CAREO postřik proti škůdcům - molice, mšice, svilušky, housenky, atd. - rozprašovač 750 ml

Kód: 3990205
27 hodnocení
280 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Postřik CAREO proti škůdcům likviduje savé a žravé škůdce, jako jsou mšice, třásněnky, molice, štítenky, červce, svilušky, stejně jako brouky, housenky, vrtalky aj. Olej obsažený v přípravku ničí larvy a vajíčka škůdců

Detailní informace

Detailní popis produktu

Účinná látka: Acetamiprid 0,05 g / l.
Popis a působení: Careo rozprašovač ve spreji je připraven k aplikaci na rostliny.
Účinkuje okamžitě jako kontaktní insekticid, ale i dlouhodobě jako systémový insekticid. To znamená, že účinná látka je vstřebávána listy rostlin a rozváděna po celé rostlině. Účinná látka je pak obsažena dokonce i v nových přírůstcích.
Postřik CAREO proti škůdcům likviduje savé a žravé škůdce, jako jsou mšice, třásněnky, molice, štítenky, červce, svilušky, stejně jako brouky, housenky, vrtalky aj.
Olej obsažený v přípravku ničí larvy a vajíčka škůdců.

Dávkování: OKRASNÉ ROSTLINY SKLENÍKOVÉ molice, třásněnky, mšice, svilušky, červci, štítenkovití, nosatci, pilatky, vrtalky, brouci, housenky od začátku výskytu, max. 4 x, aplikaci opakovat po 14 dnech, do počátku skanutí.
OKRASNÉ ROSTLINY VENKOVNÍ molice, třásněnky, mšice, svilušky, červci,štítenkovití, nosatci, pilatky, vrtalky, brouci, housenky od začátku výskytu, max. 4 x, aplikaci opakovat po 14 dnech, do počátku skanutí.
POKOJOVÉ ROSTLINY V BYTECH, KANCELÁŘÍCH, NA BALKÓNECH molice, třásněnky, mšice, svilušky, červci, štítenkovití, nosatci, pilatky, vrtalky, brouci, housenky): od začátku výskytu, max. 4x, aplikaci opakovat po 14 dnech do počátku skanutí.

Účinná látka: Acetamiprid 0,05 g / l. Popis a působení:
Careo Ultra rozprašovač ve spreji je připraven k aplikaci na rostliny. Účinkuje okamžitě jako kontaktní insekticid, ale i dlouhodobě jako systémový insekticid. To znamená, že účinná látka je vstřebávána listy rostlin a rozváděna po celé rostlině. Dávkování:

Baklažány, papriky, rajčata – molice, mšice, housenky od začátku výskytu, max. 4 x, aplikaci opakovat po 14 dnech, do počátku skanutí.
Salát, brambory – molice, mšice, housenky od začátku výskytu, max. 4 x, aplikaci opakovat po 14 dnech, do počátku skanutí.

Doplňkové parametry

Kategorie: proti škůdcům
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: