Samsung HW-Q990B černý

Soundbar, Barva černá, 11.1.4 kanálový, Výkon reproduktoru: 656 W, Subwoofer, Bluetooth, Wi-Fi, Smart, Kompatibilní s Amazon Alexa, Google Assistant, 2 × HDMI port, 0 × USB port, 1 × optický vstup, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD HR, DTS-HD Master Audio, DOLBY Atmos, DTS: X, Zvukové formáty: mp3, wav, wma, flac, ogg, ALAC, aac, Ekvalizér. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Výkonný soundbar Samsung HW-Q990B v černé barvě v konfiguraci 11.1.4 kanálů vás zaujme svým elegantním designem a výjimečným prostorovým zvukem s kvalitními a hutnými basy při maximálním výkonu 656 W.

Nekonečný zvuk díky skutečnému 11.1.4kanálovému zvuku

  • Wireless Dolby Atmos - Bezdrátový Dolby Atmos pro televizory

  • Skutečný 11.1.4kanálový zvuk - Bezkonkurenční prostorový zvuk, který vás obklopí

  • Q-Symphony - Televizor a soundbar v dokonalé harmonii

  • SpaceFit Sound+ - Dokonale kalibrovaný zvuk pro váš prostor

Wireless Dolby Atmos

Do soundbaru Samsung Soundbar jsou nyní bezdrátově integrovány zvukové formáty Dolby Atmos vyladěné pro zařízení. Vychutnejte si pohlcující zvuk vytvořený dokonalým 3D zvukem z obsahu Dolby Atmos a soundbaru Samsung - a to vše bez jakýchkoli kabelů. (Wi-Fi Wireless Dolby Atmos funguje s (vybranými) televizory Samsung 2022.; Dolby Atmos a DTS:X platí pro všechny soundbary řady 2022 Q.; Je vyžadován zdrojový obsah Dolby Atmos a DTS:X).

Skutečný 11.1.4kanálový zvuk

Díky 11 předním a prostorovým kanálům, 1 kanálu subwooferu a 4 kanálům směřujícím nahoru získáte skutečný 11.1.4kanálový zvuk. Tento prostorový zvuk byl navržen a vyladěn laboratoří Samsung Audio Lab a je tvořen vyhrazenými kanály po stranách a v rozích.

Q-Symphony

Soundbar se synchronizuje s televizorem Samsung a společně vytvářejí pohlcující zvuk. Zařízení kombinuje a zesiluje zvuk vycházející z reproduktorů soundbaru i televizoru, takže vám poskytne zcela novou úroveň poslechu a akusticky vás vtáhne do děje. (Q-Symphony je kompatibilní s vybranými televizory Samsung.; Funkce nemusí být kompatibilní se všemi televizory Samsung. Zkontrolujte prosím specifikace produktu podle modelu televizoru.; Funkce vyžaduje připojení k televizoru prostřednictvím HDMI, optického kabelu nebo Wi-Fi).

Dokonale kalibrovaný zvuk pro váš prostor

Funkce SpaceFit Sound+ kombinuje vylepšenou čistotu a pohlcující zvuk funkce SpaceFit Sound s optimalizovanými basy subwooferu Auto EQ. Úžasný zvuk vyladěný pro váš prostor.

  • Zvuk SpaceFit - Zvuk SpaceFit nabízí čistý a pohlcující zvuk díky optimalizaci zvuku pro váš prostor. Soundbar dokonce dokáže automaticky analyzovat místnost a kalibrovat zvukové pole tak, aby dokonale vyhovovalo vašemu prostředí.

  • Auto EQ - Dodávaný subwoofer se automaticky kalibruje, aby dodal každému prostoru silné basy.

Kvalita zvuku

  • Zadní reproduktory směřující vzhůru - Dodávané 4.0.2kanálové bezdrátové zadní reproduktory směřují vzhůru a do stran, aby se zvuk odrážel od stropu a poskytoval tak pohlcující zvuk nad hlavou. (Součástí dodávky je sada bezdrátových zadních reproduktorů Samsung).

  • Samsung Audio Lab - Testováno a vyladěno v kalifornské zvukové laboratoři, kde zvukoví inženýři používají pokročilé akustické technologie a počítačové modelování, aby zajistili dokonale vyvážený zvuk, který zaplní celou místnost.

Použitelnost

  • Voice Assistant & Cast Services - Ovládejte soundbar tak, jak chcete: díky integrovanému asistentovi Alexa vždy snadno najdete, co hledáte, bez použití rukou. Nebo můžete streamovat hudbu přímo z mobilních zařízení. Stačí kliknout na ikonu AirPlay na zařízení Apple. (Soundbar podporuje AirPlay 2 a vyžaduje systém iOS 11.4 nebo novější.; Dostupnost této služby se může lišit podle regionu/poskytovatele služeb/jazyka).

  • Tap Sound - Při poslechu oblíbených skladeb v telefonu jednoduše klepněte na soundbar. Zařízení rozpozná, bez problémů se připojí a přehraje poslouchanou skladbu. (Funkce Tap Sound funguje přes Bluetooth a je kompatibilní s mobilními zařízeními Samsung se systémem Android 8.1 a vyšším).

  • Adaptivní zvuk - Soundbar analyzuje zvukový signál a automaticky poskytuje optimalizovaný zvuk podle každé scény. Umožňuje jasně slyšet hlasy i při nízké hlasitosti, takže i tiché dialogy se dokonale přenášejí přímo do vašich uší.

  • Herní režim Game Mode Pro - Připravte se na výkonný a pohlcující herní zážitek díky subwooferům a reproduktorům směřujícím vzhůru, které poskytují neuvěřitelný prostorový zvuk. Soundbar se automaticky přepne do herního režimu, když přepnete televizor do herního režimu. (Automatické přepnutí do herního režimu funguje pouze v případě, že jsou k televizoru Samsung připojeny herní konzole (prostřednictvím konzolí Xbox One, PS4 nebo Nintendo Switch).; Herní konzole se prodávají samostatně.; Kompatibilní zařízení se mohou lišit).

  • Automatické zesílení zvuku (AVA ) - Funkce automatického zesílení zvuku izoluje a projasňuje dialogy ve vašich oblíbených filmech a televizních pořadech, zatímco soundbar zachycuje a zesiluje hlasy.

  • HDMI eARC - HDMI eARC přenáší přes televizor do soundbaru vysoce kvalitní, bezztrátové formáty 3D prostorového zvuku, jako je Dolby Atmos, a to i z připojených herních konzolí a přehrávačů UBD.

Perfektní kombinace s QLED

  • Ovladač One Remote Control - Ovládejte klíčové funkce soundbaru, jako je zapnutí, hlasitost a dokonce i zvukové efekty, pomocí dálkového ovladače televizoru Samsung. (Funkce a design dálkového ovládání se mohou lišit v závislosti na modelu televizoru a regionu.; Kompatibilní s vybranými televizory Samsung.; Zkontrolujte prosím specifikace svého televizoru Samsung).

  • Bezdrátové připojení k televizoru - Synchronizujte soundbar s televizorem bez jakýchkoli kabelů nebo připojování. Vyberte si mezi Wi-Fi nebo Bluetooth, připojte svá zařízení v několika jednoduchých krocích a vychutnejte si sledování televize ještě více díky vynikajícímu zvuku ze soundbaru. (Ujistěte se, že je váš televizor kompatibilní s Wi-Fi/Bluetooth).

Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet HDMI portů 2
Počet kanálů 11.1
Výkon reproduktoru 656 W

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Samsung HW-Q990B černý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi