Sonos Ray bílý


Soundbar, Barva bílá, Wi-Fi, Smart, Kompatibilní s Amazon Alexa, Google Assistant, 0 × HDMI port, 1 × optický vstup, NFC, Dolby Digital. Více info

Barva


Cena 7 890 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 79 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

2,0 / 5

60% Kvalita
Dobrá

20% Hodnota za peníze
Nízká

1 jeden nákup

Zobrazit jednu recenzi

Popis produktu

Kompaktní soundbar Sonos Ray v bílém provedení zaujme precizně vyváženým zvukem s čistými dialogy a hlubokými basy, efektivním ovládáním a praktickými aplikacemi.

Nabitý energií

Vychutnejte si dokonalou čistotu zvuku z kompaktního soundbaru, který vyvažují dva vysoce výkonné výškové reproduktory a dvojice precizně zkonstruovaných wooferů s patentovanou technologií proti zkreslení.

Jasný dialog

Díky vyladění předními hollywoodskými zvukaři a softwaru Trueplay, který přizpůsobuje zvuk jedinečné akustice vašeho prostoru, vám neunikne ani slovo ze sledovaného obsahu. Chcete-li dosáhnout ještě vyšší čistoty zvuku, zapněte v aplikaci Sonos nastavení Zvýraznění řeči.

Pokročilý design pro dokonalé přizpůsobení

Umístěte soundbar do televizního stojanu nebo jej připevněte na stěnu. Všechny akustické komponenty směřují dopředu, aby se minimalizovalo rušení od okolních povrchů.

Snadné nastavení

Od vybalení z krabice po neuvěřitelný zvuk během několika minut. Stačí zapojit napájecí kabel, připojit televizor a otevřít aplikaci Sonos. Většinu práce udělá za vás.

Dynamický zvuk, který umocňuje dramatičnost

Připadejte si jako uprostřed příběhu nebo písně díky pokročilému zpracování, které vytváří překvapivě širokou zvukovou krajinu a přesně umisťuje prvky v místnosti.

Spolupracuje s televizorem

Připojte soundbar prakticky k jakémukoli televizoru s optickým výstupem a ovládejte zvuk pomocí stávajícího dálkového ovladače. Chcete-li své hraní posunout na vyšší úroveň, připojte počítač.

Streamujte také hudbu

Když je televizor vypnutý, přehrávejte hudbu, podcasty, rádio a audioknihy ze všech svých oblíbených služeb přes Wi-Fi pomocí aplikace Sonos, Apple AirPlay 2, Spotify Connect a dalších.

Přizpůsobte si domácí kino pomocí aplikace Sonos

Zapnutím funkce Vylepšení řeči získáte ještě zřetelnější dialogy, když postavy šeptají nebo je zesílena hudba. Zapnutím funkce Noční zvuk v aplikaci Sonos snížíte intenzitu hlasitých efektů a ztišíte dialogy, abyste nerušili nikoho doma.

Rozšiřte svůj zvukový systém

Kombinací reproduktorů Sonos si časem vytvoříte dokonalý zvukový systém. Se subwooferem a zadními prostorovými reproduktory se můžete cítit více pohlceni a umístit reproduktory po celém domě, abyste mohli poslouchat oblíbený obsah ve více místnostech.

Bezplatná hudba v rádiu Sonos

Objevte bezplatné seznamy skladeb, originální pořady a tisíce živých stanic připravených ke streamování z aplikace Sonos, jakmile ji nastavíte.

Pokud se chcete dozvědět více, podrobnosti o domácích kinech a soundbarech najdete v našem magazínu.

Návody a manuály

Hodnocení

2,0 / 5

1 recenze Sonos Ray bílý

60% Kvalita
Dobrá

20% Hodnota za peníze
Nízká

Jak pracujeme s recenzemi

Petr

5. 2. 2024

Celkové hodnocení

Kvalita Dobrá

Hodnota za peníze Nízká


  • Design
  • Zvuk

Zvuk je velké zklamání. Čekal jsem od toho daleko více. Na hudbu zcela nevhodné.