Apple iPhone SE 2022 128 GB Midnight černý


Chytrý telefon, 4,7", LCD displej, HD, 1334x750 px, Procesor: Apple, A15 Bionic, Kapacita: 128 GB, Single SIM + eSIM, Hlavní fotoaparát: 12 Mpx, 5G, NFC, Čtečka otisků prstů v displeji, Konektor: Lightning. Více info


Cena 12 990 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 130 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,8 / 5

94.3% Kvalita
Výborná

88.6% Hodnota za peníze
Výborná

8 nákup

Zobrazit 8 recenzí

Popis produktu

Chytrý telefon Apple iPhone SE 2022 v černém provedení disponuje 4,7" Retina HD displejem, 12Mpx hlavním fotoaparátem a výkonným 5G čipem A15 Bionic.

Úžasný výkon v klasickém designu

Tělo chytrého telefonu iPhone SE 2022 je vyrobeno z elegantní kombinace skla a hliníku a zabaleno je do tří stylových barev: černé, bílé a červené. Nadčasový design, kompaktní rozměry, rychlé připojení k síti 5G, superrychlý čip A15 Bionic, voděodolné provedení IP67 (vydrží 30 minut v hloubce až 1 metr), vylepšená výdrž baterie, rychlé 20W nabíjení a mnoho dalšího přináší iPhone SE 2022.

Displej Retina HD

V designu je zabudovaný 4,7" Retina displej s technologií IPS, hustotou pixelů 326 PPI, jasem až 625 nitů, dynamickým nastavením bílé TrueTone, oleofóbní úpravou a širokým barevným gamutem (P3) pro krásné podání barev. Pod displejem se nachází tlačítko Touch ID, které slouží také k odemykání telefonu, zadávání hesel nebo přihlašování do aplikací pomocí otisku prstu.

12Mpx širokoúhlý fotoaparát

iPhone SE 2022 je vybaven 12Mpx širokoúhlým fotoaparátem s clonou f/1.8, LED True Tone bleskem a 5× digitálním zoomem. Využívá optickou (OIS) a softwarovou stabilizaci obrazu a automatické ostření Focus Pixels. Doplňuje ho 7Mpx přední fotoaparát s clonou f/2.2, který je ideální pro selfie a videohovory. Díky tomu můžete uskutečňovat videohovory FaceTime v úžasné kvalitě přes Wi-Fi nebo síť 5G. Aplikace fotoaparátu nabízí také portrétní režim pro selfie fotografie, nastavení hloubky ostrosti, šest různých světelných efektů a panorama s rozlišením až 63 Mpx. Funkce Smart HDR 4 spolupracuje s inovativním obrazovým snímačem výkonného procesoru A15 Bionic, aby zvýraznila detaily tmavých i světlých míst na fotografii a nechala vyniknout detaily obličeje. Záznam videa se stereofonním zvukem je k dispozici v rozlišení 4K při rychlosti až 60 snímků za sekundu a až 240 snímků za sekundu v rozlišení Full HD.

Superrychlý čip Apple A15 Bionic a výkonná čtyřjádrová grafika

Čip Apple A15 Bionic vyrobený 7 nm technologií přináší vyšší výkon i úsporu energie díky 2 výkonným a 4 úsporným výpočetním jádrům, která zajišťují dokonalou rovnováhu mezi výkonem a úsporou energie. Procesor v kombinaci se 16jádrovým Neural Engine umožňuje efektivní strojové učení a zpracování fotografií a videí v reálném čase. Čtyřjádrový grafický čip poskytuje vynikající herní výkon a dosahuje až o 50 % vyššího výkonu ve srovnání s konkurenčními čipy. Díky účinné optimalizaci dosahuje až 15hodinové výdrže baterie při přehrávání videa, 10 hodin přehrávání streamovaného videa a až 50 hodin přehrávání hudby.

iOS 15

Verze iOS 15 je připravena maximálně využít potenciál procesoru Apple A15 Bionic. Tato verze iOS přináší spoustu zajímavých a užitečných funkcí. Samozřejmostí je také lepší zabezpečení a plynulost systému.

