Hlavní nabídka

Bezdrátová klávesnice LOGITECH Wireless Keyboard K360 Unifying

Bezdrátová klávesnice, bezdrátová, USB, CZ

Toto zboží bylo již ukončeno.

Podobné zboží

Elegantní bezdrátová multimediální klávesnice ve zmenšeném provedení s ergonomickým designem a dlouho výdrží na baterie (až 3 roky), vhodná k notebooku, multimediální klávesy, mini USB přijímač Logitech Unifying, dosah až 10m, CZ provedení.


Barva

Barevné provedení
černé

Připojení

Typ připojení
Bezdrátové
Rozhraní
USB

Výbava a layout

Jazyk
české znaky
LOGITECH

Společnost Logitech, zaměřující se na inovaci a kvalitu, vyvíjí osobní periferní zařízení, která lidem umožňují si lépe vychutnat digitální svět. V roce 1981 začali s myšmi, které (ve své době jako novinka) poskytovaly intuitivnější způsob komunikace s osobním počítačem. Stali se světovou jedničkou v oblasti počítačových myší, a vyvinuli tucet jejich různých variant, aby pokryli vzrůstající potřeby uživatelů stolních počítačů a notebooků.

S produkty prodávanými téměř v každé zemi světa nyní vedoucí postavení společnosti Logitech v oblasti inovací zahrnuje široké portfolio osobních periferních zařízení (bezdrátových i kabelových), se speciálním důrazem na produkty pro ovládání počítačů, hraní her, komunikaci přes internet, digitální hudbu a ovládání systémů domácí zábavy.

Příspěvky (1 - 20)

#1 josef

prosím o jediné a to šířka této klávesnice, eventuelně jiné do šíře 30ti cm CZ, děkuji s pozdravem

31. květen 2022, 09:46

Martin Sedláček

Dobrý den,

dle výrobce jsou rozměry :
380,6 mm x 155,6 mm x 19,3 mm

#2 Libor Štecha

Dobrý den,

měl bych zájem o tuto klávesnici. Zjistil jsem ale, že existují dvě varianty, s lesklým a matným povrchem - já bych rád matný povrch, ale z Vašich stránek jsem nepoznal, jakou variantu klávesnice nabízíte, můžete mi to, prosím, upřesnit.

Předem děkuji.

17. leden 2015, 00:00

Martin Sedláček

Dobrý den,

zatím u nás byla skladem vždy s matným povrchem.

1

  • Produkt zatím nikdo neohodnotil.

Vaše hodnocení produktu.

(nebude zobrazen)

Hodnocení

Odeslat

Další fotografie Bezdrátová klávesnice LOGITECH Wireless Keyboard K360 Unifying

Bezdrátová klávesnice LOGITECH Wireless Keyboard K360 Unifying Bezdrátová klávesnice LOGITECH Wireless Keyboard K360 Unifying