Doogee S97 PRO 8GB/128GB Dual SIM 8500 mAh LASER METER + Voucher na prodlouženou záruku 36 měsíců a garanci výměny zboží v případě poruchy

Kód: 9399/CER
164 hodnocení
Značka: Doogee
5 990 Kč 4 950 Kč bez DPH
Skladem
Varianta

Kompletně v českém jazyce

-> Doporučujeme zakoupit kvalitní kryt ZDE <-

Smartphone Doogee S97 Pro nabízí 6,39“ IPS displej, výkonný 8jádrový procesor MediaTek Helio G95 (max. 2,1 GHz), 8 GB RAM, 128 GB úložiště, čtyřnásobný fotoaparát 48+8+2+2 Mpx, přední 16Mpx kamera, laserový měřič vzdálenosti, formaldehyde detektor, NFC, čtyři navigační systémy (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou), čtečka otisků prstů, odolnost IP68/69k a MIL-STD-810G, masivní 8 500 mAh baterie s 33W nabíjením, bezdrátové nabíjení 10 W, Android 11 CZ

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doogee S97 PRO 8GB/128GB Dual SIM Red LASER METER

První svého druhu

Doogee S97 Pro je první telefon na světe, do kterého byla implementovaná moderní technologie měření vzdálenosti za pomocí laseru. Od nejprimitivnější metody měření vzdálenosti pravítkem jsme se posunuli k moderní laserové technologii, která je nyní dostupná i ve smartphone.

 

    • S97 Pro měří 4 veličiny: Length (délka), Pythagoras (měří hodnotu A a B – přeponu), Area (délka a šířka prostor), Volume (délka, šířka, výška)
    • Přežije vodu, prach i pád

      Odolný telefon by měl obstát nejen polití vodou. S97 Pro nabízí nejvyšší standardy, které můžete najít ve smartphonech. Prošel testováním standardů IP68/69k, které udávají odolnost proti vodě, prachu a také vojenským testem MIL-STD-810G, který udává zvýšenou odolnost proti vysokým teplotám, tlaku a pádům. 

      Zaznamenejte životní okamžiky

      Čtyřnásobný fotoaparát s hlavním 48Mpx senzorem pro perfektně ostré snímky světa a zážitků kolem vás. Natočte si příběh v oslnivé 4K kvalitě nebo vyfoťte překrásný širokoúhlý snímek na jedno kliknutí s 8Mpx ultraširokoúhlým objektivem. Objevte mikro svět s makro snímačem o rozlišení 2 Mpx anebo vytvořte úchvatné portréty s 2Mpx hloubkovým snímačem. A vepředu se na vás těší 16Mpx AI kamera pro ty nejkrásnější selfie snímky, kterými zazáříte na sociálních sítích.

      Živý displej

      Živé barvy, skvělý kontrast a jasný obraz. Prozkoumejte svět skrze displej v Doogee S97 Pro. Displej je kryt odolným sklem Corning® Gorilla® Glass 5. generace, které vydrží mnohem více než běžné sklo na smartphonu. Je odolnější proti poškrábání a také nabízí zvýšenou odolnost proti pádům až z dvou metrů.

      Pořádný procesor

      Ačkoliv je telefon odolný, neznamená to, že není výkonný. I pracanti v náročném prostředí si chtějí dopřát rychlé reakce a svižný chod systému. Osmijádrový procesor Helio G95 nabízí vysoký výkon i pro hraní náročných her. Spojením s 8GB RAM získáte velmi výkonného pomocníka s možností pracovat s více aplikacemi naráz a plynule mezi nimi přepínat.

      Monstrózní baterie

      Ať už děláte jakoukoliv aktivitu, Doogee S97 Pro vás nenechá na holičkách. Jestliže máte baterii nabitou na plno a vyrazíte na víkendový výlet, buďte si jistí, že nabíječku potřebovat nebudete. V řeči čísel vydrží až 23 hodin poslechu muziky, 47 hodin hovorů, 15 hodin sledování videí a 16 hodin hraní 3D her. Baterie má kapacitu 8 500 mAh a lze ji nabíjet rychleji s 33W nabíjením. Za hodinu ji nabijete na 55 % a na 100 % to potrvá 2,5 hodiny. Mimo to podporuje také 10W bezdrátové nabíjení.

      Obsah balení:

      • Doogee S97 Pro
      • kabel USB-C
      • síťový adaptér 33 W
      • aplikovaná folie na displeji
      • další náhradní folie
      • nástroj pro vyndání SIM
      • šňůrka pro zavěšení telefonu
      • manuál

     

 
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Pavel 1.12.2021 21:05
tak jsem přidělil omylem při hledání recenzí za sebe jen jednu hvězdičku produktu, který jsem ještě ani nezaplatil, a to Doogee S97 PRO 8GB/128GB Dual SIM 8500 mAh LASER METER. prosím, nějak lépe dejte k nalezení konkrétní hodnocení. jen hvězdičky nestačí a možná se toto stalo i jiným a vrátit to nelze
Odpovědět