Samsung HW-Q600B černý

Soundbar, Barva černá, 3.1.2 kanálový, Výkon reproduktoru: 360 W, Subwoofer, Bluetooth, 1 × HDMI port, 1 × USB port, 1 × optický vstup, Ekvalizér. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,5 / 5

86.7% Kvalita
Výborná

86.7% Hodnota za peníze
Výborná

4 dva nákupy

Zobrazit 4 recenze

Popis produktu

Výkonný soundbar Samsung HW-Q600B v černé barvě v konfiguraci 3.1.2 kanálů vás zaujme svým elegantním designem a výjimečným zvukem s kvalitními a hutnými basy při maximálním výkonu 360 W.

Vylepšete si herní zážitek

  • Dolby Atmos/DTS:X - Dokonalý 3D zvuk ze všech stran

  • Skutečný 3.1.2kanálový zvuk - Vychutnejte si zvuk shora díky 2 kanálům směřujícím nahoru

  • Q-Symphony - Televizor a soundbar v dokonalé harmonii

  • Adaptive Sound - Zvuk vylepšený umělou inteligencí

Dolby Atmos/DTS:X

Prozkoumejte hlubiny zvuku díky technologiím Dolby Atmos a DTS:X, které vylepšují zvuk proudící nad vámi i kolem vás. (Dolby Atmos a DTS:X platí pro všechny soundbary řady Q pro rok 2022.; Je vyžadován zdrojový obsah Dolby Atmos a DTS:X).

Skutečný 3.1.2kanálový zvuk

Díky dvěma reproduktorům směřujícím vzhůru a technologii Samsung Acoustic Beam získáte pohlcující zvuk nad hlavou, který vyvolává pohyb, a užijete si tak dokonalou zábavu. Skvěle se hodí k televizoru QLED, a když vás obklopí kompletní zvukové prostředí se skutečným 3.1.2kanálovým zvukem prostřednictvím technologie Samsung Acoustic Beam, budete mít pocit, že jste součástí příběhu.

Q-Symphony

Soundbar se synchronizuje s televizorem Samsung a společně vytvářejí pohlcující zvuk. Zařízení kombinuje a zesiluje zvuk vycházející z reproduktorů soundbaru i televizoru, takže vám poskytne zcela novou úroveň poslechu a akusticky vás vtáhne do děje. Obsah si užijete jako nikdy předtím. (Q-Symphony je kompatibilní s vybranými televizory Samsung.; Funkce nemusí být kompatibilní se všemi televizory Samsung. Zkontrolujte prosím specifikace produktu podle modelu televizoru.; Funkce vyžaduje připojení k televizoru prostřednictvím HDMI nebo optického kabelu).

Adaptivní zvuk

Soundbar Samsung analyzuje zvukový signál a automaticky poskytuje optimalizovaný zvuk podle každé scény. Adaptivní zvuk umožňuje slyšet hlasy jasně i při nízké hlasitosti, takže i tiché dialogy jsou dokonale přenášeny přímo do vašich uší.

Kvalita zvuku

  • Samsung Acoustic Beam - Tato technologie nabízí zvuk nad hlavou, aby byl váš zvukový zážitek ještě silnější. To je ideální pro sledování filmů a hraní her - jde o skutečný 3.1.2kanálový zvuk, který vás opravdu pohltí.

  • Zvuková laboratoř Samsung - Testováno a vyladěno v kalifornské zvukové laboratoři, kde zvukoví inženýři používají pokročilé akustické technologie a počítačové modelování, aby zajistili dokonale vyvážený zvuk, který zaplní celou místnost.

Použitelnost

  • Herní režim Game Mode Pro - Připravte se na výkonný a pohlcující herní zážitek díky subwooferům s podporou scény a reproduktorům směřujícím vzhůru, které poskytují neuvěřitelný prostorový zvuk. Soundbar se automaticky přepne do herního režimu, když přepnete televizor do herního režimu. (Automatické přepnutí do herního režimu funguje pouze v případě, že jsou k televizoru Samsung připojeny herní konzole (prostřednictvím konzolí Xbox One, PS4 nebo Nintendo Switch).; Herní konzole se prodávají samostatně.; Kompatibilní zařízení se mohou lišit).

  • Tap Sound - Při poslechu oblíbených skladeb v telefonu jednoduše klepněte na soundbar. Zařízení rozpozná, bez problémů se připojí a přehraje poslouchanou skladbu. (Funkce Tap Sound funguje přes Bluetooth a je kompatibilní s mobilními zařízeními Samsung se systémem Android 8.1 a vyšším).

  • HDMI eARC - HDMI eARC přenáší přes televizor do soundbaru vysoce kvalitní, bezztrátové formáty 3D prostorového zvuku, jako je Dolby Atmos, a to i z připojených herních konzolí a přehrávačů UBD.

Souhra s QLED

  • Připojení k televizoru přes Bluetooth - Pomocí Bluetooth jednoduše bezdrátově připojte soundbar k televizoru Samsung. (Ujistěte se, že je váš televizor kompatibilní s technologií Bluetooth).

  • Ovládač One Remote Control - Pomocí dálkového ovladače k televizoru Samsung můžete ovládat klíčové funkce soundbaru, jako je zapínání, hlasitost a dokonce i zvukové efekty. (Funkce a design dálkového ovládání se mohou lišit v závislosti na modelu televizoru a regionu.; Kompatibilní s vybranými televizory Samsung.; Zkontrolujte prosím specifikace televizoru Samsung).

Kompatibilita s bezdrátovým prostorovým zvukem

Sada bezdrátových zadních reproduktorů Wireless Rear Speaker Kit umožňuje snadno rozšířit soundbar na systém prostorového zvuku pro ještě lepší zážitek. Spolu se soundbarem si můžete vychutnat zvuk Dolby Atmos na vysoké úrovni. (Sada bezdrátových zadních reproduktorů Samsung se prodává samostatně (SWA-9200S, SWA9100S).; Modul bezdrátového přijímače vyžaduje ke své funkci napájecí kabel a kabely reproduktorů pro připojení k zadním reproduktorům (SWA-9100S).; SWA-9200S vyžaduje napájecí kabely pro připojení k pravému zadnímu reproduktoru a oba reproduktory jsou propojeny kabely).

Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Počet HDMI portů 1
Počet kanálů 3.1
Výkon reproduktoru 360 W

Návody a manuály

Hodnocení

4,5 / 5

4 recenze Samsung HW-Q600B černý

86.7% Kvalita
Výborná

86.7% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Jiří

3. 11. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Parádní zvuk

S produktem jsem velice spokojený.


Pavel

29. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


  • Kvalita zvuku
  • Nic

Jsme nadšení.


Radoslav

23. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Nehodnocené

Hodnota za peníze Nehodnoceno


  • Nenápadný design,jednoduché propojení
  • Manuál

Renata

27. 11. 2022

Celkové hodnocení

Kvalita Dobrá

Hodnota za peníze Dobrá