Ztracený ostrov Arnak - desková hra

Kód: 6032786
1 399 Kč –2 %
Ztracený ostrov Arnak - desková hra
1 399 Kč –2 % 1 364 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Na neobydleném ostrově v dosud neprobádaných vodách oceánu nalezli badatelé stopy pradávné civilizace. Nyní stojíš v čele jedné z expedic, které se vydávají ostrov důkladně prozkoumat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hra Ztracený ostrov Arnak kombinuje mechanismy deck-buildingu (budování balíčku) a worker placementu (umísťování dělníků) v kontextu objevování tajemných ruín na neznámém ostrově. Hráči se ujímají role výprav, které se snaží prozkoumat ostrov, najít artefakty, objevit nové lokality a čelit strašidelným strážcům. Cílem hry je shromažďovat objevy a poznatky, které přispějí k vyššímu počtu vítězných bodů.
Každý hráč začíná s základním balíčkem karet, který postupně rozšiřuje nákupem nových karet reprezentujících vybavení a artefakty. Tyto karty mohou být využity k provádění akcí, jako je cestování do nových lokací na herním plánu nebo interakce s místními strážci. Hráči mohou také posílat své dělníky na různé akční místa, které umožňují získávat různé zdroje nebo provádět specifické akce.
V průběhu hry musí hráči efektivně spravovat své zdroje, plánovat svoje tahy a optimalizovat svůj balíček karet, aby maximalizovali svůj bodový zisk. Součástí strategie je také rozhodování, kdy a jak čelit strážcům, což může přinést další výhody.
Hra je vizuálně atraktivní díky detailně zpracovaným ilustracím a komponentám, které přispívají k ponoření se do atmosféry tajemného ostrova plného dobrodružství a neznámých nebezpečí. Celkově Ztracený ostrov Arnak nabízí bohatý a promyšlený herní zážitek, který vyžaduje jak taktické myšlení, tak schopnost plánovat dopředu ve spojení s průzkumem a objevováním.

HERNÍ MATERIÁL: 1 oboustranný herní plán, 4 oboustranné hráčské desky, 1 oboustranný plán zásob, 110 karet, 8 dřevěných figurek archeologů, 8 dřevěných žetonů bádání, 16 destiček lokalit, 16 žetonů sošek, 15 destiček strážců, 12 destiček pomocníků, 18 žetonů objevů, 24 žetonů legend, 5 blokovacích žetonů, 15 destiček akcí protihráče (pro sólovou hru), 27 žetonů mincí, 27 žetonů kompasů, 12 plastových hrotů, 9 plastových drahokamů, 16 plastových tabulek, 10 žeronů rezerv, 1 žeton začínajícího hráče, 1 měsíční hůl, 1 bodovací zápisník, 4 přehledové listy, pravidla hry

Doplňkové parametry

Kategorie: Strategické hry
Hmotnost: 2.5 kg
? Doba hraní (minut):: 60+
? Minimální věk: 12
? Min. počet hráčů: 1
? Max. počet hráčů: 4
jazyk: česky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: