Hlavní nabídka

Opakovač signálu TP-LINK RE200 AC750 Wifi Range Extender

Opakovač signálu, repeater, 2,4/5GHz, až 733Mbps, 1xLA

Opakovač signálu TP-LINK RE200 AC750

  • Ihned k odběru
  • Ihned k odeslání
Dostupnost:

Skladem

Mladá Boleslav:
ihned k odběru
Doručení po ČR:
odešleme zítra

Termíny odeslání

Sleva pro studenty:
-33 Kč
Cena:

728 Kč (s DPH)
(602 Kč bez DPH)

Zvyšuje pokrytí vašeho směrovače a rozšiřuje dvoupásmovou bezdrátovou síť

Opakovač signálu RE200 rozšiřuje vaše stávající WiFi pokrytí pomocí bezdrátové technologie 11AC. Funguje se standardním bezdrátovým směrovačem a vytváří silnější dvoupásmové připojení v těžko dostupných oblastech a umožňuje vám tak bezproblémové bezdrátové pokrytí v celé vaší domácnosti nebo kanceláři.
Opakovač signálu TPLINK RE200 AC750 Wifi Range Extender

 
 

Další generace bezdrátové technologie 11AC

 Vytváří rychlejší přístup pro bezdrátová zařízení standardu 802.11 b/g/n a 802.11ac Opakovač signálu RE200 zajišťuje vysokou rychlost dvoupásmové bezdrátové sítě až 750 Mbit/s a spolehlivé připojení pro notebooky, smartphony, t

*Skutečná rychlost bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na různých uživatelských prostředí. 
 

 

 

Opakovač signálu TPLINK RE200 AC750 Wifi Range Extender

 

Využijte super rychlost v režimu Vysoká rychlost

Prostřednictvím vysokorychlostní technologii opakovač signálu RE200 maximálně využívá obou bezdrátových pásem k vytvoření super rychlého připojení – ideální pro streamování HD video, online hry a jiné úkoly náročné na šířku pásma.

* V režimu vysoké rychlosti opakovač signálu RE200 nabízí maximální výkon, ale omezuje připojení na jedno pásmo (2,4 GHz nebo 5 GHz).

Opakovač signálu TPLINK RE200 AC750 Wifi Range Extender

 
 

Snadné nastavení a možnost flexibilního umístnění

Pro snadné připojení k síti stiskněte tlačítko WPS na směrovači a do 2 minut tlačítko Range Extender (Opakovač signálu) na opakovači signálu RE200. Jakmile jste připojeni prostřednictvím svého směrovače, můžete jednoduše odpojit a opět připojit opakovač signálu RE200 kdekoli v rozsahu bezdrátové sítě svého směrovače, aniž by bylo nutné znovu konfigurovat.

* Pásmo používané při připojení pomocí tlačítka WPS je někdy neurčité a závisí na nastavení směrovače. Chcete-li vytvořit WPS připojení v obou pásmech 2,4GHz a 5GHz, přejděte na webovou stránku konfigurace opakovače signálu RE200 a toto nastavení zde nakonfigurujte.

Opakovač signálu TPLINK RE200 AC750 Wifi Range Extender

 
 

Multimediální adaptér

Díky samostatnému ethernetovému portu může opakovač signálu RE200 fungovat jako bezdrátový adaptér pro připojení kabelových zařízení, jako jsou Blu-ray® přehrávače, herní konzole, digitální videorekordéry a internetové televize. Toto zařízení může rovněž využívat bezdrátovou síť.
Opakovač signálu TPLINK RE200 AC750 Wifi Range Extender


Funkce

Zisk antén a frekvence

Rychlost a frekvence

Rychlost Wi-Fi
733 Mbps

Konektory

1x LAN

Standardy

Standard 802.11a
Standard 802.11b
Standard 802.11g
Standard 802.11n
Standard 802.11ac
Ano
TP-LINK

Společnost TP-LINK, založená v roce 1996, se stala jedním z předním poskytovatelů síťových produktů pro segmenty SOHO a SMB na světě, díky nabídce inovativních a oceňovaných řešení. Společnost TP-LINK, která je hodnocena jako poskytovatel produktů WLAN číslo 1, dodává do více než 120 zemí a po celém světě obsloužila již desítky milionů zákazníků.

TP-LINK je společnost, která se plně věnuje vývoji svých produktů, služeb a vztahů se zákazníky prostřednictvím rozsáhlého výzkumu a vývoje, přísných postupů zajišťování jakosti a účinných osvětových kampaní. Firemní kulturu společnosti TP-LINK pomáhají formovat zásady udržování věrnosti zákazníků prostřednictvím interakce, pozornosti a zpětné vazby, a rovněž úsilí o dosažení úspěchů a obětavý přístup k inovacím.

Při svém úsilí dosáhla činnost společnosti TP-LINK v oboru jak uznání, tak respekt, a neustále prokazuje vysokou úroveň kvality a nasazení. Společnost TP-LINK neustále vyvíjí oceňované produkty a nabízí ucelenou řadu síťových řešení sestávající z routerů, adaptérů, kamer, switchů a mnoha dalších drátových i bezdrátových zařízení pro použití v domácnostech i kancelářích.

Díky technologickým pokrokům a představivosti společnost TP-LINK stále roste a neustále usiluje o dosažení svého cíle stát se jedním ze 3 nejvýznamnějších poskytovatelů síťových řešení na světě. Při neustávající snaze posílit svůj celosvětový tržní podíl nepromešká společnost TP-LINK žádnou možnost podporovat příležitosti k dalšímu pokroku v oblasti síťových produktů a inovací.

  • Zatím zde nejsou žádné dotazy / komentáře.

Zeptejte se nás na cokoliv ohledně tohoto produktu.

(nebude zobrazen v poradně)
Odeslat

Hodnocení (1 - 20)

Milan

#1

14. prosinec 2022, 07:31

Lenka

#2

  • splnilo naše požadavky v síle signálu

19. květen 2017, 14:10

1

Vaše hodnocení produktu.

(nebude zobrazen)

Hodnocení

Odeslat

Další fotografie Opakovač signálu TP-LINK RE200 AC750 Wifi Range Extender

Opakovač signálu TP-LINK RE200 AC750 Opakovač signálu TP-LINK RE200 AC750 Opakovač signálu TP-LINK RE200 AC750