Logitech bezpečnostní kamera Circle view

Exa kód : LGH296004
 
 
 
 

 

Logitech bezpečnostní kamera Circle view
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kabelová bezpečnostní kamera kompatibilní se sadou Apple HomeKit s technologií Logitech TrueView s podporou bezdrátových protokolů Wi-Fi 2,4 GHz, 802.11 b/g/n. Obsahuje skleněný objektiv se 180stupňovým zorným polem DFOV.
 
 

4 215 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 484 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 211  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kabelová bezpečnostní kamera kompatibilní se sadou Apple HomeKit s technologií Logitech TrueView s podporou bezdrátových protokolů Wi-Fi 2,4 GHz, 802.11 b/g/n. Obsahuje skleněný objektiv se 180stupňovým zorným polem DFOV.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH296004
Kód výrobce:961-000490
 

 

Se skvělým obrazem: Logitech Circle View
Vychytaná bezpečnostní kamera, která je kompatibilní se sadou Apple HomeKit s obrazem Logitech TrueView, nejlepším ve své třídě. Obraz s ní zachytíte i v noci díky integrovaným infračerveným senzorům.

  • Perfektní obraz ve Full HD
  • Funkce pro zajištění soukromí
  • Široké zorné pole
  • Kameru Circle View můžete snadno umístit na poličku nebo stěnu, přičemž disponuje vodotěsným tělem, které odolá všem živlům
  • Kompatibilní se sadou Apple HomeKit a podporuje funkci Zabezpečené video HomeKit s rozšířenými funkcemi ochrany soukromí

Zabezpečí vaše video
Zajistěte svému domovu lepší zabezpečení díky domácí bezpečnostní kameře Circle View kompatibilní se sadou HomeKit. Disponuje obrazem Logitech TrueView, nejlepším ve své třídě, širokým zorným polem 180° a integrovanými funkcemi zajištění soukromí pro dokonalý klid na duši vaší rodiny, uvnitř i venku.

S Full HD pokrytím
Kamera Circle View disponuje technologií obrazu Logitech TrueView. Snímejte vše v dokonale ostrých detailech s rozlišením Full HD, skleněnou optikou s diagonálním zorným polem 180° a dalšími prvky.

S ultraširokým zorným polem 180° budete moci soustředit svou pozornost na to důležité, aniž by vám uniklo, co se děje okolo.

Vždy skvělé obrazové podání
Skleněná optika a vysoce kvalitní senzor se širokým dynamickým rozsahem vám umožní zachytit každičký detail zcela čistě, a to bez ohledu na příliš světlé nebo naopak tmavé okolní světelné podmínky.

A vychutnáte si také skvělé noční vidění. Infračervené snímání kamery Circle View je optimalizováno pro viditelnost celé oblasti a vynikající čistotu obrazu ve tmě na vzdálenost až 4,5 m.

Vynikající zpracování
Kamera Circle View se vyznačuje úchvatným designem s prémiovými prvky, mimo jiné kovovou základnou, matnou povrchovou úpravou a napájecím kabelem, který snadno splyne s libovolným prostorem.

Vlastnosti

  • Kabelová bezpečnostní kamera
  • Spolupracuje se sadou Apple HomeKit
  • Podporuje bezdrátové protokoly Wi-Fi 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
  • Obsahuje skleněný objektiv se 180stupňovým zorným polem DFOV
  • Video-formát 16:9 s podporou pro 1080p video
  • Noční vidění do vzdálenosti až 4,5 metru
  • Obsahuje mikrofon a mono reproduktor
  • Krytí IP64

Obsah balení

  • Full HD bezpečnostní kamera odolná vůči povětrnostním vlivům s připojením 2,4 GHz na principu Wi-Fi (802.11 b/g/n) s pevným napájecím kabelem o délce 3,3 metru (10 stop)
  • Vnitřní zdroj napájení USB
  • Materiál pro upevnění na stěnu (montážní destička, klipy pro kabel, šrouby a hmoždinky)

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezpečnostní kamera
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Rozhraní a konektivita 
Funkce 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi