Apple iPhone X 64 GB stříbrný

iPhone X nabídne obrovský displej, který zakrývá celou přední stranu. Nikdo nežádoucí se do něj nedostane, díky Face ID jej můžete odemknout jenom vy. Nabídne voděodolnost a prachotěsnost, díky níž se nemusíte bát nepřízně počasí. iPhone nikdy nebyl lepší.

24 490 Kč
20 240 Kč bez DPH
prodej ukončen
záruka 24 měsíců
platí i pro podnikatele a firmy
Doporučená cena výrobce je 29 990 Kč

Apple iPhone X 64GB stříbrný

Apple slaví ve velkém stylu

Firma přišla s výročním modelem, který je v mnoha věcech krystalizovanou inovací. Zásadní je to, že iPhone X je první Apple mobilní telefon, který má jasný a ostrý OLED displej po celé přední straně. Rozvíjí se v něm i intuitivní ovládání, které máme rádi z předchozích modelů iPhone. Jsou v něm i další funkce, ze kterých se budete radovat. Na úvodní odstavec je toho prostě moc.

Displej iPhonu X je 5,8“ velký s technologií Super Retina. Pokrývá celou přední plochu a co je lepší, tak má naprosto famózní kvalitu. Kvalita barev je na špičkové úrovni, věrně zobrazuje černou má vysoká jas a úžasný kontrast s poměrem 1 000 000: 1. Z rozlišení 2436 x 1125 s jemností 458 ppi se vám bude tajit dech. Navíc True Tone je technologie, která podle okolního prostředí sama upraví odstíny bílé barvy pro maximálně krásné vyvážení. Home Button zmizelo, vstup na plochu provedete prostým přejetím od spodního kraje vzhůru. A jste doma.

 

 

 

 

Tělo. Jednotné, krásné

Je z chirurgické nerezové oceli v kombinaci se speciálně navrženým sklem. Přináší to nové možnosti, jako například bezdrátové nabíjení. U iPhonu X budete pod každým dotykem cítit jeho unikátnost. Pečlivě vybrané a navržené materiály zaručují nejvyšší odolnost a celkovou pevnost. Jeho odolnost proti prachu je i stvrzena certifikací IP67.

 

 

 

 

Burácející výkon

Výjimečnost iPhonu X dokazuje i procesor, kterým je vybaven. Běží s pomocí A11 Bionic čipu, který zvládá provádět 600 miliard operací za jedinou vteřinu. Má 4 úsporná jádra CPU, která dosahují o 70% rychlejšího výkonu než tomu bylo u čipu A10 Fusion. Novinkou je také neuronový engine a integrovaný pohybový procesor M11. Procesoru sekunduje operační paměť o velikosti 3GB, ta vám zaručí bezproblémový a plynulý chod jakékoliv náročné operace. Výkonu a celkově iPhonu X si budete moci užívat dlouho. Důvodem pro to je výkonnostní řadič. Ten se stará o optimalizaci životnosti baterie a přináší 2 hodiny života pro iPhone X navíc.

 

 

 

 

Umí hry? Ano. Ty nejlepší hry

Chcete si zahrát ty nejnovější hry? Čip funguje s Metal 2, což je grafický framework od Apple. S ním mohou vývojáři vytvářet hry v kvalitě, která se směle může rovnat herním konzolím. Core ML dále umožňuje integrovat do aplikací strojové učení. GPU v čipu A11 Bionic je navíc pro všechny tyto herní a AR zážitky vyladěný a optimalizovaný.

 

 

 

 

Biometrické funkce. Snadnější a lepší zabezpečení

Unikátní technologie, které se v iPhone X potkaly daly vzniknout nové funkci Face ID. Nově pro odemčení svého telefonu se na něj stačí jen podívat. Je toho docíleno pomocí TrueDepth kamery. Při prvním použití tato kamerka naskenuje váš obličej a během okamžiku vytvoří naprosto jedinečný zámek. Nemusíte se obávat. Do iPhonu se dostanete i pokud si nasadíte brýle, nebo změníte svůj účes. Face ID je spolehlivé i v těch nejhorších světelných podmínkách a nedá se obelhat.

 

 

 

 

Vaše fotografie. Profi fotografie

Mobilní telefon k výročí 10 leté existence řady iPhonů je výjimečným fotografickým nástrojem. Fotografie byly vždy v iPhonu velké téma. K výročí si zasloužily něco extra. Proto iPhone X nabízí 12 MPx snímač, nový barevný filtr, hlubší pixely a teleobjektiv s optickou stabilizací obrazu. Pořizujete profesionální snímky s jednoduchostí, která nemá konkurenci. Všechny neopakovatelné životní momenty nyní mohou zůstat nejen zachovány pro pozdější vzpomínání, ale navíc mohou být i naprosto dechberoucí.

