XBOX Series S - 512GB MICROSOFT

Kód: 45016305
7 999 Kč
Není skladem
Herní konzole,Xbox Series S,,PLNĚ DIGITÁLNÍ KONZOLE NOVÉ GENERACE,Vydejte se zcela digitálním směrem s Xboxem Series S a vytvořte si knihovnu digitálních her. Vaše hry, uložené pozice a zálohy jsou v bezpečí v cloudu. Navíc můžete využít možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát hry už od prvního okamžiku, kdy budou dostupné.,,NOVÁ DEFINICE RYCHLOSTI,Architektura Xbox Velocity Architecture postavená na speciálním SSD spolupracuje s inovativní technologií SOC a nabízí hraní až při 120 snímcích za sekundu na naší vůbec nejmenší konzoli.,,PROCESOR,Vlastní procesor Zen 2 s 8 jádry na ta

Detailní informace

Detailní popis produktu

PLNĚ DIGITÁLNÍ KONZOLE NOVÉ GENERACE
Vydejte se zcela digitálním směrem s Xboxem Series S a vytvořte si knihovnu digitálních her. Vaše hry, uložené pozice a zálohy jsou v bezpečí v cloudu. Navíc můžete využít možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát hry už od prvního okamžiku, kdy budou dostupné.

NOVÁ DEFINICE RYCHLOSTI
Architektura Xbox Velocity Architecture postavená na speciálním SSD spolupracuje s inovativní technologií SOC a nabízí hraní až při 120 snímcích za sekundu na naší vůbec nejmenší konzoli.

Doplňkové parametry

Kategorie: Herní konzole
Záruka: 24
Hmotnost: 3.59 kg
HDD: 512 GB
BluRay: Ne
Ethernet: Ano
Bezdrátový ovladač: Ano
Kompatibilní: s XBOX
HDMI: Ano
Výška: 27,5 cm
Šířka: 15,1 cm
Hloubka: 6,5 cm
Barva: BÍLÁ
Hmotnost výrobku: 1,9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: