Apple iPhone SE 2022 64 GB Midnight černý


Chytrý telefon, 4,7", LCD displej, HD, 1334x750 px, Procesor: Apple, A15 Bionic, Kapacita: 64 GB, Single SIM + eSIM, Hlavní fotoaparát: 12 Mpx, 5G, NFC, Čtečka otisků prstů v displeji, Konektor: Lightning. Více info


Cena 11 490 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 115 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,8 / 5

90% Kvalita
Výborná

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

4 dva nákupy

Zobrazit 4 recenze

Popis produktu

Chytrý telefon Apple iPhone SE 2022 v černém provedení disponuje 4,7" Retina HD displejem, 12Mpx hlavním fotoaparátem a výkonným 5G čipem A15 Bionic.

Úžasný výkon v klasickém designu

Tělo chytrého telefonu iPhone SE 2022 je vyrobeno z elegantní kombinace skla a hliníku a zabaleno je do tří stylových barev: černé, bílé a červené. Nadčasový design, kompaktní rozměry, rychlé připojení k síti 5G, superrychlý čip A15 Bionic, voděodolné provedení IP67 (vydrží 30 minut v hloubce až 1 metr), vylepšená výdrž baterie, rychlé 20W nabíjení a mnoho dalšího přináší iPhone SE 2022.

Displej Retina HD

V designu je zabudovaný 4,7" Retina displej s technologií IPS, hustotou pixelů 326 PPI, jasem až 625 nitů, dynamickým nastavením bílé TrueTone, oleofóbní úpravou a širokým barevným gamutem (P3) pro krásné podání barev. Pod displejem se nachází tlačítko Touch ID, které slouží také k odemykání telefonu, zadávání hesel nebo přihlašování do aplikací pomocí otisku prstu.

12Mpx širokoúhlý fotoaparát

iPhone SE 2022 je vybaven 12Mpx širokoúhlým fotoaparátem s clonou f/1.8, LED True Tone bleskem a 5× digitálním zoomem. Využívá optickou (OIS) a softwarovou stabilizaci obrazu a automatické ostření Focus Pixels. Doplňuje ho 7Mpx přední fotoaparát s clonou f/2.2, který je ideální pro selfie a videohovory. Díky tomu můžete uskutečňovat videohovory FaceTime v úžasné kvalitě přes Wi-Fi nebo síť 5G. Aplikace fotoaparátu nabízí také portrétní režim pro selfie fotografie, nastavení hloubky ostrosti, šest různých světelných efektů a panorama s rozlišením až 63 Mpx. Funkce Smart HDR 4 spolupracuje s inovativním obrazovým snímačem výkonného procesoru A15 Bionic, aby zvýraznila detaily tmavých i světlých míst na fotografii a nechala vyniknout detaily obličeje. Záznam videa se stereofonním zvukem je k dispozici v rozlišení 4K při rychlosti až 60 snímků za sekundu a až 240 snímků za sekundu v rozlišení Full HD.

Superrychlý čip Apple A15 Bionic a výkonná čtyřjádrová grafika

Čip Apple A15 Bionic vyrobený 7 nm technologií přináší vyšší výkon i úsporu energie díky 2 výkonným a 4 úsporným výpočetním jádrům, která zajišťují dokonalou rovnováhu mezi výkonem a úsporou energie. Procesor v kombinaci se 16jádrovým Neural Engine umožňuje efektivní strojové učení a zpracování fotografií a videí v reálném čase. Čtyřjádrový grafický čip poskytuje vynikající herní výkon a dosahuje až o 50 % vyššího výkonu ve srovnání s konkurenčními čipy. Díky účinné optimalizaci dosahuje až 15hodinové výdrže baterie při přehrávání videa, 10 hodin přehrávání streamovaného videa a až 50 hodin přehrávání hudby.

iOS 15

Verze iOS 15 je připravena maximálně využít potenciál procesoru Apple A15 Bionic. Tato verze iOS přináší spoustu zajímavých a užitečných funkcí. Samozřejmostí je také lepší zabezpečení a plynulost systému.

