Samsung GP-TOU020SA

Samsung GP-TOU020SA
349 Kč 288 Kč bez DPH
Cena po registraci:342 Kč s DPH
Tento produkt nelze zakoupit
na dotaz
na dotazPřepravní společností:Osobně v Trutnově - Horská:na dotazOsobně v Trutnově - Náchodská:na dotaz
Předpokládané termíny doručení
Kód2369485

Samsung UV sterilizér s bezdrátovým nabíjením

Testováno předními světovými inspekčními a testovacími společnostmi. UVC světlo účinně ničí až 99 % škodlivých zárodků a bakterií, včetně E.coli, Staphylococcus a Candida albicans. Během sterilizace udržuje magnetický kryt čističky utěsněný, zatímco gumová zátka tlumí náraz a eliminuje hluk při otevírání a zavírání pouzdra.

Hlavní přednosti

Zničí až 99% nebezpečných bakterií a zárodků pomocí UV světla

Současně slouží jako bezdrátová nabíječka

Spolehlivě vyčistí mobilní telefon i menší předměty

Sterilizujte a nabíjejte současně

Antibakteriální UV čistička s funkcí bezdrátového nabíjení využívá bezdrátovou technologii Qi k rychlému nabíjení vašeho smartphonu. Jednoduše zavřete víko a stiskněte napájecí tlačítko pro 10minutovou dezinfekci. Jestliže se víko otevře, sterilizace se automaticky zastaví pro vaši maximální bezpečnost.

Klíčové vlastnosti

Antibakteriální UV čistička s funkcí bezdrátového nabíjení. Komfortní výkonná sterilizace a snadné nabíjení, intuitivní design. Hladké elegantní provedení, snadné připojení pomocí jediného USB-C portu. Je kompatibilní s nejnovějšími zařízeními iOS a Android, která podporují bezdrátové nabíjení.

Parametry a specifikace
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení