LED projector with Wi-Fi Kruger&Matz V-LED50

Audio, video, TV AUTO - MOTO Dům a zahrada Foto Hodinky - Drogerie Hračky Káva, kávovary, příprava kávy Malé domácí spotřebiče Počítače, notebooky Sport, krása, zdraví, zábava Velké spotřebiče Výprodej ULTRA nízké ceny
X


LED projector with Wi-Fi Kruger&Matz V-LED50

4541324

LED projector with Wi-Fi Kruger&Matz V-LED50

3405 Kč
2814 Kč bez DPH

Dostupnost: Dodání 3 dny

Part no.: SYSKAMPKI0001

Kód produktu: 91238729

Váha: 1,866 kg

Potřebujete více informací?

Info@euroking.cz

484800850

po-pá 8:00-16:30


Popis produktu

Popis produktu

LED Projektor pro dům Kruger & Matz V-LED50 se nemůžete rozhodnout, jaký domácí projektor bude nejlepší? Volba nemusí být obtížná! Jen chvilku, abyste se naučili všechny možnosti zařízení a zjistili, že LED projektor Kruger & Matz V-LED50 bude perfektní! Díky širokému funkčnímu a stylovému vzhledu z něj učiní skvělý prvek vašeho bytu. Projektor Wi-Fi Největší výhodou Kruger & Matz V-LED50 je připojení Wi-Fi, které nahradí některé televizní funkce inteligentní funkcí. Nyní můžete nejen posílat filmy a obrázky uložené do telefonu nebo počítače, ale také zobrazovat online materiály z streamovacích platforem nebo YouTube pomocí těchto zařízení. A to vše bez připojení dalších kabelů! Projektor Full HD Zajímá vás, zda si vybrat projektor nebo televizi? Volba je jednoduchá! Kruger & Matz V-LED50 má nastavitelnou velikost projekce a umožňuje vám zobrazovat obrázky s úhlopříčkou až do 120. Nyní, když sledujete film, můžete se cítit jako v kině. Multimediální projektor Kruger & Matz LED knoflíku Keystone Regulation LED byl vybaven dvěma knoflíky, které pohodlně upravíte nastavení obrazu podle vašich vlastních požadavků. První, kdo ručně nastavil zaostření, zatímco druhý vám umožní opravit lichoběžnou zkreslení. Dlouho života životem výběrem domácího projektoru věnujte pozornost životu lampy. Jeden v projektoru Kruger & Matz V-LED50 bude sloužit až 50 000 hodin, což dává více než 5 let nepřetržitého sledování. Užijte si zařízení, které vám bude sloužit roky. Projektor LED s HDMI Použití sítě Wi-Fi není samozřejmě jedinou možností poslat obrázek. Projektor Kruger & Matz V-LED50 poskytuje mnoho dalších možností, pokud jde o výběr zdroje hráče. Máte řadu portů: HDMI, USB, VGA Port a AV vstup, díky kterým můžete připojit digitální dekodér, Pendrive nebo notebook. Projektor s vestavěným reproduktorem Projektor Kruger & Matz V-LED50 byl vybaven reproduktorem, který má nejen úpravu manuálního vyvážení, ale také 5 zvukových režimů. Pokud však vybudovaný reproduktor pro vás nestačí, můžete použít výstup AUX, který vám umožní připojit další sadu reproduktorů. Výhodou použití je také kontrola projektoru pro dům Kruger & Matz V-LED50. Pilot byl zahrnut do sady, díky kterému si můžete například vybrat zdroj přehrávání nebo upravit hlasitost bez stoupání z gauče. Projektor namontovaný na stativ nemáte místo na polici nebo stole? Žádný problém! Ve spodní části projektoru Kruger & Matz V-LED50 najdete dvě vlákna, která umožňují instalaci projektoru na stativ nebo popisovač.
Model: KM0371
Projekce: krátké -
Technologie displeje: LED, zobrazení technologie
Rozlišení: 1920 x 1080 (FHD 1080)
Statický kontrast: 1 500: 1
Objektiv: f = 135
Projekční faktor (Min): 1,40: 1
Zoom: Manuál
Automatické zaostření: Ne
Minimální obrázek diagonálu: 50
Maximální obrázek diagonálu: 120
Poměr obrazu: 16: 9, proporce Wróra
Počet barev: 16,7 milionu
Horizontální frekvence min.: 50

Kompatibilita s video standardy: MPEG1, MPEG2, H.263, H.264, AVS, VC1, MJPEG, RV30, RV40, HEVC
Zvuk: Ano
Bezdrátová komunikace: Ne
Nesty We/W: 1 x AV, my/o zásuvky, my/o sokety, my/
Úroveň hluku: 45
Spotřeba energie: 70


Informace o záruce: 24 MSC D2D
Barva: Černá, Kol
Rozměry: 222 x 170 x 91 mm
Hmotnost: 1.4

Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.

Zpět k nákupu