Obsah balení: USB-C kabel s konektorem Lightning

Doplňující informace

  1. Testy provedl Apple v lednu 2022 s předvýrobními iPhony SE (3. generace) a softwarem v kombinaci s prodávanými USB‑C napájecími adaptéry Apple (20W modelem A2305). Testy rychlého nabíjení probíhaly s vybitými iPhony. Doba nabíjení závisí na nastaveních a na prostředí; skutečné výsledky se budou lišit.

  2. Bezdrátové nabíječky a napájecí adaptéry se prodávají zvlášť.

  3. Všechny údaje o výdrži baterie závisí na konfiguraci sítě a na mnoha dalších faktorech; skutečné výsledky se budou lišit. Baterie má omezený počet cyklů nabití a nakonec ji pravděpodobně bude nutné vyměnit. Výdrž baterie a počet cyklů nabití se liší podle verze softwaru, způsobu používání a nastavení. Testy provedl Apple v lednu 2022 s předvýrobními iPhony SE (3. generace) a softwarem, v únoru 2020 s předvýrobními iPhony SE (2. generace) a softwarem, v srpnu 2017 s předvýrobními iPhony 8 a softwarem, v srpnu 2016 s předvýrobními iPhony 7 a softwarem a v srpnu 2015 s předvýrobními iPhony 6s a softwarem. Testování spočívalo v opakovaném přehrávání filmu dlouhého 2 hodiny a 23 minut z iTunes Storu. Všechna nastavení byla výchozí kromě následujících výjimek: Bluetooth byl spárovaný se sluchátky (kromě iPhonu 6s); Wi‑Fi bylo připojené k síti; funkce Wi‑Fi Výzva pro připojení, Automatický jas a True Tone byly vypnuté. Baterie se testují s konkrétními iPhony.

  4. Je nutný datový tarif. 5G, gigabitové LTE, VoLTE a Wi‑Fi hovory jsou k dispozici na vybraných trzích u vybraných operátorů. Udávané rychlosti vycházejí z teoretické propustnosti a v praxi se budou lišit podle místních podmínek a operátora. Podrobnosti o podpoře 5G a LTE poskytne operátor nebo je najdeš na stránce apple.com/iphone/cellular.

  5. iPhone SE je odolný proti polití, vodě a prachu a při testech v kontrolovaných laboratorních podmínkách byla ověřena jeho shoda se specifikací IP67 podle normy IEC 60529 (až 30 minut v hloubce do 1 metru). Odolnost proti polití, vodě a prachu není trvalá a může se v důsledku běžného opotřebení postupem času snížit. Nepokoušej se nabíjet mokrý iPhone; pokyny k čištění a sušení najdeš v příručce. Poškození tekutinou není kryté zárukou.

  6. Všechny údaje o výdrži baterie závisí na konfiguraci sítě a na mnoha dalších faktorech; skutečné výsledky se budou lišit. Baterie má omezený počet cyklů nabití a nakonec ji pravděpodobně bude nutné vyměnit. Výdrž baterie a počet cyklů nabití se liší podle způsobu používání a nastavení. Další informace najdeš na stránkách apple.com/cz/batteries a apple.com/cz/iphone/battery.html.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Úhlopříčka 4.7 "
Kapacita 128 GB
Rozlišení displeje HD

Návody a manuály

Hodnocení

4,8 / 5

8 recenzí Apple iPhone SE 2022 128 GB Midnight černý

94.3% Kvalita
Výborná

88.6% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Matouš

5. 4. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


  • Plně dostačující telefon pro dnešní dobu. Telefonuje, fotí, má dostatečnou paměť.

Nejlevnější nový iPhone na trhu. Kdo nemusí mít nejnovější model ale chce zaplout do applího ekosystému, má volbu jasnou.


Ondřej

15. 1. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • velikost
  • cena
  • starší vzhled
  • trochu slabší výdrž baterie

levný malý iphone


Josef

5. 9. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Výborná

Hodnota za peníze Výborná


  • vše OK
  • zatím nevím

Josef

28. 8. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


  • Malý rozměr, dobře se nosí, spolehlivý.
  • Poměr cena - výkon.
  • Nic

Mám starší SE 2020. Vše funguje spolehlivě. Proto jsem se rozhodl znovu pro model SE.