Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft Xbox Series X 1TB Black (XSX)

Exa kód : MIX000092
 
 
 
 

 

Microsoft Xbox Series X 1TB Black (XSX)
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nejvýkonnější konzole Xbox všech dob - 12 teraflops grafického výkonu, zpětná kompatibilita, užijte si zobrazení 4k při 120fps.
 
 

13 350 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 033 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 668  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nejvýkonnější konzole Xbox všech dob - 12 teraflops grafického výkonu, zpětná kompatibilita, užijte si zobrazení 4k při 120fps.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIX000092
Kód výrobce:x
 

 

Microsoft Xbox Series X

Představujeme Xbox Series X, nejrychlejší a nejvýkonnější konzoli všech dob. Vznikla pro generaci konzolových hráčů, jako jste vy. Seznamte se s Xbox Series X.

Xbox Series X je navržený pro rychlost a výkon
Díky průmyslovému designu má Xbox Series X čtyřnásobnou výpočetní sílu oproti Xboxu One X, navíc je neuvěřitelně tichý a efektivní. Xbox Series X je rovněž navržený tak, aby mohl být umístěn vertikálně i horizontálně. Hrát budete až ve 4K rozlišení při 120 FPS. Do budoucna je připravený i na 8K rozlišení.

Výkon, rychlost a kompatibilita
Nový Xbox Series X využívá od základu nově navržený hardware vyrobený pod taktovkou společnosti AMD. Výkon Xbox Series X na úrovni 12 TFLOPS a kompatibilita čtyř generací her patří mezi klíčové benefity.

Účinné chlazení Xboxu Series X
Zcela inovativní architektura paralelního chlazení umožňuje skvělou hratelnost s vynikající grafickou věrností. Tři primární toky vzduchu rozdělují tepelnou zátěž do několika proudů tak, aby lépe regulovaly interní teplotu konzole Xbox Series X.

Xbox Series X má unikátní vnitřní rozložení
Xbox Series X jako vůbec první konzole přichází s inovativním řešením rozdělení základní desky. Díky tomu je možné kontrolovat rovnoměrné tepelné zatížení komponent, což vede k vyššímu výkonu.

Úložiště konzole Xbox Series X bez kompromisů
Rozšiřující úložná karta konzole Xbox Series X replikuje speciální interní SSD a nabízí dostatečný prostor k ukládání her ve špičkové rychlosti. Jde o 1TB kartu, která se vkládá přímo do vyhrazeného portu v zadní části konzole.

Optimalizováno pro Xbox Series X
Hry, vytvořené s použitím vývojového kitu Xbox Series X, jsou designované tak, aby využily unikátní možnosti nové konzole Xbox Series X. Ukázkovým způsobem dojde k využití maximálního potenciálu moderního hardwaru, takže si ty nejlepší hry užijete ve 4K rozlišení a se snímkovou frekvenci až 120 FPS.

Nový bezdrátový ovladač
Vychutnejte si modernizovaný design bezdrátového ovladače Xbox Series X s dezénovaným povrchem a vylepšenou geometrií pro pohodlnější hraní. Díky texturovaným rukojetím a hybridnímu směrovému ovladači vám už neunikne žádný cíl z mušky. Také jednoduše zachytíte a nasdílíte obsah nebo bleskově ovladač spárujete s PC a mobilními zařízeními. Vychutnejte si nový Xbox X!


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi