Popis produktu

Na vývoji soundbaru se podílela i společnost Meridian, která je známá kvalitou svých audiosystémů. LG navíc sáhlo po ověřených technologiích, které zajišťují, že každý tón bude v maximální kvalitě. 3D zvuk si můžete upravit sami, nebo nastavení svěřit do rukou umělé inteligence Sound Pro. Ta přizpůsobuje všechny parametry žánru, který právě sledujete. A pokud máte doma spotřebiče, které podporují technologii LG ThinQ, budete je moci ovládat, aniž byste museli vstát z pohovky.

 

Společnost Meridian pracuje se zvukem už od roku 1977 a svoje zařízení posouvá stále na vyšší úroveň. Přichází s novými technologiemi, dotáhla k dokonalosti digitální zpracování signálu a představila světu zvuk ve vysokém rozlišení. Není tedy divu, že Meridian je dlouhodobě špičkou ve svém oboru.

 

Soundbar díky technologii DTS Virtual:X ovládá 3D zvuk, takže při sledování filmů nebo hraní her uslyšíte perfektně každý tón. K dokonalosti napomáhá také další z technologií, High Resolution Audio s vzorkovací frekvencí 96 kHz a rozlišením 24 bitů.

 

Umělá inteligence AI Sound Pro dokáže rozpoznat, co právě sledujete, a okamžitě tomu přizpůsobí nastavení zvuku. Sami si vše samozřejmě můžete upravit i podle vlastních požadavků. Připojit lze také bezdrátový zadní reproduktor a vychutnat si ještě o něco lepší kvalitu.

 

Designový soundbar propojíte s dalšími zařízeními pomocí rozhraní Bluetooth nebo přes optický či HDMI kabel. Vaši chytrou domácnost můžete ovládat z pohodlí gauče. Pomocí technologie LG ThinQ zkontrolujete ledničku, zapnete pračku nebo aktivujete vysavač.

 

Celkový hudební výkon 420 W
Systém reproduktorů 3.1k
Impedance - hlavní jednotka / subwoofer 4ohm / 3ohm
Ovládání pomocí dálkového ovladače TV (hlasitost, mute)
Zvuková synchronizace - Bluetooth (LG TV)
Automatické zapnutí / vypnutí - Bluetooth
Audio Return Channel (ARC)
Ovládání hlasitosti pro subwoofer
Možnost připojení zadní bezdrátové sady reproduktorů
Hudební výkon - subwoofer 220 W
Celkový počet reproduktorů 7
Ovládání pomocí aplikace - Android
Zvuková synchronizace - optika
Automatické zapnutí / vypnutí - optika
SIMPLINK
USB host

Rozměry - hlavní jednotka (Š x V x H) 1060 x 57 x 85 mm
Rozměry - subwoofer (Š x V x H) 180 x 394 x 290 mm

zobrazit podrobnější popis schovat podrobnější popis

Dokumentace k tomuto produktu

Hodnocení

Průměrné hodnocení

Zatím žádné názory

Přidat vlastní hodnocení