Produkt je vyřazen!
 

 

Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2

Exa kód : FPR213057
 
 
 
 

 

Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

5 138 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 246 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 257  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Elgato

Exa kód:FPR213057
Kód výrobce:10GAS9901
 

 

Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2
Televizory. Konzole. YouTube. 4K je tu a požadavky na tvůrce obsah rostou. S 4K60 Pro získáte výhodu. Předběhněte ostatní. Dejte vašim divákům pastvu pro oči, po které touží. Verze MK.2 nahrazuje předchozí verzi a nabízí oprotí ní několik změn: menší velikost, možnost použití nízkoprofilové záslepky (součástí), podpora nahrávání v HDR, možnost mapování tonality z HDR na SDR přímo na zařízení a přístup do více aplikací současně.

Přednosti Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2

  • Kvalita produktů Elgato
  • Záznam v rozlišení až 2160p60
  • Podpora nahrávání v HDR10
  • Možnost používání několika aplikací současně
  • Součástí nízkoprofilová záslepka

Ultra specifikace
Pořizujte bezchybné 4K rozlišení při 60 snímcích za sekundu. To je 4krát více detailů než u FullHD 1080p, z kterých každý skončí zaznamenaný přímo na vašem pevném disku.

Ultra design
Vyžadujete nejmodernější nahrávací řešení? 4K60 Pro vám ho dodá. Robustní hardware spojený se speciálně sestaveným softwarem se kombinují, aby vytvořili dedikovanou základnu pro maximální výkon. Kompatibilita s vašimi oblíbenými aplikacemi vám dává právo, vytvořit finální produkt podle vašich přání.

Ultra technologie
Okamžité sledování záznamu zlepšuje vaši práci s precizností v reálném čase. I když posíláte neuvěřitelné množství pixelů, zůstanete pořád přesní a nikdy nevynecháte jediný frame.

Klíčové vlastnosti
Jedná se o extrémně výkonnou nahrávací kartu. Je určena pro PS4, Xbox One a nešifrované HDMI. Umožňuje pořizovat záznam v kvalitě až 2160p60. Rychlost záznamu je až 140 Mb/s. Do počítače se připojí pomocí rozhraní PCIe x4. Má výstup HDMI (průchozí). Verze MK.2 navíc umožňuje záznam v HDR, mapování tonality z HDR na SDR a používání několika aplikací současně.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi