Tainted Grail: Pád Avalonu

2 289 Kč
Skladem u dodavatele

Avalon nebyl stvořen pro lidi.  I tak se ho ale zmocnili. Před šesti sty lety Artuš se svými rytíři vyrval tento ostrov ze spárů tajemné síly známé jako Divnota. Na památku jeho vítězství byly vztyčeny menhiry, které zároveň bránily tomu, aby se Divnota  vrátila. Menhiry však potemněly a osud Avalonu visí na vlásku. Jak to s ním dopadne? To už je na vás...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tainted Grail: Pád Avalonu je desková hra pro 1 až 4 hráče, kteří se ocitnou ve světě plném artušovských legend a keltské mytologie. Hluboký a větvící se příběh hry umožňuje řešit problémy rozličnými způsoby, takže žádná hra nebude stejná jako ta předchozí.

Obtížná rozhodnutí a trýznivé volby čekají za každým rohem, i zdánlivě malé úkoly se mohou nakonec projevit dalekosáhlými důsledky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Společenské hry
Typ: základní hra
Jazyk: čeština
Věk: 14+
Minimální herní doba v min.: 60
Maximální herní doba v min.: 120
Minimální počet hráčů: 1
Maximální počet hráčů: 4
Vydavatel: Albi
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 15.12.2021
Hra je jednoduchá na pochopení, po chvíli se do pravidel dostanete. Po dějové stránce je velice zajímavá, musí se opravdu rozmýšlet, co uděláte, než vám dojde čas a nebo si zničíte lokaci. Časové omezení je celkem drsné, ale dělá hru mnohem zajímavější. Hezky je zpracovaná historie postav. Hra může být celkem svižná, ale může být trochu náročnější na prostor, podstatnou roli hraje i náhodný faktor a je potřeba si vhodně vytvořit balíčky karet - což nemusí být pro každého. Každopádně hodnotím velice kladně, hra mě moc baví.