Krycí jména - hra se slovy - Párty hra

Kód: 6036526
550 Kč –3 %
Krycí jména - hra se slovy
550 Kč –3 % 529 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení

Krycí jména je dynamická a zábavná párty hra, která testuje schopnost asociace a týmové spolupráce. Hra je určena pro 2 až 8 hráčů nebo více, rozdělených do dvou týmů - červeného a modrého. Cílem hry je odhalit všechny "tajné agenty" svého týmu na základě jednoslovných indícií, které poskytuje "šéf špionáže" - hráč, který vidí tajnou mapu s identitou všech agentů na hracím poli.

Detailní informace

Detailní popis produktu

V každém kole šéf špionáže svému týmu poskytuje jednoslovnou indícii a počet agentů, na které se tato indície vztahuje, snažíc se vést svůj tým k odhalení správných slov na hrací ploše, která reprezentují tajné agenty jejich barvy. Hráči pak diskutují a spekulují, která slova šéf špionáže měl na mysli, a jedno po druhém odhalují slova, doufajíce, že odhalí agenty svého týmu a vyhnou se agentům protivníka. Je zde také "vrah", kterého pokud tým odhalí, okamžitě prohrává hru.

Krycí jména jsou velmi oblíbené díky své jednoduchosti, ale zároveň i hloubce strategie. Hra podporuje kreativní myšlení, týmovou práci a je skvělou volbou pro večírek, rodinné setkání nebo jakoukoli příležitost, kdy chcete s přáteli strávit zábavný čas. Díky široké škále slov je každá hra jedinečná a nepředvídatelná.

Skrytou identitu všech 25 agentů znají jen hlavní špióni. Ostatní hráči znají agenty pouze pod jejich KRYCÍMI JMÉNY. Týmy spolu soupeří o prvenství v úspěšném kontaktování všech svých agentů. Hlavní špióni předkládají jednoslovné indicie pro skupinu slov zobrazených na stole. Spoluhráči se pokoušejí uhodnout slova své barvy a vyhnout se slovům patřícím soupeři. Opravdový profesionál nikdy nekontaktuje nájemného vraha. KRYCÍ JMÉNA: skvělá zábava pro všechny, kdo si rádi hrají se slovy.

Obsah:
16 karet agentů ve dvou barvách, 1 karta dvojitého agenta, 7 karet náhodných kolemjdoucích, 1 karta nájemného vraha, 40 karet klíčů, 1 pravidla hry, 1 stojánek na karty, 1 přesýpací hodiny, 200 karet se 400 krycími jmény

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Párty hry
Hmotnost: 0.65 kg
? Doba hraní (minut):: 15+
? Minimální věk: 14
? Min. počet hráčů: 2
? Max. počet hráčů: 8
jazyk: česky

Krycí jména - hra se slovy (CZ)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: