo a nízká hmotnost zařízení navíc zajišťují snadný přenos, díky čemuž vás bude moci provázet kamkoliv.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Verze operač.sys. Android 12
Typ procesoru Qualcomm Snapdragon
Operační paměť RAM 8 GB
Slot pro paměťovou kartu Ano
Rozlišení hl.fotoaparátu 13 Mpx

Hodnocení

5,0 / 5

4 recenze Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 128GB grafitový

80% Kvalita
Výborná

75% Hodnota za peníze
Dobrá

Jak pracujeme s recenzemi

Svatopluk

7. 7. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • zvuk
  • OK

OK


Rudolf

25. 11. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Dobrá



Miloslav

8. 9. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Nízká

Hodnota za peníze Průměrná


  • velikost obrazovky
  • rychlost
  • Spen
  • cena by mohla být nižšší

dostává nové aktualizace s novými funkcemi, naní například Taskbar - super věc.


Martin

22. 4. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Displej, velikost, kvalita
  • Komplexní funkčnost a propojenost prostředí od Samsungu (spolupráce s PC, DEX,RDP, Office)
  • Výborná klávesnice
  • Klávesnice je fakt hodně drahá a není podsvětlená