Kód: APSLAPAIPOP50
Produktové číslo: MLWK3ZM/A
EAN: 194252721384

AirPods Pro

Bezdrátová a špuntová sluchátka Apple • výdrž až 5 hodin (s ANC 4,5 hodiny) • dobíjecí pouzdro MagSafe (+ 24 hodin energie) • možnost bezdrátového dobíjení • čip Apple H1 pro chod a plynulé párování • připojení přes Bluetooth • podporují prostorový zvuk • režim aktivního potlačení hluku (ANC) • režim propustnosti • hlasový asistent Siri • funguje jako handsfree • 3 velikosti nástavců • dobíjení přes Lightning konektor • nejlepší zážitek podávají ve spojení s Apple produkty

Detailní popis

AirPods Pro

  • Špuntová sluchátka s výdrží na baterii až 5 hodin (24 hodin v pouzdře)
  • Podporují aktivní potlačení hluku a mají režim propustnosti
  • Apple H1 čip se stará o bezproblémový chod i konektivitu
  • Pohodlný zážitek z nošení je umocněn speciálním tvarem
  • Dobíjecí pouzdro podporuje bezdrátové dobíjení
  • Adaptivní ekvalizace upravuje zvuk dle aktuálních podmínek
  • Možnost hlasového ovládání pomocí Siri
  • Díky integrovaným mikrofonům jsou vhodné pro hlasové hovory
  • Speciálně navrženy tak, aby pasovaly do ekosystému Apple

AirPods Pro pohodlně padnou do vašich uší

Bezdrátová sluchátka AirPods Pro jsou vyladěná do posledního detailu, a to přesně tak, aby se pohodlně nosila. V balení najdete trojici měkkých a pružných silikonových špuntů, z nichž si stačí vybrat tu správnou velikost. Zaručují perfektní těsnění a stačí je jen přicvaknout k sluchátku. Ve spojení s aktivním potlačením hluku vytvoří ideální podmínky pro poslech muziky, podcastů, filmů i hovorů. Octnete se během chvíle ve středu dění, takže snadno zapomenete, že AirPods Pro máte v uších. Kónicky tvarované koncovky se jednoduše přizpůsobí vnitřnímu tvaru ucha a budou velmi dobře držet za jakékoliv situace. O parádní zvuk se postará adaptivní ekvalizace, která zohledňuje tvar ucha, a tak výsledný audio zážitek je kvalitní.

Rozhodněte se, co chcete poslouchat

AirPods Pro jsou špuntová sluchátka, která mají aktivní potlačení hluku přizpůsobující se geometrii ucha a usazení koncovek. Lépe tak blokují nepříjemné ruchy. Na všem se podílí mikrofon namíření ven, jenž snímá zvuky z venku a patřičným inverzním signálem ho potlačí dříve, než ho máte možnost zaslechnout. Vnitřní mikrofon pak monitoruje nežádoucí ruchy uvnitř ucha, takže zvuk se neustále vylaďuje, aby poslech muziky, podcastů i hovorů byl dokonale pohlcující. Dlouhým stisknutím tlakového snímače na stopce přepnete z aktivního potlačení hluku do režimu propustnosti (funguje i opačně). Budete tak neustále vědět, co se kolem vás děje a bez sebemenších obtíží se pusťte do konverzace s přáteli. Vždy budete rozumět tomu, co vám říká druhá osoba, i když vám v uších hraje hudba.

Magie tvořící kvalitní zvuk

Aby to, co slyšíte v sluchátkách AirPods Pro, bylo perfektní, muselo se do malého těla vejít opravdu velké množství technologií. Speciálně zkonstruovaný reproduktor s vysoce pohyblivou membránou a nízkým zkreslením zaručuje bezproblémové podání basů. Zato mikrofon zaměřený dovnitř snímá zvuk, jak ho zrovna slyšíte a podle toho dolaďuje střední a nízké frekvence. O odstranění nežádoucího hluku se postará Apple H1 čip, který upravuje hlasitost a spojuje síly se superúčinným zesilovačem s velkým dynamickým rozsahem produkující, křišťálově čistý a dokonale srozumitelný zvuk. Tím ale zdaleka umění magie nekončí. Vychutnáte si i prostorové audio u filmů, seriálů a hudby. Dynamický snímač polohy hlavy zajistí, že zvuk k vám přijde z toho správného směru.

