Produkt je vyřazen!
 

 

Logitech G413 Carbon, US

Exa kód : LGH295888
 
 
 
 

 

Logitech G413 Carbon, US
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Lokalizace klávesnice US, Herní provedení, Rozhraní USB
 
 

1 978 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 635 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 99  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295888
Kód výrobce:920-008310
 

 

RYZÍ. VÝKONNOST. PRO HRANÍ.
Klávesnice G413 byla promyšleně navržena a zkonstruována pro účely poskytování vysoké výkonnosti s vyváženou sadou funkcí. Útlý rám připomínající čepel nože je vyroben z lehké, vysokopevnostní hliníkové slitiny 5052. Pod ním se nachází organizér kabelů myši a náhlavní soupravy a výškově nastavitelné nožky s pogumovanými stabilizátory pro volbu úhlu, který vám vyhovuje nejvíce.

ROMER-G HMATOVÉ
Mechanické spínače Romer-G™ hmatové se vyznačují krátkou aktivační dráhou 1,5 mm – o 25 % rychlejší 1aktivační dráha 1,5 mm oproti 2,0 mm běžných mechanických spínačů. oproti běžným mechanickým spínačům konkurence. Dokonalá kombinace rychlosti, přesnosti a tiché výkonnosti – spínače Romer-G hmatové se vyznačují spolehlivou odezvou při aktivaci díky rozpoznatelnému nárazu.

PRECIZNÍ PODSVÍCENÍ KLÁVES
Spínače Romer-G byly rovněž účelově vyvinuté pro precizní a jasné podsvícení zkrze kryty kláves. Klávesy tak budou vždy viditelné a zároveň nerozptylující, zejména při herních akcích trvajících pozdě do noci (těch nejlepších). Tato funkce propůjčuje provedení G413 Carbon s živelným červeným podsvícením a provedení G413 Silver s ikonicky bílým podsvícením prémiový, elegantní vzhled.2Klávesnice G413 Carbon a G413 Silver jsou prodávány samostatně.

HLINÍKOVÁ SLITINA UŽÍVANÁ V LETECKÉM PRŮMYSLU
Vrchní kryt z leštěné, hliníko-hořčíkové slitiny 5052 je páteří klávesnice. Výsledkem je minimalistické provedení vyvážené celou řadou funkcí. Klávesnice G413 byla vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů, se zaměřením na špičkové zpracování a výkonnost.

USB PŘÍPOJKA
Do portu USB přípojky můžete připojit specializovaný přídavný kabel USB, a získat tak vlastní vstup se 100% napájením a přenosem dat. Port na klávesnici G413 můžete používat stejně jako každý jiný port USB.

OVLÁDÁNÍ MÉDIÍ NA DOSAH RUKY
Mějte hru pod kontrolou a zároveň ovládejte hudbu. Funkční klávesy klávesnice G413 obsahují speciální ovládací prvky pro média, které můžete využívat pro přehrávání, pozastavení a ztlumení během okamžiku. Přejděte na další skladbu stiskem tlačítka nebo zvyšte hlasitost té stávající. Použijte funkci přepínání FN v Logitech Gaming Software (LGS) a nakonfigurujte si klávesy pro aktivaci mediálních příkazů již ve výchozím nastavení.

HERNÍ KRYTY KLÁVES
S klávesnicí G413 je dodáváno 12 krytů kláves se zkosenými okraji – klíčové herní klávesy si můžete vylepšit tak, aby pasovaly do vaší oblíbené hry nebo pro vaši oblíbenou postavu. Pomocí přiloženého stahováku je můžete snadno a rychle vyměnit.

POKROČILÉ HERNÍ FUNKCE
Aktivujte herní režim za účelem deaktivace kláves, které by vám mohly překážet, například klávesa Windows. Díky funkci snímání 26 kláves najednou můžete souběžně stisknout více kláves včetně modifikačních (Control, Alt, Shift) v libovolném pořadí – výsledkem bude to, co jste zamýšleli. Výkonnostně laděná funkce anti-ghosting vám zaručí spolehlivé ovládání při souběžném zadání více herních příkazů.

PROGRAMOVATELNÁ MAKRA
Pomocí LGS si naprogramujte vlastní funkce a příkazy maker tlačítkům F1–F12. Vynaložte méně času aktivací současného útoku a věnujte více času plánování toho dalšího. S klávesnicí G413 budete moci spouštět komplexní příkazy nebo načasované série akcí či kouzel stiskem tlačítka.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Lokalizace klávesnice  US
Programovatelné klávesy  Ano
Multimediální klávesy  Ano
Podsvícení klávesnice  Ano
Herní provedení  Ano
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi