Amazfit T-Rex 2 černo-zlaté

  • Výprodej

Chytré hodinky, Amoled displej, Zepp OS, Bluetooth, Voděodolnost, Počet dní výdrže baterie: 45, Funkce: senzor tepové frekvence, gyroskop, monitoring spánku, notifikace, výpočet kalorií, měření vzdálenosti, záznam trasy, Podporovaný OS: Android, iOS. Více info

Barva


Cena 4 949 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 49 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Chytré hodinky Amazfit T-Rex 2 mají 1,39" AMOLED displej, certifikovanou vodotěsnost 10 ATM a baterii s úsporným režimem na 45 dní.

Chytré hodinky splňují 15 vojenských certifikací a odolnost proti vodě do 100 m

Chytré hodinky Amazfit T-Rex 2 jsou vybaveny velkým 1,39" AMOLED displejem, který dosahuje maximálního jasu 1 000 nitů a hustoty pixelů 326 PPI. Co nepochybně oceníte, je vyměnitelný silikonový řemínek o šířce 22 mm. Hodinky prošly až 15 vojenskými zátěžovými testy pro aktivní používání i v náročných podmínkách. Můžete se spolehnout na bezproblémový provoz při nízkých teplotách do -30 °C, ale i při teplotách do +70 °C. Samozřejmostí je vodotěsnost podle certifikace 10 ATM, která vám umožní potápět se s nimi až do hloubky 100 metrů.

2pásmový systém s podporou 5 satelitů

Pro milovníky aktivního životního stylu je k dispozici vylepšený navigační systém a určování polohy v reálném čase prostřednictvím 2pásmového systému s podporou 5 satelitů pro přesné určení polohy. K dispozici je také integrovaný barometrický výškoměr a kompas.

Výdrž baterie 24 dní při běžném používání a 150 sportovních režimů

Při neomezeném používání vydrží baterie 24 dní běžného používání, 10 dní náročného používání a až 45 dní v úsporném režimu. Právě dlouhá výdrž baterie z nich dělá ideálního společníka pro různé sportovní aktivity. K dispozici je až 150 sportovních režimů, například triatlon, golf, surfování, lov nebo rybaření.

Zdravotní funkce pod kontrolou

Jejich nezbytnou součástí je 6diodový systém BioTracker pro celodenní měření zdravotních funkcí. Hodinky tak mohou měřit srdeční tep, stres, dýchání nebo okysličení krve, na což vás upozorní i ve vysokých nadmořských výškách. Ve výbavě najdete PAI minuty, které představují počítání intenzivního cvičení.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

NFC Ne
Funkce výpočet kalorií, měření vzdálenosti, záznam trasy, monitoring spánku, senzor tepové frekvence, gyroskop, notifikace
Bezdrátové nabíjení Ne

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Amazfit T-Rex 2 černo-zlaté

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi