myš Logitech MX Master 3 black PRO MAC

Využijte svůj Mac na maximum s myší MX Master 3 for Mac – navrženou pro bezproblémovou kompatibilitu se zařízeními Mac a iPad. Myš MX Master 3 for Mac, v barevném provedení Vesmírně šedá, je doposud nejrychlejší, nejpřesnější a nejpohodlnější nástroj pro tvůrce digitálního obsahu. PROCHÁZEJTE ... více
Objednací kód: 2171002037
Kód výrobce: 910-005696
Výrobce: LOGITECH
Záruční lhůta: 24 měs.
Dostupnost:
Cena s DPH: na vyžádání
Porovnání Oblíbené Hledat náhradníka

Využijte svůj Mac na maximum s myší MX Master 3 for Mac – navrženou pro bezproblémovou kompatibilitu se zařízeními Mac a iPad. Myš MX Master 3 for Mac, v barevném provedení Vesmírně šedá, je doposud nejrychlejší, nejpřesnější a nejpohodlnější nástroj pro tvůrce digitálního obsahu.

PROCHÁZEJTE 1000 ŘÁDKŮ ZA SEKUNDU
Zbrusu nová funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed™ je dostatečně přesná pro zastavení vždy na tom správném místě a dostatečně rychlá pro procházení 1000 řádků za sekundu. A navíc je téměř neslyšitelná. Obrobená ocel kolečka mu propůjčuje prvotřídní hmatovou odezvu a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou cítíte – avšak neslyšíte.

LADNÝ TVAR V KOMBINACI S INTUITIVNÍMI OVLÁDACÍMI PRVKY
Pracujte v pohodlí s profilem tvarovaným pro vaši ruku. Tvořte a pracujte více intuitivně pomocí ideálně umístěných tlačítek zpět/vpřed a tlačítka pro gesta – a nového kolečka ovládaného palcem.

MOŽNOSTI PŘIZPŮSOBENÍ PRO SYSTÉM macOS A JEDNOTLIVÉ APLIKACE
Přizpůsobte si myš MX Master 3 for Mac svému specifickému kreativnímu stylu práce. Myš MX Master 3 je plně přizpůsobitelná v systému macOS a prakticky každé aplikaci, kterou používáte – přičemž budete moci pracovat rychleji díky nadefinovaným možnostem přizpůsobení pro vaše oblíbené aplikace – Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari a Microsoft Word, Excel a PowerPoint.

POZORUHODNÁ PŘESNOST – NA PRAKTICKY LIBOVOLNÉM POVRCHU
MX Master 3 for Mac je doposud nejrychlejší a nejpřesnější myš od Logitech – což vám zajistí přesnost na pixel v každé situaci. Snímání Logitech Darkfield umožňuje pohyb na prakticky libovolném povrchu – dokonce i na skle – díky přesnosti 4000 DPI (nejlepší ve své třídě).

NABÍJENÍ USB-C
Nabíjecí kabel USB-C do USB-C lze připojit přímo k zařízení Mac. Myš MX Master 3 for Mac vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní – a rychlé nabití po dobu jedné minuty zajistí energii na tři hodiny používání.

Technické parametry

  • Technologie senzoru: Darkfield s vysokou přesností
  • DPI (minimální a maximální hodnota): 200 až 4 000 dpi (lze nastavit v krocích po 50 dpi)
  • Tlačítka: 7 tlačítek (levé/pravé kliknutí, zpět/vpřed, přepínání aplikací, změna režimu kolečka, prostřední tlačítko)
  • Rolovací kolečko: Ano, s funkcí automatického přepínání
  • Kolečko ovládané palcem: Ano
  • Tlačítko pro gesta: Ano
  • Provozní dosah bezdrátového připojení: 10 m
  • Dobíjecí baterie: Li-Po (500 mAh)
  • Rozměry: 51 x 84,3 x 124,9 mm
  • Hmotnost: 141 g
-|CZ|SK|EN
Model a provedení
Typ myši Ergonomická
Technologie snímání myši Laserová
Možnost dobíjení Ano
Způsob dobíjení Kabelem
Provedení Pro praváky
Rozlišení myši (dpi) 4 000
Barva myši Černá
Ovládání
Čtyři a více tlačítek myši Ano
Konektivita
Rozhraní myši Bezdrátová Bluetooth
Hodnocení obchodu na Zboží.cz itpas.cz na Firmy.cz