Ve stylovém designu udává tón čip Apple H1

Pro dokonalý soulad veškerého vybavení, které se schovává pod stylovým povrchem AirPods Pro, je tu energeticky úsporný čip Apple H1. Ten diriguje chod sluchátek za pomoci deseti audio jader, a to s neskutečně nízkou latencí. Potlačení hluku je v reálném čase. Čip je v sluchátkách umístěn a zapouzdřen tak, aby ladil s designovou filozofií AirPods Pro, odpovídal tvaru lidského ucha a zároveň podporoval stabilitu. Speciálně navržené tlakové snímače s haptickou odezvou vám dají kontrolu nejen nad režimy ANC/propustnosti, ale také k přepínání hudby, aniž byste museli sahat po zařízení, ke kterému jsou připojeny. K ovládání také využijete hlasového asistenta Siri, pokud znáte jeden z podporovaných jazyků. Bezdrátová sluchátka AirPods Pro počítají i s náročnými vlivy, jako je pot a voda. Zato mikrofony chráněné hustým pletivem snáze snímají hlas ve venkovních podmínkách, takže vás druhá strana uslyší zřetelně.

V jednoduchosti je ukrytá síla

Poslech hudby na jedno nabití si užijete zhruba 4,5 hodiny se zapnutým ANC a při jeho vypnutí získáte 30 minut navíc. V kouzelné krabičce MageSafe najdete energii na dalších 24 hodin. Dejte sbohem kabelům a využijte bezdrátovou nabíječku pro ještě komfortnější zážitek. O aktuálním stavu AirPods Pro i MageSafe pouzdra se dozvíte na připojeném zařízení. Sluchátka dokáží automaticky přepínat mezi iPhonem, Apple Watch, iPadem, Macem a Apple TV. Pro optimální poslech je k dispozici i test uchycení nástavců, který vám pomůže najít tu správnou velikost a zajistí správné fungování režimu potlačení hluku.

Vyobrazení je pouze ilustrativní.

Obecné

Pro děti Ne
Mikrofon Integrovaný
Typ sluchátek Do uší - špunty
Barva Bílá
Herní sluchátka Ne
Hi-fi Ne
K počítači Ano
K televizi Ano
Sportovní Ne
Hmotnost (g) 5,4
Konstrukce Uzavřená
True wireless Ano

Vlastnosti

Ovládání hlasitosti Ano
ENC - Potlačení hluku z okolí Ano
Odolné proti vodě Ano
Stupeň krytí IPX4
Vyměnitelné špunty Ano
Pouzdro v balení Ano
Skládací konstrukce Ne
Vyměnitelné náušníky Ne

Připojení

Typ připojení Bezdrátová
Verze bluetooth 5.0

Konektivita

Typ připojení Bezdrátová

Funkce

Dotykové ovládání Ne
Přijímání hovorů Ano
Hlasový asistent Ano
Podpora NFC Ne
Aktivní potlačení hluku ANC Ano
Dolby Atmos Ne
Přepínání skladeb Ano

Nabíjení

Délka přehrávání (hodin) 24
Nabíjení Bezdrátové
Výdrž baterie pouzdra (hodin) 19,5
Výdrž baterie sluchátek (hodin) 4,5

Konstrukce

Barva Bílá

Vážíme si spokojenosti našich zákazníků

vše proběhlo naprosto v pořádku

Ověřený zákazník
03.04.2024

objednávka byla před 1 týdnem, dodnes nedorazila do obchodu a prý ji přepravuje Česká pošta.... neseriózní jednání, neumí vysvětlit co se se zásilkou děje

Ověřený zákazník
31.03.2024

Opětovný nákup a opět naprostá spokojenost. Rychlé zpracování objednávky, do pár hodin připraveno k vyzvednutí. Vytoužená sluchátka měli skladem a navíc v akci.

Ověřený zákazník
28.03.2024

Velmi dlouho čekám na zboží

Ověřený zákazník
18.03.2024

Nakupuji již poněkolikáté, nákup vždy proběhl v pořádku, doručení bylo velmi rychlé. Nikdy nebyl problém s komunikací s obchodem. Zakoupená sluchátka předčila očekávání, navíc měla velmi výhodnou cenu.

Ověřený zákazník
09.02.2024

Děkuji, jsem spokojený. Rad nakoupim brzy znovu.

Ověřený zákazník
07.02.2024

Přehledné webové stránky, super ceny, rychlost i profesionální přístup při vyzvednutí zboží na prodejně.

Ověřený zákazník
05.02.2024

Nakupuji již po několikáté.

Ověřený zákazník
21.01.2024

Vše perfektní

Ověřený zákazník
01.01.2024

vše rychlé,precizně zabalené,žádná výtka

Ověřený zákazník
28.12.2023
Všechny recenze