. XIAOMIXiaomi Watch S1 (Silver)
Xiaomi Watch S1 (Silver) - obrázek produktu
Xiaomi Watch S1 (Silver) - obrázek č. 1 Xiaomi Watch S1 (Silver) - obrázek č. 2 Xiaomi Watch S1 (Silver) - obrázek č. 3


Xiaomi Watch S1 (Silver)

4 667 Kč

3 857 Kč bez DPH

Dostupnost (eshop):
na dotaz obnovit dostupnost
Dostupnost (prodejna):
na dotaz
Kód zboží: CX95XIW415 (6934177760303)
Běžná cena: 4 854 Kč (při objednání mimo eshop)

Popis produktu

Sportovní hodinky, které využijete při práci, sportu i zábavě. Díky koženému pásku budete působit elegantně. S přesnou navigací se netratíte ani v lese.

  • Safírové sklo a nerezový rám
  • Bezdrátové nabíjení
  • 1,43 AMOLED HD displej
  • 12denní výdrž baterie
  • Více než 200 ciferníků
  • Voděodolnost 5ATM
  • Dvoupásmová GPS
  • NFC

Materiál řemínku: Kůže a plast
Délka řemínku: 157 - 241 mm
Voděodolnost: 5 ATM
Displej: AMOLED 1,43", 466 x 466 px

Senzory: Optický snímač tepové frekvence, Akcelerometr, Gyroskop, Elektronický kompas, Senzor barometru, Světelný senzor, Cap senzor

Funkce:

117 fitness režimů - 19 profesionálních režimů, včetně HIIT a eliptického stroje, které vám pomohou udržet se v kondici. Téměř 100 rozšířených cvičebních režimů vám nabízí více možností sledování cvičení.

Podporuje celodenní srdeční frekvenci, sledování SpO2 a sledování spánku, stará se o vás v každém okamžiku.

Určení polohy: Dvoupásmová GPS

Připojení:

  • Bluetooth 5.2
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4 GHz
  • NFC: Podporuje bezkontaktní platby prostřednictvím Mi Pay s kartou Mastercard u bank:
  • ČSOB, Curve, mBank.

Baterie: 470 mAh

Doba nabíjení: Bezdrátové nabíjení
Výdrž baterie: až 12 dní

Obsah balení: 1x Xiaomi Watch S1, 1x černý pásek plastový a 1x černý pásek kožený, 1x nabíjecí dok, 1x manuál

Rozměry [mm]: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm

Xiaomi Watch S1

Buďte elegantní, buďte fit


Chytré hodinky s elegancí

Ať už jde o důležitou schůzku s klientem nebo formální oslavu, hodinky Xiaomi S1 zajistí, že budete vypadat na úrovni.


Velký displej,
nadčasová krása

Velký displej AMOLED s uhlopříčkou 1,43“ vyrobený na základě pokročilé zobrazovací a energii šetřící technologie, potažený vrstvou safírového křišťálu vám přinese úžasný vizuální zážitek, kdy se pomalé plynutí času změní v umění. Podporuje nepřetržitě zapnutý displej.


Safírové sklo

Safírové sklo je extrémně tvrdé a vodotěsné a jeho odolnost vůči poškrábání zdaleka předčí běžné sklo. Precizně vybroušené safírové sklo se třpytí z každého úhlu.


Pouzdro z nerezové oceli

Na pouzdro hodinek byla použita austenitická nerezová ocel 316L s jedinečnými vlastnostmi odolnosti proti korozi a poškrábání, a díky tomu jsou hodinky Xiaomi S1 ze všech hodinek Xiaomi ty nejodolnější.


Ukažte svůj vkus nakloněním zápěstí

Hodinky Xiaomi S1 přinášejí v balení dva pásky: prvotřídní kožený pásek a proti nečistotám odolný pásek z fluorkaučuku. První vám poslouží, abyste vypadali elegantně při zvláštních příležitostech, druhý vám přinese pohodlí při cvičení. Oba pásky jsou lehounké, měkké a ohleduplné ke kůži.


