Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm titánové

EISA 2022-2023 Nejlepší produkt - Chytré hodinky

EISA 2022-2023 Nejlepší produkt - Chytré hodinky

1. místo


Chytré hodinky, Amoled displej, HarmonyOS, Bluetooth, NFC, Voděodolnost, Kapacita: 4 GB, Počet dní výdrže baterie: 14, Funkce: senzor tepové frekvence, gyroskop, barometr, Bezdrátové nabíjení, Podporovaný OS: Android, iOS. Více info

Barva


Cena 8 999 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 90 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

4,7 / 5

100% Kvalita
Vynikajicí

93.3% Hodnota za peníze
Výborná

3 dva nákupy

Zobrazit 3 recenze a jedno ocenění

Popis produktu

Chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm s titanovým tělem a titanovým řemínkem ve stříbrném provedení nabízejí stylový design, 1.43" AMOLED displej se safírovým sklíčkem, měření teploty, SpO2 senzor, EKG snímač, monitoring stresu, hlasovou navigaci v reálném čase a výdrž baterie až 14 dní. Hodinky jsou kompatibilní s chytrým telefonem s operačním systémem Android a iOS.

Nadčasový design

Chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm na první pohled oslní precizním zpracováním a minimalistickým designem. Tělo je vyrobeno z vysoce kvalitního titanu, díky čemuž je pevné a odolné. Dostanou 1,43" dotykový displej AMOLED s intuitivním ovládáním a dobrou čitelností za všech podmínek. Zakřivené 3D sklo jej chrání před poškrábáním, vodou a prachem. Pohodlné ovládání a rychlý přístup k cílovým funkcím zajišťuje otočná korunka, kterou lze zvětšovat a zmenšovat aplikace na ciferníku.

Zdraví pod kontrolou

Zařízení obsahuje modul srdeční frekvence, který v sobě skrývá 8 fotodiod v kruhovém uspořádání a dvě sady světelných zdrojů kombinovaných se zakřivenou skleněnou čočkou. Vylepšený algoritmus Al umožňuje sledovat tepovou frekvenci i během náročného cvičení. Samozřejmě můžete také sledovat hladinu kyslíku v krvi SpO2, monitorovat úroveň stresu, sledovat menstruační cyklus nebo měřit tělesnou teplotu. Kromě toho nabízejí podporu systémů GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

Sledování fyzické kondice

Pokud patříte mezi nadšence do cvičení, oceníte inteligentní vyhodnocování tzv. běžeckého indexu, jako je tréninková zátěž a úroveň zotavení na základě sledování ukazatelů, jako je tepová frekvence, tempo a uběhnutá vzdálenost. Na základě těchto měření můžete získat odborné rady pro zlepšení své fyzické kondice.

Výdrž baterie až 14 dní

Hodinky Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm jsou vybaveny baterií s výdrží až 14 dní. Co nepochybně oceníte, je podpora bezdrátového nabíjení. Smartphone tak můžete nabíjet i zpětně (zpětné nabíjení je k dispozici u telefonů Huawei, které tuto funkci podporují).

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

NFC Ano
Funkce barometr, senzor tepové frekvence, gyroskop
Bezdrátové nabíjení Ano

Návody a manuály

Ocenění a hodnocení produktů

EISA 2022-2023 Nejlepší produkt - Chytré hodinky

EISA 2022-2023 Nejlepší produkt - Chytré hodinky

1. místo

4,7 / 5

3 recenze Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm titánové

100% Kvalita
Vynikajicí

93.3% Hodnota za peníze
Výborná

Jak pracujeme s recenzemi

Jiří

12. 12. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


Teprve je poznávám.


Pavel

3. 8. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Výborná


  • titanový řemínek + tělo

Ondřej

20. 1. 2023

Celkové hodnocení

Kvalita Vynikajicí

Hodnota za peníze Vynikajicí


Nevím už co více