Obsah balení: USB-C kabel s konektorem Lightning

Doplňující informace

  1. Testy provedl Apple v lednu 2022 s předvýrobními iPhony SE (3. generace) a softwarem v kombinaci s prodávanými USB‑C napájecími adaptéry Apple (20W modelem A2305). Testy rychlého nabíjení probíhaly s vybitými iPhony. Doba nabíjení závisí na nastaveních a na prostředí; skutečné výsledky se budou lišit.

  2. Bezdrátové nabíječky a napájecí adaptéry se prodávají zvlášť.

  3. Všechny údaje o výdrži baterie závisí na konfiguraci sítě a na mnoha dalších faktorech; skutečné výsledky se budou lišit. Baterie má omezený počet cyklů nabití a nakonec ji pravděpodobně bude nutné vyměnit. Výdrž baterie a počet cyklů nabití se liší podle verze softwaru, způsobu používání a nastavení. Testy provedl Apple v lednu 2022 s předvýrobními iPhony SE (3. generace) a softwarem, v únoru 2020 s předvýrobními iPhony SE (2. generace) a softwarem, v srpnu 2017 s předvýrobními iPhony 8 a softwarem, v srpnu 2016 s předvýrobními iPhony 7 a softwarem a v srpnu 2015 s předvýrobními iPhony 6s a softwarem. Testování spočívalo v opakovaném přehrávání filmu dlouhého 2 hodiny a 23 minut z iTunes Storu. Všechna nastavení byla výchozí kromě následujících výjimek: Bluetooth byl spárovaný se sluchátky (kromě iPhonu 6s); Wi‑Fi bylo připojené k síti; funkce Wi‑Fi Výzva pro připojení, Automatický jas a True Tone byly vypnuté. Baterie se testují s konkrétními iPhony.

  4. Je nutný datový tarif. 5G, gigabitové LTE, VoLTE a Wi‑Fi hovory jsou k dispozici na vybraných trzích u vybraných operátorů. Udávané rychlosti vycházejí z teoretické propustnosti a v praxi se budou lišit podle místních podmínek a operátora. Podrobnosti o podpoře 5G a LTE poskytne operátor nebo je najdeš na stránce apple.com/iphone/cellular.

  5. iPhone SE je odolný proti polití, vodě a prachu a při testech v kontrolovaných laboratorních podmínkách byla ověřena jeho shoda se specifikací IP67 podle normy IEC 60529 (až 30 minut v hloubce do 1 metru). Odolnost proti polití, vodě a prachu není trvalá a může se v důsledku běžného opotřebení postupem času snížit. Nepokoušej se nabíjet mokrý iPhone; pokyny k čištění a sušení najdeš v příručce. Poškození tekutinou není kryté zárukou.

  6. Všechny údaje o výdrži baterie závisí na konfiguraci sítě a na mnoha dalších faktorech; skutečné výsledky se budou lišit. Baterie má omezený počet cyklů nabití a nakonec ji pravděpodobně bude nutné vyměnit. Výdrž baterie a počet cyklů nabití se liší podle způsobu používání a nastavení. Další informace najdeš na stránkách apple.com/cz/batteries a apple.com/cz/iphone/battery.html.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 4.7 "
Kapacita 64 GB
Rozlišení displeje HD

Návody a manuály

Hodnocení

4,8 / 5

4 recenze Apple iPhone SE 2022 64 GB Midnight černý

90% Kvalita
Výborná

100% Hodnota za peníze
Vynikajicí

Jak pracujeme s recenzemi

Miroslav

17. 9. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Pro mé potřeby naprosto vyhovující
  • Dobrá velikost,kvalitní "vnitřek",ovládání
  • Zatím nic.

Opravdu spokojenost,proto jsme ho kupovali.


Ondřej

13. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • cena
  • apple

levný iPhone pro nenáročné uživatele


Martina

24. 5. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Vynikajicí



MICHAELA

20. 5. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí