Produkt je vyřazen!
 

 

Logitech MX Anywhere 3, grafitová

Exa kód : LGH295953
 
 
 
 

 

Logitech MX Anywhere 3, grafitová
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Černá, RF, Laserová, Počet tlačítek myši 6, Maximální DPI 4000
 
 

1 852 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 531 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 93  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295953
Kód výrobce:910-005988
 

 

Logitech MX Anywhere 3
Logitech MX Anywhere 3 je bezdrátová myši ideální pro pokročilé tvůrce, vývojáře a analytiky, kteří hledají výkon, praktický design, flexibilitu a pohodlí v jednom kompaktním přístroji. Zažijte tu rychlost, přesnost a téměř neslyšitelnou práci elektromagnetického posouvání MagSpeed i vy. Tato myš navíc perfektně funguje na jakémkoli povrchu, dokonce i na skle.

Hlavní vlastnosti

  • Magnetické posouvání MagSpeed
  • Vysoce přesné sledování na jakémkoli povrchu
  • Ergonomické provedení
  • Rychlé USB-C nabíjení
  • Spolehlivé bezdrátové připojení až do vzdálenosti 10 metrů
  • Multi-OS - propojení až se 3 zařízeními

Ticho a pohoda
Kolečko myši MX Anywhere 3 je vybaveno funkcí elektromagnetického posuvu MagSpeed. Tato funkce je velmi rychlá, bez námahy tak můžete posouvat až 1000 řádků za sekundu a také dostatečně přesná, zastavit můžete s přesností na jeden pixel. A navíc je téměř neslyšná.

Kolečko je vyrobené z obrobené oceli. Poskytuje prvotřídní hmatový pocit a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou ucítíte, ale neuslyšíte.

Kdykoli a kdekoli
Tato jedinečná myš vám umožní pracovat téměř na jakémkoli povrchu, včetně skla. Pracovat můžete na dřevěném nebo kovovém stole, dokonce třeba na gauči. Její provedení je navíc předurčené k cestování – kompaktní velikost, odolnost vůči nárazům a pádům. Zkrátka ideální společník na práci z domova, i na vaše cesty. Tak ji hoďte do tašky a vyrazte.

Rychlé nabíjení
Myš vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní. Rychlé nabití po dobu jedné minuty pak zajistí energii na 3 hodiny používání.

Ergonomický design
Tato myš je vhodná jak pro malé, tak pro velké ruce. Při práci udržuje pohodlí a předchází boleti a únavě vaší ruky. Je spíše menší velikosti a nízkoprofilového designu, který je tvarován tak, aby perfektně padl do vaší ruky. Budete tak v pohodlí po celé hodiny bez ohledu na to, kde zrovna pracujete. Silikonové boční rukojeti pak zajistí skvělý pocit z držení a perfektní přilnavost.

Klíčové vlastnosti
Praktická a výkonná myš Logitech MX Anywhere 3. Magnetické posouvání MagSpeed – velice přesné, rychlé a zároveň tiché. Vysoce přesné sledování na jakémkoli povrchu, i na skle. Provedení vhodné pro cestování – kompaktní velikost a odolnost vůči nárazům a pádům. Rychlé USB-C nabíjení. Plné nabití baterie zaručí až 70 dní používání. Rychlé minutové nabití pro 3 hodiny používání. Spolehlivé bezdrátové připojení až do vzdálenosti 10 metrů. Možnost propojení až se 3 zařízeními. Bluetooth Low Energy. Komfortní tvar. Senzor Darkfield s vysokou přesností, 4000 DPI. Kompatibilní s OS Windows, MacOS, iPadOS, ChormeOS a Linux.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Vertikální provedení  Ne
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  RF
Druh myši  Laserová
Počet tlačítek myši  6
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  4000
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi