Redmi Smart Band Pro #1000601

Dárky zdarma!
Doprava zdarma
Xiaomi Redmi Band Pro je fitness náramek se spoustou funkcí, které využijete při kontrole vašeho zdraví a při sportu. Disponuje více než 110 cvičebními režimy pro záznam srdeční frekvence. Změří i okysličení krve.
1 003 Kč
829 Kč bez DPH

close
Obrázky zboží
Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro

Fitness náramek Xiaomi Mi Band Pro změří víc než jen tep

Xiaomi Mi Band Pro je fitness náramek se spoustou funkcí, které využijete při kontrole vašeho zdraví a při sportu. Disponuje více než 110 cvičebními režimy pro záznam srdeční frekvence. Změří i okysličení krve.

  • Voděodolnost do 50 metrů (5 ATM)
  • Aplikace Mi Wear, Mi Fit
  • Antibakteriální řemínek
  • Akcelerometr, gyroskop, PPG senzor, SpO2 senzor

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Monitoruje spánek

Xiaomi Mi Band Pro je fitness náramek, který vás potěší možností sledování vašeho spánku. Ve spánku náramek monitoruje SpO2, tedy zjišťuje hladinu nasycení krve kyslíkem. Tento parametr je důležitý pro vaše zdraví.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Monitoruje sport

Xiaomi Mi Band Pro je fitness náramek, který disponuje více než 110 cvičebními režimy pro záznam vaší srdeční frekvence. Zahrnuje venkovní běh, běžecký pás, venkovní chůzi, venkovní cyklistiku, turistiku, terénní běh, trekking, halovou cyklistiku, eliptický stroj, veslovací trenažér a další.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Zdraví

Fitness náramek Xiaomi Mi Band Pro se zajímá i o vaše zdraví. Zvládá měření tepu, měření hladiny kyslíku v krvi, monitoruje spánek, disponuje krokoměrem, vypočítá kalorie, měří rychlost, vzdálenost a také stres.

Klíčové vlastnosti

Xiaomi Mi Band Pro je fitness náramek v unisexovém provedení s displejem AMOLED o rozlišení 194 x 368 px a jasem až 450 cd/m2. Úhlopříčka displeje je 1,47". Tvrzené sklo s povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Akcelerometr, gyroskop, PPG senzor, SpO2 senzor. Antibakteriální řemínek Ag+. Vodotěsnost do 50 m (5 ATM). Maximální výdrž baterie 14 dní. Hmotnost bez řemínku je 15 g.

loading

Hodnocení produktu Redmi Smart Band Pro

Nikdo ještě nenapsal komentář k tomuto zboží.