117 režimů cvičení

Podporuje 117 režimů cvičení, s 19 profesionálními režimy cvičení zahrnujícími basketbal, tenis, plavání, HIIT a mnoho dalšího. Bez ohledu na to, které sporty milujete, hodinky Xiaomi S1 vás jistí. Pokročilý hardware a software zajistí přesný záznam statistik vašeho cvičení.


Vodotěsnost 5 ATM

Hodinky Xiaomi S1 mají stupeň vodotěsnosti do 50 metrů, takže si je klidně nasaďte na plavání v otevřené vodě či bazénu.


Pohyb bez omezení, přístup jedním dotykem

Vyhrazené tlačítko SPORT pro přístup k vašemu oblíbenému cvičení jedním dotykem. Hodinky Xiaomi S1 podporují také automatickou detekci běžeckého pásu, běhu v terénu a chůze.


24hodinové sledování tepové frekvence

Výkonné multikanálové bio-senzory PPG se 24hodinovým monitorováním tepové frekvence. Díky modernímu hardwaru a algoritmům sleduje senzor přesně tepovou frekvenci i při vysoce zátěžovém cvičení a upozorní vás, když bude vaše tepová frekvence příliš vysoká, takže nemusíte mít nikdy obavy. Automaticky ukládá křivku klidové tepové frekvence* za předchozích 30 dní, a nepřetržitě tak sleduje změny zdravotního stavu.


Celodenní monitorování okysličení krve

Měření saturace krve kyslíkem je v dnešní době zvláště důležité. Včasné změření saturace krve kyslíkem může poskytnout lepší obrázek o vaší fyzické kondici. Pokročilý hardware a software umožňují nepřetržité, celodenní sledování okysličení krve. Můžete si zvolit interval měření, abyste zůstali zdravotně na vrcholu.


Vylepšené monitorování spánku
O 35 % vyšší přesnost

Podporují monitorování spánku při dlouhém spánku i ojedinělých zdřímnutích*, a tím vám pomáhají dozvědět se více o tom, co se během spánku děje, abyste si vytvořili návyky vedoucí ke zdravějšímu spánku.


Dlouhá životnost baterie

Hodinky Xiaomi S1 jsou vybaveny mimořádně velkou, 470mAh baterií, která výrazně prodlužuje dobu používání, takže už vás nebude obtěžovat časté nabíjení. Se zcela novou, magnetickou bezdrátovou dokovací stanicí hodinek Xiaomi S1 můžete nabíjet rychle, ať už jste právě kdekoli.


Snadné bezhotovostní platby na vašem zápěstí

Díky partnerství s MasterCard® podporují hodinky Xiaomi Watch S1 bezhotovostní platby NFC, a díky tomu budete moct provádět transakce snadno a rychle jen pohybem zápěstí.


Upozornění:

Popis, obrázky a jednotlivé parametry se mohou lišit v závislosti na zvoleném modelu a konfiguraci.



Logo XIAOMIZnačka XIAOMI byla založena 6.6.2010.Zabývá se návrhy, vývojem a prodejem chytrých telefonů, aplikací a spotřební elektroniky. Jejím hlavním cílem je udržet vysokou kvalitu svých výrobků a nízké ceny. Ve třetím čtvrtletí roku 2014 se společnost dostala na pozici světové trojky v počtu vyrobených chytrých telefonů. Společnost vyrábí chytré telefony, chytré hodinky, fitness náramky a mobilní aplikace.
Více informací na www.mi.com

Produkt Xiaomi Watch S1 (Silver) se nachází v kategorii Chytré hodinky, výrobce XIAOMI

Odkazy

Technické parametry


Výrobce: XIAOMI
EAN: 6934177760303
P/N: 6934177760303
Záruka [m]: 24


eo.cz patička kontakt +420 606 622 826 patička email obchod@eo.cz patička facebook

Chci odebírat akční nabídky:

 

Copyright © 2004-2023 EO.CZ