Šestičlenný objektiv s clonou f/1,8 optická stabilizace obrazu a k tomu větší a rychlejší snímač. S iPhonem X pořídíte úchvatné fotografie i za špatných světelných podmínek. To je jedna z nejtěžších fotografických disciplín a s iPhonem X ji nijak zásadně nemusíte studovat, prostě fotíte a vypadá to skvěle.

 

 

 

 

Video nevypadá jak rodeo. Je to symfonie

Dostanete k tomu vše potřebné: 4K video při 60 fps. Zpomalené video1080p až při 240 fps. K tomu si připočtěte kvalitní optickou stabilizaci a skvěle připravené softwarové zázemí. To se stará o to, aby zůstala zachována perfektní kvalita videa a zároveň aby video soubory zabíraly co nejméně místa. Vše se krásně propojuje a výsledek je krásně čistý záznam se stabilním obrazem.

 

 

 

 

Bezdrátové nabíjení

Apple se drží své vize o bezdrátovém světě. Skutečně vás tak ve spolupráci s iPhonem X už nebude brzdit hledání kabelů pro dobíjení. Když si telefon řekne o dobití, prostě ho jen položíte na nabíječku a ihned nabíjíte. Důležité je i to, že bezdrátové nabíječky mohou existovat jakou součást stolu v kavárně, mohou být dostupné na letišti a podobně. Při cestování tedy nebudete muset řešit, že nabíječku máte v kufru, ke kterému se nedostanete a iPhone potřebuje dobít. Proto Apple zvolil technologi Qi, která je masově rozšířená a iPhone X je s ní kompatibilní.

 

 

 

 

Třešeň na konec. Jmenuje se iOS

Nejpokročilejší mobilní systém na světe. Je vyvinutý s důrazem na intuitivnost a jeho cílem je jediné: Aby pomohl dostat z vašeho iPhonu co nejvíce. Přímo ze Zpráv přeskočíte pomocí zkratky do aplikace. Své fotografie pořizujete jako Live Photos a také můžete objevovat novinku – rozšířenou realitu.

Systém iOS má vlastní kancelářský balík od firmy Apple. Ten dostanete k zařízení zdarma. Naleznete v něm krásný textový editor Pages, aplikaci pro tvorbu originálních prezentací Keynote a také program pro rychlou práci s tabulkami Numbers. Součástí je šikovná aplikace iMovie. Pomůže vám snadno a hlavně rychle sestříhat videa do parádního klipu. iOS poskytuje výběr z obrovského množství aplikací na App Storu. Je tam aplikace pro jakoukoli příležitost, nebo aktivitu, kterou plánujete. K dispozici máte jak aplikace zdarma, tak propracované programy pro profesionály.

iPhone si s iOS maximálně rozumějí a byly stvořeni jeden pro druhého.

 

 

 

Obecné informace

Výrobce: Apple
Produktové číslo: MQAD2CN/A
EAN: 0190198457370
Stav:
nový

Aplikace

Diktafon: Ne
Kalendář: Ne
FM Rádio: Ne
Kalkulačka: Ne

Další informace

Hardwarová klávesnice: Ne
Voděodolný: Ne
Pro seniory: Ne
Třída zařazení: Prémiové

Displej

Jemnost displeje (DPI): 326 PPI
Typ displeje: IPS
3D Touch: Ne
Počet displejů: 1
Dotykový: Ano
Lesklý displej: Ano
Retina: Ano

Vzhled

Konstrukce: Dotykové
Barva: Stříbrná
Materiál: Hliník

Multimédia

Multimediální zprávy MMS: Ano
Emailový prohlížeč: Ano
MP3/WMA/AAC vyzvánění: Ano
Fotoaparát: Ano
Automatické ostření: Ano
Optická stabilizace: Ano
Počet objektivů zadního fotoaparátu:
Přední videokamera: Ano
Blesk: Ano
Svítilna: Ano
MP3: Ano
Internetový prohlížeč: Ano
Stereo reproduktory: Ano
Zvýraznění basů: Ano
Podpora JPEG: Ano
Podpora GIF: Ano
Podpora PNG: Ano

Výkon

Velikost úložiště: 64 GB
Operační systém: iOS
Typ procesoru: Apple A7
Akcelerometr (G-senzor): Ano
Gyroskopický senzor: Ano
Digitální kompas: Ano
Touch ID/Face ID: 1
Senzor okolního světla: Ano
Barometr: Ano
Automatické podsvícení displeje: Ano

Připojení

Wifi: Ano
GPRS: Ano
EDGE: Ano
3G: Ano
LTE/5G: 1
Bluetooth: Ano
NFC: Ne
Slot pro paměťovou kartu: Ne
eSIM: Ne
GPS: Ano
Bezdrátové nabíjení: Ne
Glonass: Ano
Počet SIM karet: 1
Infraport: Ne
Napájecí konektor: Lightning
3,5 mm jack: Ano
Výstup na sluchátka: Ne
Produkt ještě nikdo nehodnotil. Ohodnoťte ho jako první a pomozte ostatním při výběru.