PanzerGlass Case Friendly AB tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S22 černé


Sklo, Typ skla: 3D, Tvrdost: 9H, Pro značku: Samsung, Pro model: Samsung Galaxy S22, Pro úhlopříčku: 6,1", V balení: sklo, suchý a vlhký čistící hadřík. Více info


Cena 899 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 9 Kč Zobrazit nápovědu


Popis produktu

Ochranné tvrzené sklo PanzerGlass™ s černými okraji a zaoblenými okraji disponuje tloušťkou 0,4 mm. Díky vysoké tvrdosti 9H zaručí spolehlivou ochranu displeje před škrábanci a nečistotami. Inovativní oleofóbní vrstva eliminuje vznik nežádoucích otisků prstů. Sklo pokrývá celý displej telefonu Samsung Galaxy S22. Kombinuje novátorské technologie a speciálně navržený povrch s antibakteriálními účinky. Instalace skla je rychlá, jednoduchá s možností vícenásobného přelepení.

Specifikace

  • Original PanzerGlass™
  • Nárazuvzdorný (0,4mm tloušťka skla)
  • Odolný proti škrábancům 9H
  • Křišťálově čistý
  • 100 % zachování dotykových vlastností zařízení
  • Zaoblené hrany
  • Celé pokrytí displeje
  • Oleofóbní vrstva
  • Snadná instalace a možnost vícenásobného přelepení

PanzerGlass - ochrana vždy na prvním místě

PanzerGlass pro ulimátní ochranu displeje je vyrobeno z temperovaného japonského skla Asahi té nejvyšší kvality, tvrdosti a přehlednosti. Pro vysokou tvrdost, odolnost a nárazuvzdornost je tvrzené temperací při teplotě 500 °C po dobu 5 hodin. Zadní část skla disponuje silikonovou nano vrstvou, která absorbuje nárazy. Instalace je rychlá a jednoduchá a umožňuje sklo opětovně přelepit. Díky moderním technologiím a patentované výrobě získal PanzerGlass vítězství v testu TÜV.

Antibacterial

Sklo kombinuje novátorské technologie, speciálně navržený povrch s antibakteriální aktivní látkou a pevnost a odolnost výrobků PanzerGlass. Takto upravený povrch skla dokáže eliminovat až 99 % bakterií nebo plísní. Povlak je netoxický a v souladu s nařízením EU o biocidních přípravcích (BPR). Je oděruvzdorný a testován podle normy JIS 22810/ISO 22196.

Zaoblené okraje

Ochranná tvrzená skla Edge-to-Edge jsou vyrobena z plochého tvrzeného skla a pokrývají celou plochu displeje až po okraj. Jeho tvar je optimalizován s cílem maximalizovat ochranu při zachování funkčnosti a jednoduchosti použití. Okraje jsou zaoblené, leštěné a vybavené oleofóbní vrstvou proti otiskům prstů.

Case Friendly

Tvrzené sklo s efektem Case Friendly ochrání displej vašeho telefonu před nárazy a škrábanci. Na okrajích je dostatečná rezerva pro použití skla s jakýmkoliv pouzdrem, díky čemuž vám zaručí, že kryt nevytlačuje okraje skla. Pro spolehlivou ochranu doporučuje společnost PanzerGlass použít ochranné sklo Case Friendly v kombinaci s pouzdrem ClearCase.

Technologie MicroFracture

Inovativní technologie MicroFracture představuje dodatečnou úpravu pro extra pevnost a houževnatost, díky odstranění mikroskopických chyb. Tato technologie zvyšuje pevnost hran o 100 % v porovnání s tvrzeným sklem Super+. Technologie byla navržena tak, aby zvýšila odolnost, minimalizovala chyby, lomy a mikrotrhliny.

Obsah balení:

  • Hadřík napuštěný alkoholem
  • Hadřík z mikrovlákna
  • Odstraňovač prachu
  • Sériové číslo

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Pro úhlopříčku 6.1 "
Typ skla 3D
Pro model Samsung Galaxy S22

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí PanzerGlass Case Friendly AB tvrzené sklo pro Samsung Galaxy S22 černé

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi