Huawei MateBook 14 (53012GDQ) šedý

Notebook, AMD Ryzen 7 4800H, 14", IPS, 2160x1440, RAM 16 GB, SSD 512 GB, GPU: AMD Radeon Graphics, 1,49 kg, Windows 10 Home. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Stylový 14" notebook Huawei MateBook 14 v celokovovém šedém provedení nabídne dostatečný výkon a výbavu pro efektivní každodenní práci či studium.

Lehký, elegantní a stylový notebook

Notebook Huawei MateBook 14 zaujme kompaktním vyhotovením o hmotnosti pouhých 1,49 kg a tloušťce 15,9 mm. Prémiový design z odolného hliníku doplňuje provedení Space Gray. O napájení na cestách se postará 56Wh baterie s celodenní výdrží.

Nádherný displej

Realistické zobrazení obsahu nabídne 14palcový displej s rozlišením 2160 x 1440 pixelů, jasem 300 nitů a 90% poměrem obrazovky k tělu. IPS panel disponuje 178° pozorovacími úhly a z bočních stran má pouze 4,8 mm hrubé rámečky. Obrazovka certifikovaná společností TÜV Rheinland významně redukuje modré světlo a přispívá tak k ochraně zraku během používání.

Dostatečný výkon

Každodenní práci nebo zábavu si užijete díky 8jádrovému procesoru AMD Ryzen 7 4800H se základní frekvencí 2,9 GHz. Spuštění několika aplikací současně umožní 16 GB DDR4 operační paměť RAM. O grafickou stránku systému se stará integrovaná grafická karta AMD Radeon Graphics. Úložný prostor pro data poskytne 512 GB SSD disk.

Tiché chlazení komponent

Design ventilátoru Shark Fin 2.0 s ultratěněnými 0,2mm lopatkami efektivně optimalizuje proudění vzduchu až o 50% a odvádí teplo, čímž rychle a tiše ochlazuje přenosný počítač a vy tak můžete zvládnout vše co potřebujete, aniž by se komponenty přehřívaly.

Huawei Share

Funkce Huawei Share přemění váš chytrý telefon a Huawei MateBook na „jedno“ zařízení bez nutnosti připojení na internet. Na notebooku se objeví obrazovka telefonu, která vám umožní přesouvat soubory mezi zařízeními a upravovat je v notebooku. Také můžete z laptopu posílat zprávy kolegům, jejichž kontakty máte uloženy v telefonu.

Ochrana soukromí

Notebook disponuje tlačítkem zapnutí, ve kterém je integrován snímač otisků prstů, takže jediným stisknutím zapnete přenosný počítač a zároveň se můžete přihlásit do vašeho účtu. K ochraně soukromí přispívá webová kamera inovativně zapuštěná do klávesnice. Tu aktivujete nebo deaktivujete pouhým stisknutím.

Kvalitní zvuk

Výkonné duální reproduktory se postarají o kvalitní basy a čistý, ničím nerušený zvuk. Stereo zvukový efekt vám dodá realističtější pocit ze sledování filmů nebo poslechu hudby.

Konektivita

Pomocí rozhraní můžete rozšířit připojení notebooku o další zařízení. Huawei MateBook 14 má ve své výbavě 2 rychlé porty USB 3.2 Gen 1, univerzální USB-C port, HDMI a 3,5mm audio jack pro připojení sluchátek či headsetu. Bezdrátové připojení zajistí technologie Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 5.1.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Poskytovaný OS Windows 10 Home
Dotyková obrazovka Ano
Operační paměť RAM 16 GB
Kapacita SSD 512 GB

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Huawei MateBook 14 (53012GDQ) šedý

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi