Samsung HW-A450

  • Systémový kód: [HF-HC-SAM-252]
  • Kód výrobce: [HW-A450]
  • Kód EAN: [8806092065208]
Popis produktu

Popis produktu

Soundbar, 2.1, výkon 300 W RMS, optický vstup, USB, Bluetooth, dálkový ovladač.

Vlastnosti produktu

Vlastnosti produktu

Technické údaje
Výrobce Samsung
složení sady soundbar
subwoofer
ovládač ano
počet kanálů 2.1
typ komunikace bezdrátová
kabelové
výstupní výkon RMS 300 W
spotřeba energie 65 W
podporované formáty souborů .aac
.aiff
.flac
.mp3
.ogg
.wav
Konektory digitální optický audio
USB
síť Bluetooth
Rozměry, hmotnost, …
váha soundbaru 1.5 kg
váha subwooferu 4.3 kg
barva černá
Hodnocení klientů
Popis od výrobce

Popis od výrobce

Soundbar včetně subwooferu umí přehrát každý tón naprosto živě a jasně. Poradí si i s hloubkami, které ještě více zdůrazní režim Bass Boost. Při propojení s televizorem vás potěší, že nepotřebuje žádné kabely - jednoduše ho spárujete pomocí Bluetooth. Ovládat ho můžete přes televizi díky funkci One Remote Control. Inteligentní technologie rozpozná, co právě sledujete nebo jakou hru hrajete a okamžitě zareaguje optimalizací nastavení. Zvuk je tedy vždy perfektní.



Hlubší basy, jemnější zvuk
Jestli si potrpíte na dokonalé provedení basů, pak vás potěší vybavení soundbaru. Jeho součástí je totiž i subwoofer, který zvýrazní hloubky. Na basy je expert také režim Bass Boost, který jednotlivé tóny ještě více zdůrazní. Výsledkem je zvuk tak realistický, že si budete připadat jako na koncertě.

Vy sledujete, on pracuje
Jinak zní fotbalový zápas, jinak večerní zprávy a jinak romantická scéna z filmu. Adaptivní zvuk s umělou inteligencí dokáže rozpoznat, co právě sledujete a okamžitě tomu přizpůsobí nastavení. Vy tak uslyšíte perfektně vyladěný zvuk v jakékoli scéně.

Čistý a prostorový zvuk
Chytrá technologie rozpozná, jakou hru právě hrajete a optimalizuje nastavení tak, aby byl obraz a zvuk v dokonalé harmonii. Technologie odstranění šumů redukuje nepříjemné ruchy, takže výsledné tóny jsou perfektně čisté. A pokud si k soundbaru pořídíte i sadu Wireless Surround Kit, získáte špičkový audiosystém s prostorovým zvukem.

Bez kabelů
Také se vám nelíbí zbytečné množství kabelů, které je potřeba k propojení různých zařízení? Soundbar od Samsungu žádné kabely nepotřebuje. Připojí se k televizoru bezdrátově přes Bluetooth. Navíc nepotřebuje ani extra ovladač - podporuje funkci One Remote Control, takže zvuk, hlasitost i zvukové efekty můžete regulovat přímo z vašeho televizoru.

Proč nakupovat na K24.cz

Proč nakupovat na K24.cz

  • Více než 10 let na trhu
  • Více než 250 000 objednávek vyřízených od roku 2008
  • Více než 40 000 produktů v nabídce
  • 30 dnů na vrácení zboží
    zobrazit podmínky
Ostatní produkty